מה הסיבה האמיתית ?
1) תפסיקו לזיין תשכל, אתם אומרים שעריכות WZ לא חוקי אבל תנו להגיד לכם משהו - שרתים פרטיים בכללי זה לא חוקי.
2) תפסיקו לחוש שאתם מבינים משהו, כל אחד פה אומר "אסור לפתוח שרת V63+", "אסור לתבוע על V62 ומטה", "שלחו לנו מייל בלהבלהבלה".
מכירים את koolk ? הוא האיש השני בעולם שפתח שרת פרטי של מייפל, והאיש הראשון בעולם שפירסם סורס פתוח של שרת פרטי של מייפל, לסורס קראו TitanMS והוא היה בC++ (אחרי שהוא פירסם גם OdinMS פירסמו את שלהם), אחרי כמה זמן Nexon ראו את זה והגיעו איתו להליכים משפטיים!, שבכלל הוא התחיל על משהו כמו v53 אם לא פחות...
אתם לא מאמינים ? לחצו כאן!
3) מי שלא יודע שנה שעברה לNexon היו הליכים משפטיים עם RaGEZONE ובמהלכם הקטג' של MapleStory כולה נסגרה.
4) בעולם יש עשרות אלפים שרתים פרטיים של MS, תפסיקו לחיות בסרט שNexon פנו לצוות של iAtraf, לMoongraMS יש 400+ מחוברים ביום והם עדיין פועלים בלי פניות, לFarmerStory יש 600+ מחוברים ביום והם עדיין פועלים בלי פניות, שניהם פועלים על גירסא 83.
5) מה שהכי קרע אותי מצחוק, שאמרתם שהם שלחו ליוני מייל והוא לא ראה אז הם התקשרו אליו, אז הנה עוד משהו - עריכות WZ זה חוקי כל עוד זה לא מפורסם ואתה לא משתמש בזה לרווח אישי, זה בדיוק אותו דבר כמו צריבת דיסקים, זה חוקי אבל אסור למכור.
6) King123321 הוא סתם ילד חרטטן, אולי אני לא מבין כל כך בJAVA, והדברים שאני עושה הם ממש קטנים, אבל בחיים לא שיקרתי ואמרתי שאני יודע משהו שאני לא.
אז פתחת אשכול בRZ לפני שWonkaSource שוחרר שהצלחת להכנס למשחק בv83 ופירסמת תמונה מDelphiMS כמו אפס.
עכשיו שוב פתחת אשכול עם המון טענות אבל 0 הוכחות שוב רק סיפורים בשביל להציג את עצמך "גבר".