- איזה כיף אני מחכה לזה כל השנה (זה 2 דקות הליכה מהבית שלי, אני רואה את המגרש מהבית XD )

מחר (שישי) יצאו לדרך משחקי ליגת בנק יהב בכדורגל חופים. כמדי שנה יתקיימו המשחקים בחוף פולג בנתניה והכניסה לקהל תהיה חופשית. למי שהספיק לשכוח, 10 קבוצות יתחרו על האליפות בשני בתים של חמש קבוצות כ"א. לאחר סיום מחזורי הליגה הסדירה יתקיימו משחקי הפלייאוף ובסופם תוכתר האלופה הגאה.

השנה הונהג שינוי תקנוני בהתאם לחוקת פיפ"א במסגרתו קבוצה המנצחת לאחר דו קרב פנדלים מקבלת 2 נקודות בלבד והמפסידה לא מקבלת ניקוד כלל. במקרה של ניצחון בתום הזמן החוקי או באמצעות שער זהב יוענקו 3 נקודות, כפי שהיה נהוג עד כה.

הקבוצות - בית א': נסיכי חדרה, משתלות אשקלון, עירוני פ"ת, בני כפר-קאסם, אילת. בית ב': יהלומי נתניה, עירוני ראש העין, ת"א, כפר סבא, חיפה. משחקי המחזור הראשון: עירוני ראש העין - חיפה, אילת - אשקלון, תל אביב - כפר סבא, כפר קאסם - פתח תקווה

ההעברה הבולטת של הקיץ היא זו של צחי אילוז, שעזב את נתניה לטובת חדרה. בין השחקנים שהצטרפו לליגה ניתן לציין את חיים סילבס (שחקן נבחרת ישראל ומכבי חיפה) שישחק בשורות העולה החדשה מחיפה, בהדג'ת עודה (לשעבר שחקן הפועל פ"ת), יקיר שינה (אקס מכבי ת"א והפועל ר"ג בעונה הבאה), גבי בורשטיין (מאמן שוערים הפועל ת"א ושוער קביליו יפו) ולירון וילנר (אקס מכבי נתניה) בשורות היהלומים.

קרדיט לאתר Sport5