דיווח: מראדונה עזב את הנבחרת
סיים. דייגו מראדונה (צפו בשחקני ארגנטינה חוזרים הביתה)
המאמן החליט ללכת לדרכו: "התקופה שלי כאן הסתיימה"
▪ ▪ ▪
כצפוי, או שלא כצפוי, תלוי את מי שואלים, דייגו ארמנדו מראדונה לא ימשיך לקדנציה נוספת כמאמן נבחרת ארגנטינה. אחרי ההדחה המשפילה מול גרמניה ברבע גמר המונדיאל (4:0), המאמן ושחקניו זכו דווקא לתמיכה ועידוד עם שובם ארצה ולאלו הצטרפו גם קריאות מכיוון השחקנים על רצון לראות את דייגו נשאר, אבל כל אלו לא עשו מספיק על מנת לשנות את דעתו. "נתתי כל מה שהיה לי לנבחרת", אמר מראדונה בראיון טלוויזיה ארגנטינאי, "אבל כעת התקופה שלי כאן הסתיימה. אבלה יותר זמן עם משפחתי".
עוד לפני היוודע על סיום דרכו של מראדונה, שחקני ארגנטינה התקשו לצאת מהדיכאון של ההדחה. "לא עמדנו גם בציפיות שלנו ושל הרבה אנשים אחרים", אמר ליונל מסי, "אני מרגיש באמת נורא ואני רק רוצה לחזור הביתה. שיחקנו נורא מול גרמניה ועכשיו נצטרך להתחיל הכול מהתחלה".
בראיון ל'גארדיאן' הבריטי הסביר קרלוס טבס את הסיבה לתבוסה מול הגרמנים. "ידענו שהם יתמקדו בהתקפות מתפרצות", אמר חלוץ מנצ'סטר סיטי, "הטעות הגדולה שלנו היתה שלא הצלחנו לעצור אותם. יש לנו שחקנים מצויינים בנבחרת אבל הגרמנים פשוט עשו מה שהם רוצים. נתנו הכל, את לב, את הרגליים, אבל הגביע העולמי יכול להיות
קרטיד לNEWS1