בראשון לציון ביום רביעי היה בחוף כל מיני הופעות כמו של עומר אדם והיה DJ שעשה מוזיקת House והיה נדיר
בקיצור אחרי כל ההופעות מלא אנשים ומלא בנות גם נשארו והסתובבו שם בטיילת עכשיו שתדעו שאני ממש מתחיל בזה אבל עדיין יחסית יש לי ביטחון עצמי אבל יש לי שני בעיות עיקריות שתראו שהן:
לא יודע להמשיך את השיחה ל A2 והלאה והיה לי בהתחלה AA מטורף
בקיצור אז אמרתי לעצמי לא משנה מה אני לא חוזר הביתה עד שאני פותח שלושה סטים ולקח לי לפחות איזה חצי שעה של להסתובב כמו טמבל ולהביא תירוצים לעצמי למה לא להתחיל כי רוב הבנות שם היו מטרות נעות ואני לא ברמה להתחיל עכשיו עם מטרות נעות אז בקיצור אחרי זה ראיתי חבורה של נראה לי 5 - 6 בנות HB +7 ניגשתי אליהן עם חצי גוף מופנה אליהן ושמרתי על קשר עין עם כולן ושאלתי אותן ככה
אני: סליחה, אפשר לשאול אתכן משהו רגע?
הן: כן
אני: מי נראה לכן משקר יותר גברים או נשים?
אחת מהן אמרה אתה חושב שאתה בא לעבוד עלינו? אתה בטח בא להתחיל איתנו
אני: באמת שלא באתי להתחיל איתכן, סתם אני רוצה לדעת מה אתן חושבות בנושא הזה
הן: גברים משקרים הרבה יותר
אני: למה דווקא גברים משקרים יותר?
הן: כי כולכם מניאקים, חארות, אין לכם רגישות בקיצור הוציאו עלי את כל מה שגברים עשו להן בעבר
אני: צחקתי ואמרתי מה עשיתי לכן רע?
הן: בלי הגיון עדיין עצבניות כנראה עבר עליהן יום לא משהו
אני: טוב תודה שעניתם לי והלכתי
(ת'אמת לא הרגשתי מבואס או משהו זה די הצחיק אותי ולימד אותי בחיים אבל בחיים לא לשאול את זה אף אחת כי זה מעורר אצלהן משהו שטני) אחרי זה גם הסתובבתי כמו טמבל איזה 10 דקות ואז כבר אמרתי נמאס אני חייב לנסות עוד פעם
שאלתי שתי בנות די חמודות אחת איזה 7 ואחת 8 שישבו בספסל
אני: אני צריך דעה של בנות בנושא מסויים, אפשר לשאול אתכן משהו?
הן: כזה לא ענו אבל עצרו את השיחה שלהן והסתכלו עלי
אני: לא הבנתי אם הן התכוונו לכן או לא ושאלתי כן?
הן: תשאל
אני: מי נראה לכן מבשל טוב יותר גברים או נשים?
הן: נשים
אני: למה דווקא אתן אומרות נשים?
אחת מהן: לא יודעת
אני: אתן חייבות להגיד לי אני הימרתי על זה עם חבר
הן: לא יודעות
אני: בטח בגלל שאתן נשים אמרתן נשים
הן: מצחקקות ואחת אמרה כן נראה לי
בקיצור לא זוכר המשכתי את זה עוד טיפה וכמו שאמרתי יש לי בעיה להמשיך ל A2 כי אין לי נסיון ואני לא ממש יודע גם איך אז אמרתי להן תודה, עזרתן לי והלכתי
אחרי זה גם הסתובבתי עוד קצת אבל ה AA כמעט ירד לי לאפס והיה לי הרבה יותר ביטחון מבהתחלה וראיתי שני בנות הולכות (מטרות נעות) בערך HBS 7
עברתי לידן, טיפה עברתי אותן ואמרתי להן סליחה בקול חזק שישמעו
הן קצת המשיכו והתבאסתי חשבתי שהן לא יעצרו ואז אחת מהן עצרה וסובבה את השנייה
אני: אני צריך את הדעה שלכן בנושא מסויים, אפשר לשאול אתכן משהו?
הן: תשאל
אני: אם בחורה חושדת בחבר שלה שהוא בוגד בה נראה לכן שזה בסדר שהיא תבדוק לו הודעות אימייל בלי ואס אם אס בלי לבקש ממנו?
הן: בטח שזה בסדר
אני: למה?
הן: כי אם הוא בוגד בה היא צריכה לדעת
אני: לדעתי דווקא אם היא חושדת שהוא בוגד בה שתבקש ממנו רשות לראות הודעות
הן: אבל הוא יכול לא להביא לה ואז היא לא תדע
אני: אבל אם הוא לא מביא לה כנראה שיש לו מה להסתיר ואז לדעתי היא באמת לא צריכה להיות איתו
והמשכנו את זה ממש עוד טיפה לא זוכר בדיוק וכמו שאמרתי אני לא יודע להמשיך וסיימתי יפה את השיחה והלכתי
עכשיו היה סבבה מבחינתי למתחיל, לצערי לא שמתי לב בכלל ולא ניסיתי אפילו לשים לב אם היו IOI's וגם לא ידעתי להזרים את השיחות
אם יש לכם הערות בונות, סיפורים DHV או נגים שאתם יכולים להמליץ לי לכל אחת מהשיחות זה מאוד מאוד יעזור לי

ציטוט ההודעה