ש : הנשק שלי ביד שמאל איך אני מחליף לימין ?
ת : אתה רושם את הפקודה cl_righthand 1 ואם זה לא מחליף אז תנסה להחליף רזולוציה ל OPENGL .
ש : למה כשאני מנסה להעביר ל OPENGL זה מוציא אותי מהמשחק ודורש איכות גרועה ?
ת : מפני שאין לך דרייברים לכרטיס מסך , תתקין דרייברים וזה יסתדר לך .
ש : קואנטר סטרייק 1.8 גם גרסא פרוצה ?
ת :כן הגרסא פרוצה מכיוון שזה 1.6 רק אם תוספת מודלים , הגרסאות המקורית הם : CS 1.6 המקורי הקנוי , CSS ,CZ (כנ'ל).
ש : איך אני בודק סטים ID ?
ת : נכנסים למשחק ואז נכנסים לשרת שהוא מקורי כמובן וברגע שאתם נמצאים בשרת תכנסו לקונסול ותכתבו "Status" אז יופיע SteamID שלך ואם יש עוד אנשים בשרת אז יופיע גם של האחרים .
ש : איך שמים לייזר?
ת : רושמים את הבינד bind "v" +setlaser בקונסול ואז תוכל (קודם צריך לקנות ב /lm ) .
ש : איך לעשות המון לייזרים ?
ת :עושים את הפקודה bind "f" "+voicerecord; +setlaser וזה יעשה 10 לייזרים רק תזיזו את העכבר כדי שזה לא יהיה אחד על השני .
ש : אין לי נקודה אדומה בסנייפר מה אני עושה ?
ת : רושמים את הפקודה cl_crosshair 1 בקונסול .
ש : המיקרופון תקין אבל לא שומעים אותי במשחק מה אני עושה ?
ת : תרשמו את הפקודה voice_enable 1 בקונסול ואז תלכו ל Option ואז ללשונית VOICE ושם תבדקו אם מסומן V בתיבה "Enable Voice in this game" , וששני המדים הם עד הסוף .
ש : כשאני לוחץ על מקשים מסוים זה מפרסם חברת שרתים
ת: כנסו ל OPTIONS ואז ללשונית KEYBORD ותעשו USE DEFULTS , כך כל המקשים ההתחלתיים יחזרו וגם אפשר ללכת לתיקייה CSTRIKE ששם נמצא קובץ הקונפיג תלחצו עליו מקש ימני אז "מאפיינים" ותסמנו את התיבה "קריאה בלבד" .
ש : אני לא רואה את הצ'ט מה אני עושה ?
ת: תרשמו את הפקודה hud_saytxt 1 בקונסול .
ש : אני לא רואה את החירור שלי מה לעשות ?
ת: תרשמו את הפקודה mp_decals 250 בקונסול
ש : איך לעשות שכשאני לוחץ על מספר הנשק יתחלף לי ישר במהירות בלי הצהוב ?
ת: תרשמו את הפקודה hud_fastswich 1 בקונסול
ש : איך לראות FPS ?
ת: תרשמו את הפקודה cl_showfps 1
ש : איך משנים את סוג תפריט הקנייה ?
ת: כנסו ל Options ואז יפתח לכם חלון אם הלשונית "multiplayer" יש למטה אפשרות "Advance" תכנסו לזה ויופיע חלון וב אפשרות "Buy Type Menu " תבחרו ב "VGUI Menus"
ש : מה זה סקריפט?
ת : סקריפט זה בעצם חיבור של המון פקודות שביחד גורמות לפעולה מסוימת.
לדוגמא: החלפת ידיים וכו' ויש גם סקריפטים שאינם חוקיים במקורי שהם באני הופ ,עצירת טעינה וכו'
קרדיט לפורום אחר