אתם לא תאמינו. טומי (כן כן, השורד הטיפש וה"טוב" מעונה 3) שלח לאביגייל מסר לקראת האיחוד, ובמסר הזה הוא ירד עליה שהיא שמנה ("בחורה יפה, אבל לא רזה". זה כמו שמישהו מכוער כמו איזה צימוק, אומרים לו שיש לו עיניים יפות) ושהיא בוגדנית ("היא לא פראיירית. היא יודעת מה טוב לה, ואם צריך, אפילו מתהפכת בשביל זה"). מילא שהוא יוצא עם איילה רשף (שזה גורם לי לפקפק במוסר שלו כבר עכשיו), אבל ללכלך על ידידה ובת ברית שלך בשידור חי, ועוד על אחת שהצביעה לך בגמר? אני בשוק! אני ציפיתי לזה מטיפוסים קצת יותר גרועים! הוא צריך להתבייש בעצמו שהוא אמר דבר כזה. לשם ההשוואה, אף לא אחד ממשתתפי העונה האחרים שלך (כולל שי וזיו) לא היה מלכלך על בני הברית שלו כל עוד הם בברית. מבחינתי, זה גבול שלעולם לא ייחצה, וזה בכלל לא קשור למשחק.
ופנייה אישית לטומי: עכשיו אני מבין סופית שהרווחת את ההפסד שלך ביושר. לא רק שאתה טיפש (תמיד היית טיפש) ואפילו פחדן (כשבאו לקחת את אנגלנדר, לא צעקת. כשבאו לקחת שחקנים ערכיים אחרים, עדיין לא צעקת. וכשבאו לקחת אותך, אתה מתלונן שאין מי שיצעק), מסתבר שאתה בכלל לא מוסרי כמו שחשבנו. הוצאת ממני עכשיו את כל העצבים שהיו לי עליך בתחילת העונה עצמה. אתה גנוב לגמרי?!
ללינק לכתבה לחצו פה!

ציטוט ההודעה

ספוילר: