קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] דיווח: התקדמות "חיובית" בעסקת גלעד שליט
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-06-2010, 23:06
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:19
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 16:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 07:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[דיווח] התקדמות די רצינית ובנייה רצחנית

ברירת מחדל [דיווח] התקדמות די רצינית ובנייה רצחנית

אהלן, זה לא ממש דיווח שטח קלאסי, אבל אני מאמין שזה עלול לעזור לעוד הרבה אנשים פה, ובכלל אני מרגיש צורך לספר על הימים האחרונים, אני עברתי שינוי די רציני, ההליכה שלי השתנתה, הדיבור שלי השתנה, ואני זוכר שקראתי על כך שצריך לפתוח באינטרקציה עם כל מי שאפשר ולאו דווקא עם בנות שאני רוצה, ואת האמת חשבתי לעצמי זה שטויות מה גם שרוב המאמרים סיפקו לי את הביטחון שהייתי צריך פחות או יותר כדי להתגבר על כל האמונות המגבילות וכל זה, ומסתבר שעשיתי את הדברים באופן לא מודע, ובאמת התחלתי סתם לדבר עם אנשים נגיד שמעתי מישהו מדבר משהו על הפלאפון שלי שאלתי אותו כזה.. יש בעיה איתו? הוא כזה מסתכל במבט די מפוחד חח לא.. ואני כזה טוב אז אתה רוצה לקנות? חחח יענו כל מיני משחקים כאלה קטנים ובכלל אני נגיד מסוגל לדבר עם בנות שהן לא כאלה שאני מתחיל איתן די בקלות או נגיד שהן עובדות איפשהו ולשאול דברים שקשורים לעבודה, שלא לדבר על שזרקתי כמה NEGים למישהי בפייסבוק חח ויש מצב יזרום עם זה משהו, בקיצור אוטוטו הדבר האמיתי מתחיל ואני באמת רוצה להודות לקהילה הזאת שהמשיכה את התהליך שהתחיל אצלי לפני כמה שבועות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

נחמד אבל חלאס לעשות פיקאפ דרך הפייס זה בכלל לא אותה ליגה שלא לדבר שזה לא אותו ענף ספורט שאני מדבר עם בחורה בצ'אט אני מרגיש מוגן אני לא צריך שפת גוף אני לא משתמש בקול אז הוא לא ירעד או יהיה חלש אבל כשאני עומד מול המטרה זה עולם אחר ד''א יפה שאתה משתפר באינטראקציה זה טוב אבל בוא אני אראה לך איך להפוך את זה ל DHV
    אני הייתי בפסטיבל הבירה בבאר שבע היה נחמד עכשיו דיברתי עם הברמניות יצרתי קצת אינטראקציה ואז הלכתי להסתובב וחזרתי עם בחורה הברמנית זיהתה אותי ודיברנו שזה DHV נחמד (אתה אדם מוכר ) קח את זה כטיפ

דבר ראשון, תאמין לי אני גם כן כבר נגעל דרך האינטרנט פשוט כשאני לא יוצא החוצה אז אני נתפס על כמה מקרים נדירים שבהם אני יודע לאן אני הולך לנתב את השיחה, אבל בכללי אני יודע שאין מה להשוות למציאות אפילו מהמעט ניסיון שיש לי.
    אני יודע מה זה DHV ואני די משתדל להראות את זה לאחרונה, אני כבר לא מראה שאני מתרשם מבחורות כמו בעבר, אני פותח סתם ככה שיחות ובכל השיחות האחרונות שלי לא הראיתי התעניינות למרות שבאמת הן לא היו במטרה לעשות פיק אפ, אבל בסופו של דבר זה נותן לך פוש, וכן בקרוב מאוד אני אתחיל עם פיקאפ אמיתי ורציני, אבל הבנייה הזאת הייתה נחוצה לדעתי, אולי הכותרת קצת מוגזמת אבל באמת שאני מרגיש את השינוי ואם היית מכיר אותי לפני זה לא היית מאמין שזה אותו בנאדם, הייתי כל כך שלילי וראיתי את החיים בצורה כ"כ מעוותת ולא נכונה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

אוקי אז תסכים איתי שזה לא הפורום לפרסם בו תפרסם בכללי וחוסר התעניינות בבחורה הוא לא DHV נגיד אני ואתה ניגשים לקבוצה של HB10 על הבר אוקי אתה מראה חוסר התעניינות ואני מראה קצת התעניינות ואנשים שנכנסים לבר כולל הברמנים אומרים לי שלום מה המצב גבר וכו' מי מציג DHV חזק יותר אני או אתה? אוקי הבנו חוסר התעניינות גורם לה להרגיש לא נוח כאילו אתה לא מתחיל איתה וDHV גורם לה להמשך אליך בואנה אתה אדם בעל ערך גבוה אז מי אני שאני לא אשכב איתך

אני די חדש פה אז חשבתי שזה דווקא כן די קשור, בכל אופן, חוסר התעניינות בבחורה זה כן DHV... יש המון סוגים של DHV, ולא תמיד אפשרי להיות מוכר על ההתחלה אתה יודע...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

אחי אני מדבר על להיות מוכר בהתחלה תבוא ליפני דבר עם האנשים שם ואז תלך למקום אחר תפתח סט ואז תגיד למטרה שלך שיש אחלה מקום קרוב היא תבוא איתך ואז......

סבבה, אבל זו רק דרך אחת, יש הרבה דרכים אחרות, זאת אחת מהן וסבבה אני ינסה את זה, אבל קודם צריך להתחיל ממשהו חח.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-07-2010 בשעה 21:14.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,365 | הודעות: 8,198,958 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect