קניתי מיקרופון לפני שבוע ועכשיו הוא לא עובד אתם יכולים להגיד לי אולי סיבות שהמיקרופון לא יעבוד?
קניתי מיקרופון לפני שבוע ועכשיו הוא לא עובד אתם יכולים להגיד לי אולי סיבות שהמיקרופון לא יעבוד?
|
|
הוא עבד לך פעם?
הוא מחובר למקום הנכון?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה מערכת הפעלה יש לך ?
בעקרון לך ללוח בקרה - מאפייני קול או מה שקשור לקול (תלוי במערכת ההפעלה) - לך ללשונית הקלטה תראה אם המיקרופון מסומן כפועל ותעלה קצת את הווליום ותדבר למקרופון תבדוק אם הוא עובד או לא אתה אמור לראות כמו אקולייזר עולה ויורד
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
הוא עבד לי עד לפני אתמול.
תבדוק שהוא לא מושתק בהגדרות [ליד השעון יש לך סמל של רמקול-תבדוק שם]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לא מושתק לא כלום,תעזרו לי בבקשה![]()
משהוא שחק במקרופון המקרופון נפל?
אם יש לך כניסה מקדימה ומאחורה של המחשב בדוק בשתהן!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
בדקתי בשתיהן ולא אפחד לא שיחק בזה.
נסה לחבר את המיקרופון למחשב אחר, תבדוק אם הוא עובד.
אין לי מחשב אחר בבית.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז תבדוק אצל חבר! מה נסגר אתה צריך שאנחנו גם נגיד לך ללכת לעשות פיפי? קצת רצון לעזור לעצמך!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם יש לך REALTEK אנא בדוק את הדברים הבאים :
1) שהכנסת את הפלאג אין למקום הוורוד במחשב שלך
2) בדוק שה-REALTEK יופיע אחרי שהכנסת את הפלאג-אין ויוצאת לך טיבה אנא בדוק ששמת את ההגדרה הנכונה
[ההגדרה השנייה]
באנגלית זה "microphone Plug in " משהו כזה.
אבל במידה ואין לך REALTEK אנא נסה את הדברים הבאים.
1)הגדרות הקול שלך.
2) אם אתה נתקל בבעיה ו בתוכנת המסנג'ר אנא בדוק את הגדרות השמע במסנג'ר עצמו .
זה כן Realtek,זה כן מופיע אחרי שהכנסתי.
אז תקשיב,
ככה יוצא לך נכון?
סורי הוינדוס שלי באיטלקית =]
אז תסמן את האפשרות השנייה.
ואז תבדוק פה שיש לך התאמה בין התמונה הזאת לשלך.
![]()
לא זה לא ככה O.O