נפלתי בזרע לבטלה ואז נכנסתי לבאסה כזאת. ואז חבר נתן לי לשמוע תיקון הכללי ופשוט התחלתי לבכות בלי שום סיבה. אני עד עכשיו לא יודע למה? אז בבקשה תנו לי הסבר
נפלתי בזרע לבטלה ואז נכנסתי לבאסה כזאת. ואז חבר נתן לי לשמוע תיקון הכללי ופשוט התחלתי לבכות בלי שום סיבה. אני עד עכשיו לא יודע למה? אז בבקשה תנו לי הסבר
|
|
חבר, לכולם זה קורה..
זה קשה להתאפק, מי שיגיד לך שהוא מצליח להתאפק 100 אחוז, שקרן.
א זה עברה חמורה מאוד, אבל אם אתה באמת מתחרט.. אז זה כפרה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
שמע אני בחיים לא אוננתי או משהו אל כשאני רואה שירטונים של אתם יודעים של מה (לא רוצה לדבר מלוכלך בפורום כזה) יוצא לי כמה טיפות כאלה של נוזל כזה (אני לא בטוח שזה הזרע) ואני בגלל זה אני מבואס עצבני לא יודע איך לקרוא לזה , אחי איך זה שמעלי אמר זה נקרא כפרה אז על תחזור על הטעות הזאת שוב , המשך יום טוב![]()
תיקונים
(לא חייבים את כולם כדאי לבחור כמה ולדבוק בהם, כל אחד לפי מה שהוא מסוגל)
1. לטבול במקווה כמה שאפשר- במיוחד בערב שבת וחג ועדיף קר.
2. להקפיד מאד בהלכות לשון הרע- ואם אפשר לקבוע לימוד יומי בחפץ חיים או שמירת הלשון (7 דקות ביום)
3. להגיד תיקון הכללי שתיקן ר´ נחמן מברסלב כמה שאפשר- ובכלל תהילים כשאפשר (לוקח 10 דקות ביום).
4. להרבות בצדקה.
5. להזיע בזמן עשיית מצוות- עצה ממולצת לחיילים...
6. להקפיד להגיד קריאת שמע על המיטה בכוונה גדולה.
7.להשתדל לעלות לתורה לפחות פעם בחודש.
8. בתפילת 18 בברכת "תקע שופר" לכוון במילים "יחד מארבע כנפות" ובכלל לכוון
שכל הניצוצות שהתפזרו בגלל עוונותינו יחזרו למקומם.
9. להתפלל במתינות ובכוונה.
10. להשתדל מאד מאד מאד לא לכעוס.
11. אם שומע עלבונו- ישתוק ולא יגיב.
12. לקבוע לימוד יומי בתורה (גם 5 דקות) אפילו חיילים יכולים לעמוד בזה.
13. להתבודד ולהתפלל לקב"ה מעומק הלב.
14. לרדוף אחר מעשי חסד ולהרבות בחסד.
15. להסביר פנים לכל אדם.
16. לענג את השבת.
17. ללמוד תורה בשבת.
18. תענית דיבור- אפילו חצי יום.
19. לשמח אנשים אחרים.
20. לשיר ולשמוע שירים שבקדושה
21. לפטפט ביצרו- לזכור שהכח של היצר הוא לא אמיתי, הוא פיקציה, הוא שכנוע והוא שקר...
בסד