כל השאלה וכל התשובות בנוגע לעיצוב ולמערכת החדשה:
- איפה הנקודות שלי? אני לא רואה את הנקודות!
עם עלייתם של העיצוב והמערכת מוד הנקודות לא היה זמין. המוד חזר לפעילות מלאה ומערכת הנקודות מתפקדת כרגיל. בבאר בקישורים בחלקו העליון של העמוד ניתן לראות כפתור "נקודות" ולגשת משם אל תפריט הנקודות.
- במערכת והעיצוב הקדומים היה מד פעילות, איפה זה?
מד הפעילות אינו זמין לגרסאת מערכת זו ואנחנו עושים את מירב המאמצים להעלות מערכת דומה ואף טובה יותר בהקדם. במקרה של חידושים ועידכונים נכתוב על זה ברחבי הפורום.
- כאשר אני מחפש את הנושאים וההודעות שלי אני רואה ממש מעט ויש לי הרבה!
ליתר דיוק, נכון לכרגע המערכת מציגה את הנושאים וההודעות שנכתבו אחרי השדרוג בלבד. הבעיה בטיפול ותסודר ממש בימים הקרובים. צפו לעדכונים בימים הקרובים בעניין.
- עם עלייתו של העיצוב החדש הפורום ניהיה ממש איטי ולא עובד! מה זה?
כמה ימים אחרי שעלה העיצוב והמערכת החדשה היו מספר בעיות בשרת שהביאו לאיטיות ונפילת הפורום. העניין נמשך כיום וחצי וטופל וסודר במהרה. מבדיקות שערכנו אין קשר בין האיטיות לעיצוב והמערכת החדשים מפני שמשתמשים גלשו רגיל בזמן שאחרים חוו איטיות מסויימת. המלצתינו היא לבדוק אתרים נוספים ברשת כי יכול להיות שהאיטיות מגיעה מהספקית. כמו כן אנו רוצים להמליץ לבדוק את חווית הגלישה בדפדפן אחר ממה שאתם משתמשים בו (בזמן האיטיות כמובן).
- אני לא מוצא את רשימת "הנהלת הפורום", איפה היא?
לאחר שידרוג הפורום רשימת הדרגות באטרף כתובה גם ב"צוות ניהול" שבסוף העמוד וגם היא נמצאת תחת "קישורים מהירים" שנמצאת בכפתורים ב"עמוד הראשי".
-אני שולח נקודות למישהו וזה לא מתעדכן, למה?!
העברת נקודות מתעדכן ברגע שמתמש היעד (המשתמש שאליו שלחתם את הנקודות) מתחבר\מרענן את העמוד או כ10 דקות לאחר ההעברה לכל היותר. אין צורך בשליחה מחדש ופתיחת נושאים על העניין, כך פועל המוד ואנו עושים את מירב המאמצים לסדר את העניין בהקדם. בנתיים תהנו כמה שאפשר!
רציתם לדעת משהו שלא מופיע פה? נשמח לשמוע ממכם בפורום משוב.