אוקי אני לא אחראי אם תקבלו טביעה מיס
ובכללי אני לא אחראי על שם דבר שיקרה לכם!!!
*עובד רק על ממירי יס מקס הסוג החדש עם חיבור USB
* יש צורך לפתוח את הממיר
מה עושים? : מורידים את הקובץ הבא (אין חשש לוירוסים)
http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?kernelbase
מחפשים באימיול או ברשת אחרת של שיתוף קבצים תוכנה של YES MAX HD פירטית
מעבירים הכל לדיסקונקי , מנתקים את הממיר מהחשמל + מהלווין (חובה אם לא מנתקו הוא יחסם לכם)
מכניסים את הדיסקונקי לממיר ואז מדליקים אותו
מחכים 30 שניות תהליך עדכון גירסה יתחיל .
ברגע שהוא יגיע ל 100% אחוז וירשום שהוא עושה אימות פרטי יצרן נתקו כמה שיותר מהר את הממיר מהחשמל .
פתחו את הממיר רק מלמלה ,תראו כמו לוח כזה כמו של מחשב לוח אם ויש שם כפתור אדום קטן כזה בצד
תחברו את הממיר לחשמל ותלחצו על הכפתור (זה יעשה לו איפוס פרטים)
עכשיו תחברו אותו לחשמל
אחר כך חברו את הלווין + חשמל לממיר תוציאו את הכרטיס מהממיר , תבחרו את ההגדרות שיופיעו שם ועוד כל מיני דברים
ואז שהוא יבקש כרטיס תכניסו אותו והוא אמור לעבוד +היה לכם תפריט של MAX HD
עכשיו צריך לחכות לסופשבוע שיש את היומולדת של יס שכל הערוציפ פתוחים ואז תוכלו לראות HD
עוד דבר:
בשביל לראות HD אתם חייבים מסך HD + נכון יש את הכבל הגדול הזה שהיה פעם בטלויזייות ישנות ?
יש לו חיבור ארוך כזה . תחברו אותו למסך שלכם ולממיר הכבל הזה מסוגל להעביר שידורי HD!!
אזהרות:
*לא לחבר את הממיר לקו הטלפון
*לא לעשות עדכונים
*שהתכנאי שבא לא יראה את זה!!!!!!
שימו לב!!! טעות קטנה במדריך:
אין תוכנה של MAX HD אתם צריכים לחפש תוכנת קוד פתוח שמתאימה לשיטת השידור של הממירים האלה בישראל אחרי שתפתחו את הממיר תוכלו לשחק בו כרצונכם ואפילו להשתמש בו בלווין יענו להתחבר לערוצים לא של יס_(רק אם יש לכם צלחת לווין פרטית) ולראות מעל 50 ערוצים של HD מה שיחסוך לכם בעתיד הרבה מאוד כסף
תחפשו בשוק או ביד שניה ממיר ישן אפילו של MAX תקנו אותו בזול ותעשו מה שאני אומר פה!
תוכנת קוד פתוח תוכלו להתקין רק אחרי שתפרצו את הממיר שלכם עם תוכנת מעבדה של YES או אחת שזהה לתוכנה של YES תפרצו את הקוד שם לרוב זה לא קשה ואז תתקינו .
תוכלו גם לעבוד לפי המדריך למלה שעובד על איפוס הגדרות הממיר ואז הוא מזהה מחדש את זה כתוכנת האם שלו .
בקיצור אני עבדתי לפי המדריך למלה וזה עבר לי מעולה על ה יס מקס ,אבל אולי עכשיו יש גירסה חדשה וזה לא יעבוד , עדיף תנסו!
תקראו את זה!
ציטוט:
חחח קודם כל אתה לא מבין מה אתה אומר אפילו
ממיר רגיל לא יכול להתמודד בזה אתה צודק אבל יס מקס יכול ועוד איך !!
הכבל של הHD אמרתי אפשר במקומו להשתמש בכבל השחור הגדול הזה הוא מסוגל להעביר HD והכל תלוי בתוכנה אתה תוריד למכשיר ברוב התוכנות יש מדריך מצורף שמסביר איך לפעול ומה לעשות על מנת לפרוץ את המכשיר ושהוא לא יחסם בחלק מהתוכנות צריך לחבר את הממיר למחשב ולעשות כמה פעולות וחלק לא.
יש לי כמה תוכנות לממירים האלה
מי שרוצה אני מביא בפרטי!~
ובקרוב אני יביא מדריך לממירים הרגילים משהוא שפותח יותר פונקציות בממיר
ואם אתה שואל אחי אני לא יכול לקבל תביעה יש לי שני ממירים אחד MAX שקניתי מאיזה מקום לא זוכר כבר והוא שלי יענו לא של יס אפילו פעם עברתי להוט והוא נשאר אצלי
ואחד רגיל אבל במצב לא טוב כלכך קניתי אותו בשוק .
שניהם לא חדשים ולא במצב טוב!
אבל עם כמה תוכנות שיפרתי אותם ופתחתי להם מלא פונקציות כמו התחברות לרשת ביתית הקלטה ועוד כמה.
התקנתי עליהם תוכנה קוד פתוח ככה שאני יכול לשחק איתם חופשי בלי אישור של YES !
בנוסף אם תתקינו תוכנה טובה תוכלו לראות דרך הדיסקונקי סרטים כמו DVD אבל לא נראלי שהתוכנה של ה HD תומכת גם בזה.
לא יודע אם זה מתאים לפה ואני בכלל לא יודע אם זה מתאים לאיזה מקום חחח
בקיצור זה מאיזה פורום שפרסמתי גם שם!@