לפני כמה ימים פתחתי נושא כאן בעניין הזה. כשאני מתחבר לאתר ומבקש ממנו לזכור אותי הוא שוכח ברגע שאני סוגר את הדפדפן. כדי שיזכור אני צריך לשמור היסטוריה. איך אני יכול להישאר מחובר באתרים שאני רשום אליהם בלי היסטוריה?
לפני כמה ימים פתחתי נושא כאן בעניין הזה. כשאני מתחבר לאתר ומבקש ממנו לזכור אותי הוא שוכח ברגע שאני סוגר את הדפדפן. כדי שיזכור אני צריך לשמור היסטוריה. איך אני יכול להישאר מחובר באתרים שאני רשום אליהם בלי היסטוריה?
|
|
ככה זה בכל האתרים ?
ממתי התקלה ?
אטרף אינו לוח מודעות, כאן לא מפרסמים דברים כאלה, ערוך את חתימתך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בד"כ כשאתה לא שומר היסטוריה משמע אתה לא שומר קוקיז ולכן אתה בעצם מתנתק מהאתרים ברגע מחיקת ההיסטוריה.
בכל מקרה כנס ב FF לכלים>אפשרויות>פרטיות>סמן V במחק היסטוריה ביציאה>הגדרות>תוריד את הV מכל הקוביות סימון חוץ מהיסטורית גלישה או גם חיפוש תאשר וזהו.
חוץ מזה כשאתה רוצה להיכנס לפורנו פשוט כנס דרך מצב גלישה פרטית זה הרבה יותר פשוט מאשר לטרוח כל הזמן למחוק את ההיסטורית גלישה ולהתלונן למה השם משתמש והסיסמא לא נשמרים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני אף פעם לא מוחק היסטוריה, פשוט הגדרתי כך שלא ישמור. בכל מקרה, זה מסומן לי ככה שהוא מוחק רק היסטוריה וחיפוש אבל זה עדיין מתנתק כל פעם שאני יוצא מהדפדפן.
תקשיב אתה לא יכול לא לשמור היסטורייה ולמשור את השם משתמש וסיסמא של אותו אתר חחחחח
יום טוב,
מתיו (:
"חבר בצוות תמיכה טכנית"
---------------------------------
baciame adesso se vuoi!
vuoi parlarè con te
הבעיה נפתרה, עכשיו ראיתי איך הגדרתי את זה מזמן במחשב אחר. בחרתי בפרטיות בסעיף של ההיסטוריה התאמה אישית ושמה נתתי לדפדפן לשמור וקוקיס וביטלתי את ההיסטוריה של האתרים והחיפוש.