שם במה: דולף זיגלר
שם אמיתי: ניק נמת'
תאריך לידה: 27 ביולי 1980
מקום לידה: קליבלנד,אוהיו
דולף זיגלר עשה את הדיביוט שלו ב-WWE לראשונה ברוסטר ראו,בתור אחד מחמשת האנשים שהרכיבו את הסטייבל-''הספיריט סקוואד'',לאחר שפרש ממנו הוא חזר ל-WWE לאחר מספר שנים הפעם תחת השם אותו אנחנו מכירים היום:''דולף זיגלר'', כשחזר הוא לא קיבל צ'אנסים רבים לפרוץ והתאבק בעיקר בתור ג'ובר אך לאחר שהועבר לסמאקדאון הוא מיד קיבל טייטל שוט על אליפות ארה''ב מול MVP אותו הוא אמנם הפסיד אך זה היה לאחר שניצח אותו שבוע לפני כן בקרב לא על האליפות...
לאחר מכן הוא החל בפיוד עם ריי מיסטריו על האליפות הבן יבשתית לאחר שהיו לו מספר רב של קרבות עכל האליפות אך בכולם הוא הפסיד,את השוט הראשון על האליפות הוא קיבל לאחר שניצח בקרב NO.1 מרובע נגד מייק נוקס,פינלי ו-r-truth,הנה הקרב לצפייה ישירה:
שוט נוסף על האליפות הוא קיבל לאחר שהפסיד לריי אך ניצח הפעם בקרב משולש מול מייק נוקס ופינלי,לצפייה בקרב:
הקרב בין דולף זיגלר וריי מיסטריו על האליפות שאני הכי אהבתי היה בסאמרסלאם 2009,שם הוא הוכיח הרבה מיכולות הזירה הגדולות שלו:
מספר חודשים לאחר מכן,דולף פותח בפיוד קצרצר עם קיין של שלוש קרבות שבאחד מהם הוא אפילו מצליח לנצח:
כמה שבועות אח''כ התחילו ההכנות לרסלמניה וכך גם קרבות ההעפלה ל-MITB...דולף זיגלר השתתף בקרב משולש על הכרטיס לקרב ה-MITB המסורתי נגד r-truth וג'ון מוריסון ו...תאמינו או לא,אבל הוא ניצח!:
לאחר שהבטיח את מקומו ב-MITB הראשון בקריירה שלו וד''א גם ברסלמניה הראשונה בחייו הוא הפסיד בקרב אך ממשיך להציג יכולות היאבקות נהדרות בזירה וגם במיק' ואני צופה לו עתיד ענק ואני מאמין שעוד כמה שנים הוא יהיה אחד המתאבקים הגדולים ביותר ב-WWE!
שאלות לדיון!:
1)מה דעתכם על דולף זיגלר?
2)האם לדעתכם הוא צריך לזכות באליפות כלשהי?
3)אם עניתם כן בשאלה הקודמת באיזו אליפות הייתם רוצים לראות אותו זוכה?
4)איזה עתיד הייתם צופים לדולף?
5)איך הדיון?
השקעתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בדיון אז בבקשה תגיבו!!!
אה וברור שזו כתבה בלעדית לאטרף(:

ציטוט ההודעה