השיר הוא על הראפר פרוף הוא היה חבר של אמינם בלהקת D12 , ב-2006 פרוף התווכח עם ראפר אחר, פרוף הוציא אקדח וירה בו, ואז חבר של הראפר השני ירה בפרוף , ופרוף מת.
אמינם שהיה חבר שלו כתב את השיר , ובסרטון מראה איך הרופאים ניסו להחיות אותו..
השיר הוא על הראפר פרוף הוא היה חבר של אמינם בלהקת D12 , ב-2006 פרוף התווכח עם ראפר אחר, פרוף הוציא אקדח וירה בו, ואז חבר של הראפר השני ירה בפרוף , ופרוף מת.
אמינם שהיה חבר שלו כתב את השיר , ובסרטון מראה איך הרופאים ניסו להחיות אותו..
Love is nameSex is a gameSo leave the name and play the game
|
|
לא נכון!
השיר יצא בשנת 2005 ופרוף מת בשנת 2006, איך אמינם יכול לכתוב שיר על פרוף?
אמינם מדבר בשיר הזה על האלימות, המריבות והביפים בעולם הראפ ובמטרה של השיר הזה היא שלא יהיה אלימות כמו שהיה באותו זמן (עכשיו האלימות בהרבה פחות ממה שהייתה לפני 5-10 השנים האחרונות).
בין היתר הוא מדבר על הביף שלו עם העורך של המגזין The Source בנזינו וג'ה רול. הוא אומר למה זה קרה, מה הוא חשב, איך זה התפתח וכו'.
אבל... אם היית מפרסם את השיר You're Never Over של אמינם מתוך האלבום החדש שלו והיית אומר שאת השיר הזה אמינם כתב לפרוף היית צודק![]()
את השיר שאליו התכוונת מהאלבום החדש אני לא מכיר.
ורשמתי שפרוף התווכח עם ראפר אחר ב-2006 ואז הוא מת, לא רשמתי מתי השיר יצא. רשמתי מתי פרוף מת.
ולא רשמתי על מה אמינם מדבר בשיר אלא על הסרטון שאיך מנסים להחיות אותו תראה את הסרטון וככה תדע!
Love is nameSex is a gameSo leave the name and play the game
"השיר הוא על הראפר פרוף הוא היה חבר של אמינם בלהקת D12"
השיר הוא לא על הראפר פרוף, זה שהוא משחק בקליפ בנאדם/ראפר שמנסים להחיות אותו כתוצאה מהאלימות בעולם הראפ שאמינם מדבר עליה לא אומר ש"השיר הוא על הראפר פרוף". בקיצור, השיר הוא לא על פרוף.
זה גם מה שאמרתי בתגובה הקודמת, רק לא הבנת.
השיר הוא לא על פרוף הוא על האלימות והרציחות בכללי ואם אני לא טועה האיש בסרטון הוא יכול להיות טופאק, שיר חזק.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out