ההרצאה היא על קבצי AVI ואני צריך להעביר אותם לקבצי MP3 כי הפלאפון שלי N95 לא קורא אותם...
קיצר מישו יודע איך עושים את זה?
אם לא לאיזה פורום אני צריך לפנות?
ההרצאה היא על קבצי AVI ואני צריך להעביר אותם לקבצי MP3 כי הפלאפון שלי N95 לא קורא אותם...
קיצר מישו יודע איך עושים את זה?
אם לא לאיזה פורום אני צריך לפנות?
|
|
אז תיראה במחשב? אתה מתכוון שאתה רוצה לשמוע אותן בפלאפון? בטח יש כל מני תוכנות שממירות מזה לזה... חפש פורום מתאים לתוכנות כאלה, או תוכנות בכללי, אני בטח שיוכלו לעזור לך.
Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
כן אני רוצה לשמוע ו\או לראות אותם בפלאפון,אני אנסה בפורומים האלה אבל אם מישו בכל זאת יודע הוא מוזמן להגיב
דבר ראשון הקבצים הם די גדולים אחי יודע מה הייתי ממליץ לך במקום להעביר את זה פשוט להקליט את זה עם מצלמה להניח אותה איפשהו ללכת לאכול לא יודע מה ולהחליף שזה נגמר
הבעיה היא שגם ככה שומעים את זה ממש חלש[הרמקולים שלי על פול ווליאום ועדין בקושי שומעים] אבל בלי קשר ניסיתי,זה מקליט לי את זה אם רעשים ברקע לא יודע למה...
יש תוכנות המרה כל מני. תחפש, אפשר להמיר לפאלפון וזה שוקל פחות וניראה אחלה
Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
לא הפורום לבקש. בכלל.
הינה אתר פשוט מצויין לעשות המרות פורמטים
http://mediaconverter.org/
בהצלחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ניסיתי,זה כבר איזה רבע שעה ממיר ובקושי התמלא מהפס..
תוכנות אחרות אולי?
תנסה בפורום אחר אחי למה זה לא ממש מקום מתאים
אתה תפתח לבד בפורום המתאים או להעביר לך?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
פתחתי כבר,אפשר לנעול
-----נעול-
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר