בואו נדבר על זה מה אתם חושבים אני מתכוון תציינו מביחנת גראפיקה משחקיות של המשחקים וכו'
אני חושב למרות שהם מפתחות סוגים שונים של משחקים UB לוקחת בלי לחשוב האיכויות של POP5 היו מדהימות שלא נדבר על AC2 שבאמת היה נהדר ועוד רשימה ארוכה מה איתכם?
בואו נדבר על זה מה אתם חושבים אני מתכוון תציינו מביחנת גראפיקה משחקיות של המשחקים וכו'
אני חושב למרות שהם מפתחות סוגים שונים של משחקים UB לוקחת בלי לחשוב האיכויות של POP5 היו מדהימות שלא נדבר על AC2 שבאמת היה נהדר ועוד רשימה ארוכה מה איתכם?
|
|
רוקסטר לוקחים את סגנון GTA ועושים משחקים על הבסיס שלו.
יוביסופט ממש טובים ההצלחה המסחררת שלהם שמהלך השנים יותר נכון השנתייים האלו גרמה להם להיות בין המפתחים הכי טובים.
GTA זה משחק שכול הזמן חוזר על עצמו ולא מחדש הרבה מי יודע מה.
אססין מחדש כול הזמן דברים שכבר אפשר לראות בהבדלים בין 1 ל2.
אני לקחתי בכוונה את שני המשחקים האלה מכיוון שהם אלה שמיצגים את פני החברה והבולטים שבינהם.
תוסיף סקר אחי יותר טוב.
הבחירה שלי היא יוביסופט .
איזו שאלה :| אני בחיים לא התאכזבתי ממשחק של רוקסטאר אבל לא ניראלי שאפשר להשוות בין חברות כאלו.
לדעתי Rockstar יותר טובה בגלל סיבה אחת-DRM
זה גמר ליוביסופט אצלי תקריירה
UBISOFT עושה משחקים הרבה יותר מעניינים ויפים אבל היא עושה אותם קצרים מאוד
ROCKSTAR עושה אותם פחות מעניינים אבל ארוכים מאוד
בעיה בעולם הזה!!!
חח תאמת אם אתם שמים לב רוקסטאר אוהבת את כול הקרדיט רק לעצמה אני מתכוון שמתם לב שבוקשי יש שיתוף פעולה בין רוקסטאר לחברות אחרות יוביסופט רוב המשחקים אם אתם שמים לב זה בשיתוף עם... אבל נכון מישהו פה אמר באמת GTA כבר לא כולכך מרשים כאילו אין בו שיפורים כמו שהיינו רגילים לראות בין GTA 3 ל vice city ל GTA SA זה נכון זה עוד משהו...
ubisoft משווקת משחקים מעניינים יותר לטעמי ואפילו קצת יותר מושכים לעין.
המשחקיות של המשחקים שלהם מדהימה, אם זה בAC או אם זה בנסיך הפרסי.
רוקסטאר מפתחת את המשחקים שלה בסגנון מסוים (GTA, BUULY) ולמי שאוהב את הז'אנר הזה זה מעולה.
אני אוהב לגוון בגלל זה אני אוהב מאד את המשחקים של יוביסופט יותר משל רוקסטאר.
אחי אם הייית יודע שלקח לגייימר לגמור את המשחק אססייין 2 14-15 שעות הייית מדבר אחרת.
זה משחק גדול ואף פעם לא משעמם ולאומת GTA שבכללל לא מענין כול הזמן מרדף מכוניות או לפוצץ דברים שזה לא מענין לי את ה___ הדעה אולי צודקת למשחקים של יוביסופט שלא מוכרים כול כך אבל האססין והנסיך לדקה לא משעמממים .
Rockstar
עד עכשיו שום משחק של Rockstar לא איכזב אותי ובנוסף לזה כל המשחקים שלהם מקבלים ציון 9 לפחות.
הם משקיעים שנים רק במשחק אחד!
UBISOFT גם מצויינת אבל לדוגמא AC2 נמאס לי מהר מאוד שהגעתי למשימה 50 זה כבר התחיל לשעמם אותי הדבר היחידי שבגללו המשכתי לשחק זה העלילה.
העלילה שלו סיקרנה אותי.
לפי דעתי אי אפשר להשוות בין שני חברות טובות אצל ubisoft היו משחקים ממש טובים כמו ac2 וכל שמשחקים בסגנון הזה וrockstar הצליחו להדהים אם הסדרה העדירה של הgta
אבל לדעתי החברה הכי טוב זה EA
UBISOFT-משחק קצר אבל כיף.זמן קצר של כיפיות.
ROCKSTAR-משחק משעמם אבל ארוך.זמן ארןך של שיעמום.
אז אתה אומר שUBISOFT יותר טובים מROCKSTAR?
לדעתי UBISOFT יותר טובים בקצת כי המשחקים שלהם יותר איכותיים ואין בהם תוכן דפוק או למבוגרים בלבד...
למשל במשחק של UBISOFT אתה לא תראה שכתוב על אוטובוס מודעה לתחרות הזונה הכי טובה...
נערך לאחרונה על ידי gta9246; 31-07-2010 בשעה 13:51.
שטויות ארוך או לא ארוך רוקסטאר כל משחק שלהם זה זהב ואני לא יכול להגיד את זה על יוביסופט.