כל הזמן שאני מכניס אותו לכל מחשב האנטי וירוס של המחשב אומר ישי בו וירוס שקוראים לו AUTORUN
היה לי את זה בהארד דיסק גם אבל התוכנה שניקיתי איתה מחקה לי את זה משתיי הארד דיסקים וגם מהארדיסק חיצוני אבל לא מהדיסק און קי הזה...
מה עושים??
כל הזמן שאני מכניס אותו לכל מחשב האנטי וירוס של המחשב אומר ישי בו וירוס שקוראים לו AUTORUN
היה לי את זה בהארד דיסק גם אבל התוכנה שניקיתי איתה מחקה לי את זה משתיי הארד דיסקים וגם מהארדיסק חיצוני אבל לא מהדיסק און קי הזה...
מה עושים??
*מנצ'סטר יונייטד הקבוצה הטובה בעולם*
|
|
אם אתה לא מצליח למחוק את הקובץ ידנית..תעשה כך:
המחשב שלי>תלחץ על הכונן של הDISK ON KEY ["הדיסק הנשלף"] לחצן ימני ותבחר ב"אתחול" >בחלון שנפתח סמן V על "אתחול מהיר" ותעשה "אישור" בהודעה שנפתחת.
*הפעולה בעצם תמחק לך את כל מה שיש לך על הDOK אז תגבה אותו אם יש לך שם דברים חשובים, האחריות עליך.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992