אוקיי אז ככה אני הולך ליקנות מחר יד שנייה עכשיו אני רוצה לדעת מה צריך ליבדוק מבחינת סים פרי איך אני בודק מה צריך ליבדוק בתוכנה במכשיר עצמו סידיה אייטונס כל אלה שלא אומרים לי הרבה אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי...![]()
אוקיי אז ככה אני הולך ליקנות מחר יד שנייה עכשיו אני רוצה לדעת מה צריך ליבדוק מבחינת סים פרי איך אני בודק מה צריך ליבדוק בתוכנה במכשיר עצמו סידיה אייטונס כל אלה שלא אומרים לי הרבה אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי...![]()
|
|
סידיה זו תוכנה שאתה מקבל רק אם אתה פור. תמכשיר. אייטונס זו תוכנה שאתה מוריד למחשב ודרכה מעביר שירים משחקים סרטים בקיצור הכול למכשיר שלך. לגבי SIM-FREE. אני בספק גדול שהמכשיר שהוא ימכור לך הוא SIM-FREE... כי הם נמכרים רק במספר מועט מאוד של מדינות. פשוט תשאל אותו איפה הוא קנה תמכשיר. אם בארץ אז איזה מפעילה לך תדע אולי זאת המפעילה שלך ואז לא צריך לפרוץ אותו לשיחות בכלל ואתה מסודר. אבל אם זה לא ככה והוא קנה אותו במדינה אחרת/חברה סלולרית אחרת אתה תצתרך לראות מה הגירסה שלו. אם היא 4.0 אל תיקנה תמכשיר אין לו עדיין פריצה לשיחות. אם הוא 3.1.3 או פחות אז אתה צריך לפרוץ אותו ולבצע UNLOCK - יש לך הרבה מדריכים בפורום.זהו זה כל מה שאתה צריך לדעת אני ממליץ לך לשאול אותו אם המכשיר כבר פרוץ ואז לפעול, זהו.
מממ.. תיזהר אחי כי יש הרבה נוכלים
תבדוק שהWIFI עובד והGPS, אפילו תבדוק שהאייפון נטען ושהטעינה לא נדפקה או משו
ותעדכן אותנו שקניתה
עריכה:
עומר לגירסא 4 כן יש פריצה לשיחות אבל רק מי שלא פרץ עם ספיריט יכול לעשות את זה
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 09-07-2010 בשעה 02:15.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
טוב קניתי עכשיו הגעתי איתו לקלוט ווי פיי הוא קולט ומביחינת טעינה מטעין רק רציתי לדעת למה בסידיה הוא רושם לי YOUR ECID מספר כלשהו ואז משו על אפל איך אני יודע אם זה פרוץ או לא?