אני יושב במעצר בית ופשוט עשיתי הכול סרטים משחקי מחשב טלויזיה לישון הכול כל דבר שחשבתי עליו יש לכם רעיונות איך להעביר תזמן? אשמח לשמוע![]()
אני יושב במעצר בית ופשוט עשיתי הכול סרטים משחקי מחשב טלויזיה לישון הכול כל דבר שחשבתי עליו יש לכם רעיונות איך להעביר תזמן? אשמח לשמוע![]()
|
|
עלק מעצר בית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סע סע מפה
מה עלק אתה לא יודע מה זה מעצר בית או שיש לך בעיות קריאה?
ואם באמת אתם כל כך חפרנים כמו כמה שחפרו לי וחושבים שאני כמוכם ומשעמם לי בחיים להתחיל להמציא שאני במעצר בית או לא יודע מה הינה תמונה העלאתי אותה בגלל שבכמה אשכולות שהעלאתי תנושא מאוד חפרו לי ואמרו לי חרטטן וכל זה ואני ממש אבל ממש לא מתגאה בזה שאני במעצר בית
תאמיני לי אין לי מה לחרטט פה מישהו בפורום בסך הכול ביקשתי עזרה מי שיכול לתת רעיונות
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 03-07-2010 בשעה 22:15.
תראה ספרד פרגאווי אחונה זה מתחיל עוד 10 דקות..
או שתוריד משחקים באינטרנט,
או שתראה מיוטיוב קטעים מצחוק מהעבודה![]()
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
חחח תודה אבל זה לא משהו שיעסיק אותי שלוש ארבע חודשים חח אני מחפש משהו שיתן לי תעסוקה ושיעביר לי תזמן לא לשעה שעתיים
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 03-07-2010 בשעה 22:20.
וואי חח 3 4 חודשים ? אתה תתחרפן אחי תבקש שיקנו לך 10 קילו טבק ותעשן מלא נרגילה
נרגילה אימא שלי לא תתן לי לעשן בבית בטוח אף אחד לא מעשן אצלי בבית חח סיגריות עוד נותנים לי לעשן בבית בגלל המצב וזה אז סבבה גם בחלון עוד ככה נרגילה אין מצב חח ושותה פה ושם עם חברים אבל גם זה לא כל יום קיצר לא יודע ממש מה לעשות אז אני מבקש עצות וכה זה די מצחיק המצב אני חייב להודות חחח
אוקיי תודה עוד רעיונות אשמח לשמוע כמה שיותר
חחח אם אתה לא יודע לא שמים אזיקים עליך שאתה במעצר בית :\
פשוט יש שוטרים בסביבת הבית שלך..
אם אתה יוצא הם תופסים אותך..
למה אתה במעצר בית?
שתקו
תבנה איזה משהו כמו איזה פזל עם מלה מלה חלקים או דגם של משהו.. או תפתור מלה תשבצים.. או תיקרא את הספר מלחמה ושלום...