הקאבס ימנו כמאמן את האיש שפוטר מניו אורלינס בעונה שעברה, הוולבס יעניקו לגבוה המונטנגרי חוזה של 13 מיליון דולר לשלוש שנים
ההחתמה הראשונה של עונת 2010/11, שיצאה לדרך הבוקר (ה'), אולי לא תפיל מהכסאות הרבה אוהדים בניו יורק ובשיקאגו אבל ביוון כנראה שכן. סנטר פנתינאייקוס ניקולה פקוביץ', שכולנו נלמד להכיר מקרוב במוקדמות אליפות אירופה כשהוא ישחק נגד ישראל במדי מונטנגרו, סיכם במינסוטה לשלוש עונות תמורת 13 מיליון דולר.
פקוביץ' רשם בעונה שעברה 14.8 נקודות ו-3.5 ריב' לערב במדי פאו ביורוליג, ונבחר בסיבוב השני ב-2008 על ידי מינסוטה שהבטיחה בכך את הזכויות עליו. הוולבס נהנו כבר בסוף העונה שעברה משירותיו של יוצא יוגוסלביה לשעבר, דארקו מיליצ'יץ', וכעת, לצד קווין לאב ואל ג'פרסון, יש להם ארבעה גבוהים לא רעים בסגל, כאשר ג'פרסון הוא המועמד העיקרי לעזוב.
![]()








ציטוט ההודעה
