טומי
טומי
טומי
טומי
טומי
טומי
טומי
ספוילרים לאימפקט של שבוע הבא
ספוילר:
-פול היימן, ביל גולדברג, רוקי, סטון קולד סטיב אוסטין וג'ים רוס כולם נמצאים בלאס וגאס לקרב UFC 116 שיתרחש היום.
-מתאבק האינדיז, לוק HAWX (לא יודע לבטא בעברית) כנראה חתם בWWE או TNA. לוק פרסם בפייסבוק שלו תמונה עם טריפל H בWWE יוניברס, מה שאומר שהוא כנראה חתם בWWE. תמונה של הבחור:
-כרגע בFCW יש סטורליין שנורמן סמיילי התפטר והמנכ"ל מחפש GM חדש. הסטורליין הזה נועד להיות דומה לזה של ראו גם בשביל הקידום לראו וגם לקידום FCW.
עתידם של הביוטפול פיפול
כרגע יש תכנונים לפרק את הביוטפול פיפול. כאמור TNA לא מרוצים מלייסי ואן אריק והם חושבים שהילטרן לאנג'לינה יהיה מיותר.
כרגע יש דיבורים לעשות בקרוב קרב משולש בין וולוט סקי, מדיסון ריין ואנג'לינה לאב על אליפות הנוקאאוטוס.
-בטיסטה נגד לאשלי? כנראה שכן. מנכ"ל MMA, סטיב קוקר רוצה לארגן את הקרב הזה בשביל מעריצי הWWE ובשביל רייטינג ואימפקט גדול יותר לקראת Strikeforce. כרגע בטיסטה מתאמן עם מאמן ג'וג'יסטו ולאשלי מתאושש מפציעת ברכיים.
רוקי NXT נפצע
רוקי NXT עונה שניה אלכס ריילי נפצע במהלך קרב שלו נגד קאוול על אליפות FCW.
ריילי נפצע בראשו כאשר קאוול בעט לו בראש וגם הוא נפצע לפני כן שהוא קיבל מכה מהעמודים של הזירה.
-מספר דיוות יופיעו במגזין Muscle & Fitness שיצא בקרוב.
-AJ לי (דיווה) נראתה מספר פעמים מאחורי הקלעים בראו האחרונים. לי, זכתה ב"מלכת הדיוות" (משהו כזה) בליגות הפיתוח של הWWE לFCW כאשר ניצחה את סרינה בגמר. (אם אני לא טועה זאתי אנג'לה פונג כי אני זוכר שראיתי ביוטויוב משהו על התחרות הזאת)
-היום ההאל אוף פיימר בראט הארט חגג יום הולדת 53.

ספוילר: 

ציטוט ההודעה