זה שצריך לשים ב CK ?
זה שצריך לשים ב CK ?
|
|
כמה אתה יכול לבקש אף אחד לא יביא לך בחינם
אני מבקש בכל לשון של בקשה ואני לא רוצה להשתמש בשפה לא יפה
אל תגיד פה בבקשה אם אתה לא יכול לענות לי על השאלה
חחחח לא אמרת לפני כמה ימים שנמאס לך מהפורום הזה ואתה כבר מתייאש ממנו? שנייה אני אחפש את האשכול
קיצר הוא עשה צחוק מעצמו בכל צורה אפשרית כבר
סבבה מה שתגיד כל פעם אתה אומר שגילית משהו חדש שאומרים לך ובלה בלה בלה כשתראה הוכחה שיש לך באמת תדבר האמיתי וגם שתפרוץ אז דבר איתי בינתיים אתה מוריד לעצמך כל פעם יותר ויותר תכבוד עם השטויות שלך
אני לא מקלל אף אחד פשוט כל אחד תופס פה תחת שיודע מה זה CK וזה מעצבן מי שיודע משהו שלא יתגאה או גם עם לא יתחיל לחפור פה לכל הפורום למרות שהוא יודע שלא יעזרו לו ותאמין לי יש לי פה הרבה מאוד כבוד בפורום וראיתי שבאשכול שרבת איתי על המעצר בית אחרי התמונה שתקת אה? ובגלל כל העיסקאות שאני עושה והאמינות והמוניטין יש לי פה הרבה יותר כבוד ממך וכל הכוונה ל BROD שאומרים שאתה בכלל רמאי ומה לא אז תעשה טובה ועל תגיב פה
שב שב בשקט יחנון.
אין לך זכות לדבר עלי, יושב 24/7 על המחשב על הCK וחש את עצמו האקר.
תסתכל על עצמך, בתכלס מה אתה עושה כל היום בבית סתם בודק הגדרות חדשות בCK ומחפש דרכים חדשות לפריצה. תשיג חיים וחברים, זה מה שיש לי להגיד לך.
ותאמין לי, אף אחד לא ישתיק אותי במיוחד לא אתה..
אז תחזור ללול שממנו יצאת, תשים חזרה את ה"אזיקונים" שלך ולך תחפש דרכים חדשות לפריצת סטימים בגוגל
מה זה תשים תאזיקונים עם היית יודע בכלל במה אני מסובך יחרא אני שלוש חודשים בבית וגם שבועיים בכלא נראה אותך מדבר ככה שם למישהו עם לא ידחפו לך זין לתחת כבר ואני לא יכול לצאת אתה יודע מה זה יחרא ואני יושב 7/24 שעות על המחשב כי אין מה לעשות מה היית עושה עם היית מעצר בית אבל אין לך חברים אפילו אין לך חיים אז בטוח שלא תגיע לזה ומציע גם לאף אחד לא להגיע ותאמין לי עם לא הייתי במעצר בית לא הייתי אפילו בפורום הזה עכשיו מדבר איתך ויש לי יותר חברים ממה שתדמיין אי פעם שיהיו לך והם באים אליי והכול שותים ונהנים כי זה נקרא חברים גם כשהמצב חרא איתך ואותך כולם נטשו וראית תתמונה עם האזיקון ואתה בכל זאת מכחיש כי אתה באמת ילד צ'בחות וזהו אין מילים אחרות לא מתכוון יותר להגיב פה
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 02-07-2010 בשעה 17:03.
יופי יעזור לכולם שלא תגיב פה.
תראה תילד המפגר הזה, והנה אתה מודה שאתה יושב על המחשב 24/7 אבל אתה גם אומר שאתה שותה עם חברים?
אתה נכה אה? איך אתה יכול לשבת על המחשב כל היום + לשתות עם חברים..
עזוב, בטח אתה ממציא את הסיפור עם החברים כי אין לך כאלה.
בקיצור שתוק ותשב בשקט, למה כל דבר שאתה אומר רק מפדח אותך יותר ויותר
אני עוד מפדח את עצמי אתה יודע מה זה 7/24 שעות אני גם בערך 8-9 בבוקר תוסיף 7 שעות מה יוצא? שש בערב ובערך בשמונה תשע לא כל יום אני מזמין חברים ושותים או עושים משהו הוכחת גם שאתה דפוק ובכללי אתה הבדיחה של הפורום כבר תפרוש ותצא מכאן גם כן האקר עלק ולמה שאני לא יודה שאני יושב 7/24 שעות ביום עם אני במעצר בית רואים שאתה גם אוטיסט