היי.
אני לומד כבר משהוא כמו שבוע וחצי פיקאפ ואומנות הפיתוי, והתחלתי כבר לצאת לשטח ולראות איך הדברים עובדים, לשפר ביטחון עצמי, להתחיל לדבר עם אנשים.
אז השבוע וחצי האחרונים היו אחלה אבל עדיין לא התקדמתי מספיק, והיתי בנוסף לדיווחים רוצה שתייעצו לגבי שאלות שיש לי.
אז ככה.
קראתי באחד המדריכים וראיתי גם סרטון ביוטיוב שלמבט יש כוח רב, אז התחלתי להביט לאנשים בעיניים עד שהם מסיטים מבט.
באוטבוסים כל אחת שעברה פשוט הסתכלתי לה בעיניים עד שהסיטה את הראש, ותאמינו או לא זה באמת עובד.
הסכלתי על אחת בעיניים, היא הסיטה תראש, החזירה מבט אליי, החזרתי לה חיוך נחמד, היא עברה כאילו את הספסל שלי באוטבוס, ואז חזרה והתיישבה ליידי, מפה לא ידעתי מה לעשות , היא אמר לי "אפשר לשבת" מלווה בחיוך, היתי עם אוזניות אבל הבנתי מה היא רוצה ואמרתי "כן בטח" וזהו, אני מרגיש שהיתי יכול להוציא פה איזה שיחה.
אממ חוץ מזה התחלתי לנסות דברים על ידידות שלי וכאלה דברים, התחילו להחמיא לי על הלבוש המראה וכו.
עכשיו כמה שאלות.
1. את הבטחון שלי אני צובר מהחברים שלי, כשאחנו במסיבה יש לי בטחון לבוא ולפנות לבחורות, אבל כשאני לבד לדוגמא באוטבוס אין לי את האומץ לבוא ולדבר עם בחורה, מה לעשות בנוגע לזה?
2. קראתי את כל המאמרים כאן בפורום, להתחיל לקרוא את הספר של מיסטרי? התחלתי לקרוא אותו קצת אבל אני לא יודע אם כדאי להמשיך.
תודה חבר'ה נראה לי שהתקדמתי בשבועות האחרונים אבל לא מספיק, עדיין לא יצא לי לצאת לים או למסיבה כך שלא ממש התאמנתי הרבה על הדברים.

ציטוט ההודעה

!!,