אני גר במקום שאין בו מקומות בילוי כמעט , המקום הכי "מלא" באנשים הוא הקניון , שגם בו אין מבחר כל כך גדול.
בכל מקרה - זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהקניון נמצא בעיר , מרחק של שעה הליכה מהבית , ולכן דורש ממני לקחת אוטובוס הלוך-חזור כל יום בשביל לבצע את המשימות של DC.
הערה : אי אפשר לבצע את המשימות האלה ברחוב , מהסיבה הפשוטה שאין אנשים ברחוב ! אם אני אראה 5 בחורות ברחוב בשעה הזאת שמוקצבת למשימה , זה יהיה יום טוב !
נקצר - הפתרון הזמני שאני מצאתי הוא לעשות כל משימה פעם ב-3-4 ימים , כשאני באמת צריך לנסוע לאזור העיר/לקניון. לקנות משהו / להפגש עם איזה חבר - אז אני עושה את המשימה על הדרך ולא נוסע במיוחד.
לדעתי המשימות של התוכנית ישפרו לך את הבטחון אם תעשה את זה יום אחרי יום או פעם ב-3 ימים או פעם בשבוע , זה לא כזה משנה - בכל מקרה אתה מתגבר על הפחדים שלך , ניגש לבחורות ובהדרגה הקושי עולה ועולה...
בגלל זה לדעתי הפתרון הזמני יכול להיות פתרון קבוע - אני עושה את המשימות של DC כל פעם שאני באזור העיר , ובינתיים לומד ומתרגל כל פעם שאני נתקל בבחורה חמודה - את מה שלמדתי.
ככה מצד אחד אני בונה בטחון עצמי בהדרגה ומהצד השני מנסה עם הבטחון העצמי שיש בינתיים להתחיל שיחה לפי מה שלמדתי.
הבעיה עם התוכנית של DC היא שאני לא יכול לבצע אותה יום-יום , זה יוצא פשוט 100 שקל על המשימות (2 כרטיסיות) ובאמת שחבל...
לדעתי זה לא כזה משמעותי אם אני אעשה אותה יום אחרי יום במשך 21 ימים או למשך תקופה ארוכה יותר , אבל פרסמתי כדי לשמוע את דעתכם , אני רק במשימה השלישית אז אני לא יכול ממש לקבוע
חשבתי אולי למישהו פה יהיה רעיון מה כדאי לעשות ?