קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-11-2011, 17:06
  2. [פרסום] ריק פרי: התחממות כדוה"א? המדענים שינו נתונים
    על ידי LikeMe בפורום מדע וטבע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-08-2011, 17:56
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2008, 16:10
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 55

המדענים

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

ברירת מחדל המדענים

המדענים- סרט חזק ומעניין ביותר מומלץ לכולם(דתיים, חילונים, אתאיסטים ובקיצור לכולם).
    חלק א:

חלק ב:

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

http://www.youtube.com/watch?v=r2rKy...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HGt5B...layer_embedded

כל ההערות שעלו בי במהלך הצפייה, שלא חלילה אשכח משהו.

1.הוקינג לא מודה, הוא לא שולל את האפשרות. בדיוק כמו כל אתאיסט שפוי.

2.משבר כיוון שלפני תחילת היקום אין הגדרה של הזמן, הזמן נוצר כביכול עם תחילת היקום כי זה האירוע הידוע הראשון.

3.הוא שינה את דעתו (שזה דבר חכם לעשות אם אתה מבין שעשית טעות) בניגוד מוחלט לאנשים דתיים שמביאים בפניהם טיעונים לוגים.

4.אין פתרון, יש השערה. בדיוק כמו ההשערה בדבר קיומו של האל, רק יותר סבירה.

5. שוב העניין עם תחילת הזמן ראה הערה מספר 2

6. דרך פלא יכולה להיות צירוף מקרים. לאו דווקא ביסוס לתכנון תבוני.

7. כן לא מתיימרים לשער, עדיף מלהגיד אלוהים עשה הוקוס פוקוס ויצר חיות ואדם.

8.העולם לא מתוכנן, הוא נבנה שלב שלב מייצור חד תאי ולייצור מתקדם כמו אדם אשר יש בו מיליארדי תאים, במבט לאחור זה נראה כתכנון אך אם מסתכלים בסדר כרונולוגי זה נראה בדיוק מושלם כמו אבולוציה

9.חלקים שיודעים לבנות את השלם באופן ספונטני. משמע ללא התערבות האל. הם בנו את עצמם בעצם, ללא התערבות אלוהים. נשמע קצת קצת קצת כמו אבולוציה.

10.אתם חזק בקטע של ראש קטן?המדע אומר שאופן ההיווצרות של האבן הוא תוצאה של מכות שיטתיות לפי דפוס המכות. אין קשר לתא בכלל.

11. הוא לא הגה חלקיקים, הגה דרך למדידית תכונות פיזקליות מסויימות דוגמאת כמות האנרגיה באטום מימן.

12.כאילו אתם מעולם לא "המצאתם" הלכות ופירשתם פירושים תלושים מהמציאות. נראה לך שמשה רבנו אכל בשר חלק?!

13.מה עושה מדען שהוא לא יודע? מרגיש לא נוח. מה עושה דתי שלא יודע? שואל רב שגם לא יודע אז מאכיל אותו לוקשים שנסתרות דרכי השם.

14.אין מדען בעולם(!!!!!) שמאמין ומקבל בלי לשאול שאלות. רק דתיים עושים את זה, ולא בחוכמה רבה יש לציין.

15.זה מאוד מעניין, מאוד מבטיח אבל אין לי מושג. ואני לא מתיימר להגיד שאני יודע כי זה כתוב בספר מלפני 5000 שנה.(שגם זה הופרח)

16.הניסוח הפיסיקלי שלנו הוא לא הניסוח היחידי האפשרי, אנחנו גם לא טוענים את זה בניגוד לדתיים שמאמינים שאלוהים הוא הכל ואין אופצייה אחרת.

17.המדענים הם אנשים חכמים, כשאתם עושים עריכה מאוד יפה ומקצרים תוכנית שלמה למשפטי מפתח שבהם יש מילים שנתונות לפרשנות וזוקפים את זה לזכותכם. אני מאוד מעוניין לראות אם התוכנית המלאה תואמת את הערות הביניים השטויות שנכתבו כאן ע"י העורך.

18.יש המון הסברים מדעיים לייקום, פשוט אף אחד מההוגים לא מספיק יומרני להגיד ההסבר שלי נכון במאה אחוז. בניגוד גמור לדתיים.

19.ראש מדעי אינו מצליח לתפוס מציאות רוחנית. מציאות.. רוחנית.. זה אוקסימורון לא? הרי המציאות היא משהו מוחשי, ורוח ורוחניות הם דבר מופשט. אולי בגלל שאין דבר כזה מציאות רוחנית.

20.להמציא תאוריות אתם קוראים לזה? לא עדיף להאמין בספר מדע בדיוני בכתיבה גרועה עם תיאורים מוגזמים שנכתב לפני 5000 שנה. וגם זה הופרח.

21.המדע תמיד מגיע למבוי סתום? איך הוא גילה שהקרנות גורמות לנסיגה של סרטן? זה לא כתוב לא בספר הזוהר הקדוש ולא בשולחן ערוך?!

22.מעניין שמפחדים להגיד את השם, מי שאין לו מה להסתירף פשוט לא מסתיר. כך שאני אפילו לא יכול להתייחס לשטות הזאת ברצינות.

23. והכי חשוב. אמנון יצחק הוא היוצר, זה מפריח הכל בלי להוסיף מילה!
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-07-2010 בשעה 23:53.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

1. הוא אומר "משום שאז נבין את כוונת הבורא"(דקה 5:04)- נשמע כמו הודאה בקיום האל.
    2. אי אפשר להסביר את זה.
    3. מי זה הוא?
    4. מי קבע שזו השערה יותר סבירה. בסך הכל 11% מהאנשים בעולם מגדירים את עצמם כחסרי דת.
    5. אז למה אתה כותב את זה שוב?
    6. ככה זה אצלכם הכל צירוף מקרים. שמעתי על פג'ו 206 שנוצרה בזמן סופת הוריקן במוסך נטוש שמלא בחלקי חילוף ישנים-אבולוציה והאמת גם זה יותר אמין מלהגיד שבני האדם ובעלי החיים נוצרו ככה במקרה.
    7. אתה מתחיל משפט ב"כן" כאילו אתה עונה לי על משהוא- לא הבנתי.
    8. אה ושכחתי להגיד לך שבאותה סופה נוצר גם פודל קטן שלב שלב מייצור חד תאי, בדיוק רציתי לקנות אחד, מזל שיש את האבולוציה המושלמת.
    9. את הערות 8 ו-9 אתה כותב כאילו אני מסכים עם האבולוציה ואין לי מושג למה.
    10. אם לא הבנת את זה אתה באמת במצב קשה. המדע אומר שאבן מחודדת בצורה גאומטרית מדוייקת לא יכולה להיווצר במקרה ולעומת זאת תא של בן אדם שהרבה הרבה יותר מורכב מאבן סימטרית יכול להיווצר במקרה. נו אז תפעיל את ההגיון שלך שאתה כל כך מתגאה בו ותגיד שזה לא נשמע מטומטם.
    11. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
    12. הלכות תוקנו על ידי חכמים אך ללא סתירה לתורה, מה הקשר?
    13.
    מה עושה מדען שהוא לא יודע? מרגיש לא נוח
    זה לא תמיד נכון כי על זה אנו מתווכחים עכשיו.
    14. גם דתיים לא עושים את זה.
    15. לא הבנתי על מה אתה מדבר.
    16. אין אופציה אחרת ולא רק דתיים אומרים זאת. אה ו ה"שלנו" הזה לא שייך, אתה לא מדען!(נכנסת לזה חזק).
    17. מה נראה לך שכבר אמרו בתכנית המלאה? כל מה שנאמר כאן נאמר על ידי המדענים ולא דובב. ועל פי כל התגובות שלך נשמע שאתה מסכים עם כל מה שהמדענים אמרו כאן, לא?
    18. לדת יש בסיס חזק יותר. היא מבוססת על מסורת של אלפי שנים שהועבר בין חכמי הדורות ללמדה והיא מוסכמת גם על חלק נכבד מהמדענים. לעומת זאת לכמה אנשים שקמו בשנים האחרונות והתחילו להמציא כל מיני תאוריות יש בסיס הרבה יותר חלש.
    20.
    בכתיבה גרועה
    על מה אתה מדבר? תראה לי משהוא שנכתב בכתיבה גרועה. העברית של היום קצת השתנתה.
    . וגם זה הופרח.
    מתי? איך? תפסיק להמציא שטויות.
    21.כשהמדע מתיימר לדעת מעבר לתחום שלו הוא מגיע למבוי סתום. הדוגמאות שהבאת אינם קשורות לנושא.
    22. אין לי מושג מה אתה מנסה לומר.
    23. זה לא שאמנון יצחק דיבב אותם. וכמו שכתבתי שתהיה לך באמת סיבה לשנוא את הבן אדם או לטעון שהוא פסיכי אז תדבר. עד אז במציאות שלנו מילה שלך לא שווה כלום לעומת מילה שלו אז אתה סתם יוצא נגדו ללא סיבה.

כמה מההערות לא הבנתי(נשמע כאילו חשבת חצי מהם ואז המשכת לכתוב את זה במחשב).
    נערך לאחרונה על ידי israel l; 27-07-2010 בשעה 08:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    תאמין לי אל תאמין לאף אחד

חחחחחח

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

את האמת כל הסרט חיכיתי שמשהו יגי "סתם נראלכם"
    בשטיפת מח דתיים טובים זה בטוח,
    ברצינות אחי אתה לא באמת מאמין שלערוך קטע לדקה המדויקת שאתה רוצה + להגיד שאנחנו לא יודעים איך נוצר העולם
    אומר שה' קיים ויותר מזה מצחיק לאגד את כולם ביחד ולקרוא לנו ה"מדע"

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

בשטיפת מח דתיים טובים זה בטוח,
    ברצינות אחי אתה לא באמת מאמין שלערוך קטע לדקה המדויקת שאתה רוצה
    אם זה באמת היה קטע אחד היה על מה לדבר, אבל זו תכנית מלאה שאלות ו"תשובות" שמתמקדת על נושא מסויים. חוץ מזה שים לב שהמראיין והמרואינים אינם דתיים כך שאני לא יודע אם אפשר להגדיר את הסרט הזה כסרט דתי.
    להגיד שאנחנו לא יודעים איך נוצר העולם... ולקרוא לנו ה"מדע"
    גם אתה אם הקטע הזה? תגיד אתה ומרום נציגים של הפקולטה לפיזיקה? תפסיקו לשייך את עצמכם למדענים, אתם לא.
    יותר מזה מצחיק לאגד את כולם ביחד ולקרוא לנו ה"מדע"
    למקרה שלא הבנת הסרט הזה הוא לא נגד אתאיסטים ולא נגד מדענים בפרט,הוא נגד הממסד המדעי שממציא תאוריות שהוא עצמו אינו יכול להסביר. יש גם הרבה מדענים שמתנגדים ל"תאוריות הסותרות את קיומו של הבורא" והרבה מאוד מדענים מאמינים כי לא אמורה להיות סתירה בין דת למדע. כמו שסטיבן הוקינג אמר: "יקום מתפשט איננו שולל את קיומו של בורא" ו- "משום שאז נבין את כוונת הבורא"(דקה 5:04) וגם אייזיק ניוטון היה נוצרי אדוק, ויש עוד הרבה מדענים אחרים שלא הייתה להם גישה יומרנית להמציא תאוריות בכוונה לסתור את מציאות הבורא אלא להמציא תאוריות אשר אינן בעלות מטרה כזו ולבסס אותן.
    נערך לאחרונה על ידי israel l; 27-07-2010 בשעה 08:10.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    אם זה באמת היה קטע אחד היה על מה לדבר, אבל זו תכנית מלאה שאלות ו"תשובות" שמתמקדת על נושא מסויים. חוץ מזה שים לב שהמראיין והמרואינים אינם דתיים כך שאני לא יודע אם אפשר להגדיר את הסרט הזה כסרט דתי.

גם אתה אם הקטע הזה? תגיד אתה ומרום נציגים של הפקולטה לפיזיקה? תפסיקו לשייך את עצמכם למדענים, אתם לא.

למקרה שלא הבנת הסרט הזה הוא לא נגד אתאיסטים ולא נגד מדענים בפרט,הוא נגד הממסד המדעי שממציא תאוריות שהוא עצמו אינו יכול להסביר. יש גם הרבה מדענים שמתנגדים ל"תאוריות הסותרות את קיומו של הבורא" והרבה מאוד מדענים מאמינים כי לא אמורה להיות סתירה בין דת למדע. כמו שסטיבן הוקינג אמר "משום שאז נבין את כוונת הבורא"(דקה 5:04) וגם אייזיק ניוטון היה נוצרים אדוק, ויש עוד הרבה מדענים אחרים שלא הייתה להם גישה יומרנית להמציא תאוריות בכוונה לסתור את מציאות הבורא אלא להמציא תאוריות אשר אינן בעלות מטרה כזו ולבסס אותן.
    אני אוהב את ההתבטאות שלך אתה בין היחידים פה שמדבר לעניין...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אוקי אני חייב להגיד לך משהו,
    אני מדבר פה בשם עצמי אבל מאמין שגם בשם אחרים:
    נכון אולי תאוריות שונות לא סותרות קיום בורא אבל למה לעזזל שיהיה בורא!
    ונגיד שיש בורא! איך אתה יודע שהה' היהודי הוא הנכון.
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 28-07-2010 בשעה 22:25.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

למקרה שלא הבנת הסרט הזה הוא לא נגד אתאיסטים ולא נגד מדענים בפרט,הוא נגד הממסד המדעי שממציא תאוריות שהוא עצמו אינו יכול להסביר. יש גם הרבה מדענים שמתנגדים ל"תאוריות הסותרות את קיומו של הבורא" והרבה מאוד מדענים מאמינים כי לא אמורה להיות סתירה בין דת למדע. כמו שסטיבן הוקינג אמר: "יקום מתפשט איננו שולל את קיומו של בורא" ו- "משום שאז נבין את כוונת הבורא"(דקה 5:04) וגם אייזיק ניוטון היה נוצרי אדוק, ויש עוד הרבה מדענים אחרים שלא הייתה להם גישה יומרנית להמציא תאוריות בכוונה לסתור את מציאות הבורא אלא להמציא תאוריות אשר אינן בעלות מטרה כזו ולבסס אותן.
    מציאות הבורא? ואנחנו יומרניים?!. חה!

זו ממש לא תוכנית שלמה, אלו קטעים נבחרים שמביעים חוסר וודאות, אם תביא את כל שאר החלקים שהתדיים החליטו באופן מעניין להשמיט, הכל ישמע אחרת.

לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ

בורא אבל למה לעזזל שיהיה בורא!
    כי דברים לא נוצרים משום דבר! אם תראה לי עכשיו כלב שנוצר לבד אז יהיה לך על מה לבסס את טענותיך.
    ונגיד שיש בורא! איך אתה יודע שהה' היהודי הוא הנכון.
    ה' היהודי? מה זה הביטוי המוזר הזה? אתה מתכוון לדת היהודית?
    מציאות הבורא? ואנחנו יומרניים?!. חה!
    כן, אלו רק תאוריות ללא ביסוס כמו שהזכרתי בהערה 18.
    ואנחנו יומרניים?
    עדיין?
    זו ממש לא תוכנית שלמה, אלו קטעים נבחרים שמביעים חוסר וודאות, אם תביא את כל שאר החלקים שהתדיים החליטו באופן מעניין להשמיט, הכל ישמע אחרת.
    אתה ראית את התכנית המלאה? ומה נראה לך שכבר אמרו בתכנית המלאה? כל מה שנאמר כאן נאמר על ידי המדענים ולא דובב. ועל פי כל התגובות שלך נשמע שאתה מסכים עם כל מה שהמדענים אמרו כאן, לא? אתה מוזמן להביא אותה אם תמצא.
    אלו קטעים נבחרים שמביעים חוסר וודאות, אם תביא את כל שאר החלקים שהתדיים החליטו באופן מעניין להשמיט, הכל ישמע אחרת.
    אה אז אתה אומר בעצם שבשאר חלקי התכנית המדענים מצאו פתרון לכל הבעיות והוכיחו את כל התאוריות והכל פתאום נהיה ודאי? ובקטעי התכנית שאנחנו ראינו נשתבשה דעתם והם לא דיברו נכון?

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

תקשיב, תן לי אודיו של נאום של סטלין עם קצת ערבוב של הקטעים והשמטת דבריים אני יכול להפוף אותו לאוהב האדם הגדול ביותר.

חוץ מזה, אתה "יומרני" בדיוק כמנו, גם אתה אתאיסט! אנחנו פשוט הלכנו אל אחד רחוק יותר ממך.

נניח שהעולם באמת נברא בידי בורא כל יכול שמתערב באופן פעיל בחייהם של הנתינים שלו, ומעניש על חטאים ועונה לתפילות, מה גורם לך לחשוב שדווקא שלך הוא הנחון ולא נניח הבעל, תור, אללה, שיהוה לא זנח אתכם ועבר לברית החדשה,זאוס, יופיטר, בלנוס, ועוד..

איך אתה יכול לדעת בכזו וודאות ונחרצות שדווקא הגרסא שלך נכונה? כי זה מה שסיפרו לך בגן שהיית בן 3?!

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

כי דברים לא נוצרים משום דבר! אם תראה לי עכשיו כלב שנוצר לבד אז יהיה לך על מה לבסס את טענותיך.
    בדיוק בגלל זה אין אלוהים.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי GuNja צפיה בהודעה
    תקשיב, תן לי אודיו של נאום של סטלין עם קצת ערבוב של הקטעים והשמטת דבריים אני יכול להפוף אותו לאוהב האדם הגדול ביותר.

חוץ מזה, אתה "יומרני" בדיוק כמנו, גם אתה אתאיסט! אנחנו פשוט הלכנו אל אחד רחוק יותר ממך.

נניח שהעולם באמת נברא בידי בורא כל יכול שמתערב באופן פעיל בחייהם של הנתינים שלו, ומעניש על חטאים ועונה לתפילות, מה גורם לך לחשוב שדווקא שלך הוא הנחון ולא נניח הבעל, תור, אללה, שיהוה לא זנח אתכם ועבר לברית החדשה,זאוס, יופיטר, בלנוס, ועוד..

איך אתה יכול לדעת בכזו וודאות ונחרצות שדווקא הגרסא שלך נכונה? כי זה מה שסיפרו לך בגן שהיית בן 3?!
    אז הנה אתה בעצם מודה שיש אלוהים ועכשיו אתה מתווכח על המהות שלו
    את זה הוא גם לא יוכל להגיד לך אבל את זה שיש בורא אתה חייב להפנים בין אם זה אלוהי היהודים ובין אם זה זאוס...
    ותפסיק להגיד כול הזמן שערכו את הדברים כי זה לא בא אפילו מאנשי דת...

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    אז הנה אתה בעצם מודה שיש אלוהים ועכשיו אתה מתווכח על המהות שלו
    את זה הוא גם לא יוכל להגיד לך אבל את זה שיש בורא אתה חייב להפנים בין אם זה אלוהי היהודים ובין אם זה זאוס...
    ותפסיק להגיד כול הזמן שערכו את הדברים כי זה לא בא אפילו מאנשי דת...
    כתוב שהעריכה נעשתה ע"י אמנון יצחק, איך אתה אומר שזה לא מאנשי דת?!

אני לא מודה בקיומו של אלוהים, אני אומר שזה אפשרי אך מאוד לא סביר. כיוון שאני לא יכול להוכיח מעל לכל ספק. אתם החלטתם שיש כי ככה אתם מאמינים ולא מוכנים לקבל את האפשרות השנייה והסבירה לא פחות (אם לא יותר) שאין.

אז מי כאן הטיפש?
    נניח ואתם צודקים (ושוב אני חושב שאתם לא) ויש אלוהים, אתם בחרתם גרסא אחת ושללתם את השאר על סמך מה? על סמך חינוך שקיבלתם. זאת אומרת שהסבירות שאתם טועים אפילו גדולה יותר.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי GuNja צפיה בהודעה
    כתוב שהעריכה נעשתה ע"י אמנון יצחק, איך אתה אומר שזה לא מאנשי דת?!

אני לא מודה בקיומו של אלוהים, אני אומר שזה אפשרי אך מאוד לא סביר. כיוון שאני לא יכול להוכיח מעל לכל ספק. אתם החלטתם שיש כי ככה אתם מאמינים ולא מוכנים לקבל את האפשרות השנייה והסבירה לא פחות (אם לא יותר) שאין.

אז מי כאן הטיפש?
    נניח ואתם צודקים (ושוב אני חושב שאתם לא) ויש אלוהים, אתם בחרתם גרסא אחת ושללתם את השאר על סמך מה? על סמך חינוך שקיבלתם. זאת אומרת שהסבירות שאתם טועים אפילו גדולה יותר.
    הדברים שנאמרו הם לא בידי אנשי דת אבל כמובן שתמיד תתרץ
    כול הסירטון מראה לך שאנחנו לא בוחרים להאמין בזה מחינוך אלא על פי היגיון בריא
    לעומת זאת אתה פשוט אטום שלא רואה את הדברים נכון וממשיך לתרץ
    "ערכו את הדברים"
    מה אפשר עוד להגיד לבנאדם שאומר כזה דבר?!

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,687 | הודעות: 8,198,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect