קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה דעתכם על nhl 06?
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:27
  2. לוקה טוני-דעתכם עליו?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:52
  3. מה דעתכם על...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:52
  4. תורידו לחדשים את הגישה של עשינו עסק
    על ידי SinteL בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

הגישה הישירה, מה דעתכם?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל הגישה הישירה, מה דעתכם?

כמה אתם מאמינים בעצמכם?

הרעיון הוא רעיון פשוט מאוד, עד היום למדתם על שיטות של שחקנים שונים, ניגשתם, שלחתם נגים, דאגתם לפיקוק, בחנתם IOIים, קינו וכו'.

כמה מכם ניסו לגשת למישהי, מלאים בבטחון, עומדים זקוף, מסתכלים לבחורה בעיניים ומספרים לה שאתם מאמינים שיש לכם עתיד משותף ביחד(...)? הגישה הישירה היא גישה חשובה מאוד, היא מחייבת אתכם להיות טבעיים, ולהגיב באופן ספונטני לתגובות שאתם מקבלים, הרבה מאוד בחורות לא בונות מגנים והן דווקא יסננו בחורים שינסו להתחיל איתן בדרכים עקיפות, הרבה מהן פשוט מחכות שהבחור המתאים יגש אליהן, למה אתם לא מנסים?

ישיר = אמיתי, אני קורא פה הרבה שאנשים כותבים על שלבים, A1 A2 X Y ו-Z, כמה אפשר להיות תבניתיים? צאו מהקופסא - אתם חייבים להבין שאם לא תפתחו את היכולת לענות למישהי ולנהל שיחה אמיתית בלי לנתח כל פרט ולפעול ע"פ שלבים מובנים, להבין לפי שפת הגוף והתגובות שלה מתי להתקרב יותר או לקחת מרחק, ולאט לאט לבנות שיחה לגיטימית (וכן אני לוקח בחשבון שלכל אחד מכם יש את האינטליגנציה לדבר, לנהל דיון ולשמוע את האחר.

בקיצור אני אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה לחבר קרוב שהאיר את עיניי והגדיר את מה שעד היום הכרתי כ'טבעי'.

2. קישורים ממומנים

תמיד דגלתי בזה.
    לא הכי הסתדר לי ללכת לפי "שיטות של אחרים"
    והחלטתי שהגישה הישירה היא פשוט הנוחה ביותר, ומקובלת עלי

אישית פתחתי ככה הרבה פעמים
    לרב זה מחמיא לבחורות, שזה כבר ערך מוסף
    ומשם אני משלב את כל התורה.

אני לא רואה שום פסול בלגשת למישהי ולהגיד לה קצת אמת.

באמת, לעבוד לפי התבניות נשמע לי יותר מדי מאורגן.

*עשיתי הרבה עצירות במהלך כתיבת התגובה , כמו ללכת להכין מנה חמה ולדבר עם אנשים במסן, אז אולי כתבתי קצת מבולגן S:*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

לא אוהב,מעדיף להגיד את זה בחצי ציניות כזאת

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בוא אני אגיד לך למה לא הרבה משתמשים בזה.
    קודם כל הבעיה של המראה, אם אתה ניגש אל בחורה גם בבטחון וגם בזה, לפני שדיברת איתה אפילו וישר מראה שאתה מעוניין בה ואתה לא נראה כמו שהיא אוהבת, רוב הסיכויים שהיא תסנן... (לא שלי יש בעיה עם זה)
    שנית, בשביל להיות ישירים וטבעיים צריך לפתח גישה של כנות טוטאלית שלא לכל האנשים זה קל לעשות את זה.
    אתה צריך להיות הכי טבעי טבעוני בעולם! לא לאכול בשר חלב לא כלום, סתם.. אבל באמת, צריך להשקיע בזה הרבה יותר מאמץ מסתם ללמוד את השיטה של מיסטרי והפיקאפ בצורה הרשמית.
    אבל למי שיש את האמצעים, למה לא?
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 08-07-2010 בשעה 23:56.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בנאדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי תלוי מה אתה מגדיר גישה ישירה? מה להגיד כאילו ?
    אני נגיד רציתי קולה אז באתי למישהי ואמרתי לה תשמעי את נראית מאוד חמודה ונדיבה ואני ממש צמא יש מצב את עושה גיסטה?
    היא אמרה מה?
    אני כזה באלי לשתות רצח יש מצב את מזמינה אותי לקולה ואני יזמין אותך פעם הבאה כי הבנק סגור עכשיו(חרטא) אז אין לי איך להוציא כסף....
    חח תנחשו מה קרה........ ואז אמרתי תודה ויאללה את ממש חמודה אבל אני קבעתי אם חברה שלי באיזה מקום אז נהיה בקשר....
    חח ושכחתי לשאול את הפאלפון שלה או איך קוראים לה בכלל!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי yura24 צפיה בהודעה
    אחי תלוי מה אתה מגדיר גישה ישירה? מה להגיד כאילו ?
    אני נגיד רציתי קולה אז באתי למישהי ואמרתי לה תשמעי את נראית מאוד חמודה ונדיבה ואני ממש צמא יש מצב את עושה גיסטה?
    היא אמרה מה?
    אני כזה באלי לשתות רצח יש מצב את מזמינה אותי לקולה ואני יזמין אותך פעם הבאה כי הבנק סגור עכשיו(חרטא) אז אין לי איך להוציא כסף....
    חח תנחשו מה קרה........ ואז אמרתי תודה ויאללה את ממש חמודה אבל אני קבעתי אם חברה שלי באיזה מקום אז נהיה בקשר....
    חח ושכחתי לשאול את הפאלפון שלה או איך קוראים לה בכלל!
    חח, הרגת אותי ..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

להגיד את האמת אחי , בהתחלה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ , זה באמת נראה לי מאוד תבניתי
    אמרתי לעצמי , מה ככה זה עובד? צריך ללכת לפי שלבים ורוטינות וכל הזמן אותו דבר , דברים קבועים?

אני יכול להגיד לך שאני ניסיתי את הגישה הישירה , אפילו כמה פעמים - ובאמת כמו שאמרו פה , כשאתה בא בגישה הישירה הבחורה מסתמכת על מה שהיא רואה - על המראה החיצוני שלך , על שפת הגוף שלך , ועל מה שאתה משדר לפי ההתנהגות שלך.
    הרושם הראשוני לוקח פה תפקיד גדול , ולכן אתה צריך לבוא עם שפת גוף ממש טובה ולשדר ערך גבוה.

גם הגישה הישירה וגם הגישה העקיפה , שתיהן טובות ולשתיהן יתרונות וחסרונות
    אם אתה בא בגישה ישירה , אתה לוקח סיכון כי אתה מראה עניין בשלב מוקדם מאוד של ההיכרות , כבר בפתיחה ולכן אתה צריך לשדר ערך גבוה בעזרת שפת הגוף שלך , הטונים , להשתמש בידיים בשיחה בכדי לשדר נוחות והכל בשלב מאוד מוקדם.
    למה שבחורה תרצה לצאת איתך , או להכיר אותך כשהרגע היא פגשה אותך בפעם הראשונה?
    לא אומר שאי אפשר להצליח בזה , אבל הסיכון שאתה לוקח הוא יותר גדול.
    אני אישית ניסיתי את זה על כמה בחורות , קיבלתי חיוך דבילי ומיד הבחורה חתכה. אין משהו יותר כואב מזה , ובגלל זה אתה צריך לבוא כשאתה יודע מראש שאתה לוקח סיכון גדול יותר.
    זה גם תלוי באופי של הבחורה , כמו שאמרו.(יכול להיות שסתם נפלתי על כמה כונפות)

בגישה העקיפה היתרון שלך הוא שיש לך טקטיקות מוכנות , אתה יודע כבר פחות או יותר מה להגיד בכל סיטואציה , איך להגיב לכל דבר שהיא אומרת , מה שחוסך ממך את כל השאלות שעולות לך בראש ברגע שאתה פונה אליה (אולי יש לה חבר? , אולי היא עסוקה ואני סתם אפריע לה? , מה אני אגיד לה אם היא תגיד לי X , איך אני ממשיך אחרי שפתחתי איתה את השיחה? וכו' וכו')
    החסרון הוא שיכול להיות שהבחורה שמעה את המשפט שאמרת 5 דקות קודם והיא תנפנף אותך.

לדעתי הכי טוב לשלב בין 2 הגישות , לראות מה מתאים מתי ואיפה.
    לדעת לאלתר , ובו בזמן שתהיה לך רוטינה קבועה מוכנה לכל מצב , למקרה שתיתקע בלי מה לומר או למקרה שלא תהיה במצב הרוח המתאים להתחיל לחשוב על דרך יצירתית איך להתחיל עם בחורה.

תקרא את הספר של דיוויד דיאנג'לו "דבר אחד לעשות בכל סיטואציה" - ממליץ בחום !

בשביל שזה לא יהיה כל כך תבניתי ומרובע , תוכל להמציא רוטינות משלך - ואז זה כבר לא יהיה "שיטות של אחרים" כמו שאמרו פה , זה יהיה משהו מקורי שלך.

בהצלחה !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-07-2010 בשעה 01:06.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני אוהב את הגישה הישירה, בכל מקרה גם אם הגישה לא ישירה אתה חייב להראות התענינות
    תשאלו בחורות איך הם אוהבות שיתחילו איתן והרבה יגידו שזה בעיקר לפי מה שאתה משדר

וזה שאתה מתחיל איתה ישר לא שם אותה על שום מזבח, המזבח לא קיים
    זה עדיין לא אומר שאתה מוכן לעשות הכל בשבילה, אבל זה מציב את הפריים מלחתחילה למה שאתה רוצה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    להגיד את האמת אחי , בהתחלה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ , זה באמת נראה לי מאוד תבניתי
    אמרתי לעצמי , מה ככה זה עובד? צריך ללכת לפי שלבים ורוטינות וכל הזמן אותו דבר , דברים קבועים?

אני יכול להגיד לך שאני ניסיתי את הגישה הישירה , אפילו כמה פעמים - ובאמת כמו שאמרו פה , כשאתה בא בגישה הישירה הבחורה מסתמכת על מה שהיא רואה - על המראה החיצוני שלך , על שפת הגוף שלך , ועל מה שאתה משדר לפי ההתנהגות שלך.
    הרושם הראשוני לוקח פה תפקיד גדול , ולכן אתה צריך לבוא עם שפת גוף ממש טובה ולשדר ערך גבוה.

גם הגישה הישירה וגם הגישה העקיפה , שתיהן טובות ולשתיהן יתרונות וחסרונות
    אם אתה בא בגישה ישירה , אתה לוקח סיכון כי אתה מראה עניין בשלב מוקדם מאוד של ההיכרות , כבר בפתיחה ולכן אתה צריך לשדר ערך גבוה בעזרת שפת הגוף שלך , הטונים , להשתמש בידיים בשיחה בכדי לשדר נוחות והכל בשלב מאוד מוקדם.
    למה שבחורה תרצה לצאת איתך , או להכיר אותך כשהרגע היא פגשה אותך בפעם הראשונה?
    לא אומר שאי אפשר להצליח בזה , אבל הסיכון שאתה לוקח הוא יותר גדול.
    אני אישית ניסיתי את זה על כמה בחורות , קיבלתי חיוך דבילי ומיד הבחורה חתכה. אין משהו יותר כואב מזה , ובגלל זה אתה צריך לבוא כשאתה יודע מראש שאתה לוקח סיכון גדול יותר.
    זה גם תלוי באופי של הבחורה , כמו שאמרו.(יכול להיות שסתם נפלתי על כמה כונפות)

בגישה העקיפה היתרון שלך הוא שיש לך טקטיקות מוכנות , אתה יודע כבר פחות או יותר מה להגיד בכל סיטואציה , איך להגיב לכל דבר שהיא אומרת , מה שחוסך ממך את כל השאלות שעולות לך בראש ברגע שאתה פונה אליה (אולי יש לה חבר? , אולי היא עסוקה ואני סתם אפריע לה? , מה אני אגיד לה אם היא תגיד לי X , איך אני ממשיך אחרי שפתחתי איתה את השיחה? וכו' וכו')
    החסרון הוא שיכול להיות שהבחורה שמעה את המשפט שאמרת 5 דקות קודם והיא תנפנף אותך.

לדעתי הכי טוב לשלב בין 2 הגישות , לראות מה מתאים מתי ואיפה.
    לדעת לאלתר , ובו בזמן שתהיה לך רוטינה קבועה מוכנה לכל מצב , למקרה שתיתקע בלי מה לומר או למקרה שלא תהיה במצב הרוח המתאים להתחיל לחשוב על דרך יצירתית איך להתחיל עם בחורה.

תקרא את הספר של דיוויד דיאנג'לו "דבר אחד לעשות בכל סיטואציה" - ממליץ בחום !

בשביל שזה לא יהיה כל כך תבניתי ומרובע , תוכל להמציא רוטינות משלך - ואז זה כבר לא יהיה "שיטות של אחרים" כמו שאמרו פה , זה יהיה משהו מקורי שלך.

בהצלחה !
    אחלה תגובה, למען הסר ספק - אני לא משתמש ברוטינות של אף אחד ולא עוסק בפיקאפ, לעולם לא השתמשתי ברוטינות על בחורה ותמיד דגלתי בפנייה ישירה, דברים כמו נגים, קינו וכו' הם דברים ששילבתי בצורה טבעית כי זה מי שאני וזו האישיות שלי, אני דווקא מנסה לעבוד על דברים שמחזקים מאוד את היכולות משחק, אני עובד על בטחון, שפת גוף ולמידת שפת גוף של האחר (אחד הדברים הכי חשובים בחיים, לדעת מה בנאדם חושב \ מרגיש לפי מה שהגוף שלו משדר).

יש לי כל כך הרבה לכתוב
    שאני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לסיים, וספק אם מישהו היה קורא את כל מה שיש לי לכתוב
    ואולי יום אחד אני באמת אכתוב.

אבל נסכם את זה בשורה:
    Live your life

ואם הייתי מוסיף עוד שורה:
    Its just life.

עד שאכתוב את כל מה שיש לי לכתוב, תנסו להפיק מהתמצות את מירב הכוונה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בוא נגיד שקודם כל ,אתה צודק בהרבה ממה שאתה אומר ,אבל אין לך מספיק ידע בפיקאפ כדי שתוכל לקבוע שהגישה הישירה תמיד מתאימה,כי היא לא .
    אני אישית כמעט כל הזמן משתמש בגישה הישירה,בהתחלה קיבלתי הרבה דחיות,אבל לא פחדתי,כנראה עם הזמן למדתי איך לגשת בצורה נכונה בגישה ישירה בשביל כמעט לאפס את אחוז הדחיות.
    בכל מקרה,אלו הסיטואציות שבהן אני לא ניגש ישיר:
    1.מקומות שבהן הבחורה יודעת שהולכים להתחיל איתה 20 בחורים ולכן היא רוצה לסנן את אלו שלא מתאימים,אם אני יגש ישיר ,אני יהיה רק עוד אחד מאלו שהחמיאו לה ,וכן גם או אני אומר "היי אני רוצה להכיר" זו מחמאה.
    בכללי ,זה NIGHT GAME וים.

2.כשהבחורה נמצאת בקבוצה ,היא נתונה להרבה מאוד לחץ חברתי,מה שאומר שאתה צריך לבוא עם ערך חברתי גבוהה ביותר ,כאשר אתה ניגש ישיר ,למרות כל הביטחון העצמי שזה מראה שיש לך ,בחורות נוטות לנפנף אותך בצורה מנומסת כשהן בקבוצה.

3. זה קצת מקביל עם 1 אבל גם HIRED GUNS (בחורה שעובדת במשהו בזכות המראה החיצוני שלה ,כמו ברמנית,דוגמנית,ואפילו המארחת במסעדה ) לא כדאי לפתוח ישיר ,בחורות כאלו כבר רגילות שמתחילים איתן ,שזורקים עליהן מחמאות מפה ועד הודעה חדשה...אם אני אבוא כמו השאר עם מחמאה ,שוב ,היא תדחה אותי.

בכל שאר הסיטואציות אני מעדיף לפתוח ישיר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גישה ישירה זה למי שיש בטחון עצמי וכמובן מי שנראה טוב, הגישה העקפיה לכאלה שלא מרגישים בטוחים במראה שלהם.
    לי אין בעיה עם הגישה הזו, אבל אני הולך על בטוח.
    אבל אני אנסה מתישהו את הישירה, תאמת ניסיתי במסיבות וזה עבד רק לסטוץ למסיבה, יותר מזה לא.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Crown צפיה בהודעה
    גישה ישירה זה למי שיש בטחון עצמי וכמובן מי שנראה טוב, הגישה העקפיה לכאלה שלא מרגישים בטוחים במראה שלהם.
    לי אין בעיה עם הגישה הזו, אבל אני הולך על בטוח.
    אבל אני אנסה מתישהו את הישירה, תאמת ניסיתי במסיבות וזה עבד רק לסטוץ למסיבה, יותר מזה לא.
    פה הטעות שלך ,למה שזה יעבוד רק לפי מראה חיצוני ?
    אתה יכול להבין לבד מכל מה שרשום פה על הגישה הישירה שאם אתה ניגש בטון גבוהה וחזק ,שפת גוף פתוחה,מציג ערך גבוהה ...זה לא משנה איך אתה נראה ,המראה החיצוני יכול לתת לך רק בונוס להתחלה ,אבל אפשר גם בלעדיו.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

הגישה עובדת רק אצל אנשים עם בטחון עצמי חזק , שפת גוף נכונה, וערך גבוה.
    כמובן שהמראה החיצוני יכול לתת פוש רציני בהתחלה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    פה הטעות שלך ,למה שזה יעבוד רק לפי מראה חיצוני ?
    אתה יכול להבין לבד מכל מה שרשום פה על הגישה הישירה שאם אתה ניגש בטון גבוהה וחזק ,שפת גוף פתוחה,מציג ערך גבוהה ...זה לא משנה איך אתה נראה ,המראה החיצוני יכול לתת לך רק בונוס להתחלה ,אבל אפשר גם בלעדיו.
    אני לא אומר שחייב להראות טוב, אני אומר שלמראה החיצוני בגישה הישירה יש משחק גדול, ואם יש לך אותו הוא יכול לכפר גם על טעויות בהצגת ערך (לפעמים, תלוי עד כמה הערך נמוך או גבוהה).

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,563 | הודעות: 8,202,156 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect