כותרת... לפרטים נוספים דברו איתי בפרטי או באייסי 628032939
כותרת... לפרטים נוספים דברו איתי בפרטי או באייסי 628032939
|
|
כנס אליי לאיסיקיו : 161816
מחפש עוד אנשים מה זה 54 צפיות ורק תגובה אחת??!!
תאמין לי לך עם יוסק.
הוא המאסטר של הפורום.
שראו שהוא הגיב נתנו לו את הכבוד ולא ניסו להרוס לו.
אם מישהו יכל לעשות את זה אז זה הואץ
כן אבל אני מחפש מישהו שיבוא עד לבית כי אני לא יודע אם לסמוך על אנשים מאחורי מסך הוא יכול לקחת את הכסף ולברוח ואחרי זה לך תתאבד אין לך מה לעשות... אני צריך להיות בטוח 100 אחוז שיש לי עסק עם מישהו ממש אמין כי זה שהוא מנהל פה או לא יודע מה , זה לא אומר שהוא הכי אמין... זה בעיה אחי בעיה... אם מישהו יבוא עד לבית ויפרוץ הוא יקבל אפילו 300 ממני...
הוא מפקח... הוא אמין.. הוא מאבטח מידע. הוא לא יברח לך.. לדעתי הוא לא יסכים לבוא אלייך כי מבחינתו זה יכולה להיות מלכודת.. בקיצור הוא אמין. תאמין לי שהוא לא יברח לך אם הכסף..
מלכודת למה מה אני יחטוף אותו חחחח אני מביא לו את הבית את המספר דירה הכל מצידי שיציץ בחלונות אם אין שם איזה חוטף גופות חחחחח מה אתה רציני אחי
פשוט תעבדו עם Team Viwer
אז הוא ישלוט על המחשב שלך לפרק זמן מסויים שאתה תחליט הוא יכניס ויתקין את התוכנות ויראה לך איך מישתמשים וזהו לא מסובך.
ברור שאתה צריך להביא לו מקדה של 100 בערך
והוא הכי אמין כאן אים לו מה לשקר לך...
תכלס אין לו סיבה לרמות אותך, הוא לא איזה ילד קטן שמחפש לגנוב והוא עזר כאן להרבה אנשים לפי מה שהבנתי.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אתם הסנגורים של יוסי או משהו?
תנו להם לבד להחליט מה יהיה.
בכל מיקרה, פעם ניסיתי לתקן לסבים שלי איזה שינוי בהגדרה הכי קטן שיש בסקייפ עם team view והיה פשוט סיוט. יכול להיות שזה בגלל שאין להם מחשב מי-יודע-מה, אולי בגלל האינטרנט או אולי כי התוכנה דפוקה, אבל בפועל זה היה כמעט בלתי אפשרי לשלוט מרחוק כמו שצריך איתה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אז קיצור מה אתם אומרים... יש לי על מי לסמוך בטוח לא תהיה שום בעיה?...