זאת אחת שהייתי איתה פעם והיא שלחה לי הודעה קיצר התחלנו לדבר
זה באוויר כזה שהיא רוצה משהו
איך אני גורם לה לבוא לראות אותי או שאני יבוא אליה ?
יש רעיונות ?
זאת אחת שהייתי איתה פעם והיא שלחה לי הודעה קיצר התחלנו לדבר
זה באוויר כזה שהיא רוצה משהו
איך אני גורם לה לבוא לראות אותי או שאני יבוא אליה ?
יש רעיונות ?
|
|
לומדים פיקאפ.
נו קרא תלינקייה, זה לא ברור?
אנשים ממש לא מבינים תמשמעות של הפורום הזה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
יש מדריך לאיך לדבר וליזום פגישה דרך מחשב, תציץ בלינקייה יפייפה שלי.
נערך לאחרונה על ידי Ahene; 07-07-2010 בשעה 21:31.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זה לא אמור להיות בעיה באיחוד כשזה במחשב, פשוט תגיד לה "אנחנו חייבים להיפגש, רוצה נלך לסרט\פיצה\פארק\ים\מסיבה?"
פשוט מזה לא יכול להיות, כמובן שתעבוד לפי הפיקאפ כי בלי זה הסיכויים שתצליח יותר נמוכים.
הייתם ביחד פעם ועכשיו יצרתם קשר שוב והיא לא שוללת לחזור להיות ביחד או אפילו משהו חד פעמי.
זה דיי ברור שהיא רוצה אותך...לדעתי ? פשוט תיהיה ישיר,הכי כנה שאתה יכול להיות.
תאתגר. אם לא תאתגר לא יעבוד כלום.
דיברתי עם מישהי שלומדת איתי בבצפר. אין בינינו קשר, בכלל(כלום, אפילו לא שלום שלום). שלחתי לה הודעה והתחלנו לדבר. למחרת היינו על החוף
תאתגר אותה, תציג אותה בתור זו שצריכה להרשים, בתור זו שצריכה לעמוד בציפיות שלך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתה יכול להביא לי מאמר או משהו על זה?
לאתגר מישהי?
בקצרה?
אתה צריך לגרום לה להוכיח את עצמה.
יקראו לזה פה נגים או DHV, אבל אנלא אוהב ת'שפה. אתה צריך לקבוע מצב. אני, אני השולט. את? אני קובע מה את. ככל שתוכיחי את עצמך יותר תקבלי יותר יחס/קרדיט/ וואטאבר.
דוגמא:
"בואנה את שובבה את, הא?"(בתגובה למשהו שהיא אמרה, שהיא אוהבת גברים חטובים, שהיא אוהבת גבר שמבשל או מה שזה לא יהיה, רק שיהיה קשור לנושא שיחה).
"מה? ממש לא ! אני בחורה טובה" - מצג שווא, קודם כל. מי שאומרת שהיא בחורה טובה היא ממש לאאבל זה עוזר לנו להמשך השיחה.
פה אתה מאתגר אותה. אתה גורם לה להוכיח שהיא לא בחורה טובה.
"איי איי איי, כמה חבל. אם היית קצת שובבה אז..." ב"אז" - חותך. לא ממשיך. לא ממשיך עד שהיא לא תתחנן. יעבוד, לא יעבוד. זה תלוי רק בך.
זו המציאות שלך - אתה קובע אותה. אתה בונה את הסיפור.
אגב, בכל פעם שאתה פותח איתה שיחה, תציג את עצמך עסוק(גם אם אתה לא, לי יוצא שאני תמיד עסוק במשהו). תגיד שהרגע חזרת מסידורים, תגיד שאתה צריך להרכיב מדף בבית, שאתה צריך לשטוף ת'כלב. שיש לך תעסוקה, שהיא לא זו שממלאת לך את הזמן ושבכל רגע נתון אתה עלול ללכת אם היא לא תציג את עצמה מעניינת.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363