Windows 7 Ultimate 64bit
ATI Raedon 5700HD
המחשב הוא מחשב חדש יחסית, בן פחות מחצי שנה. מחשב באמת טוב קוואד, I7 עם צלעות קירור ומאוורים וכרטיס מסך טוב וכל מה שצריך (אני כבר לא מתעסק בזה, אז לא יודע להגיד בדיוק. אבל אני יודע שהוא אמור להיות טוב מאוד)
לפני בערך חודש-חודשיים התחילו הבעיות. זה התחיל ב - htt p: / /a.imageshack.us/img202/1968/pccrash. jpg
ולפעמים אחרי שהמחשב היה נרדם (חצי שעה של אי פעילות, בד"כ אבל אחרי הרבה שעות שלא הייתי עליו, לילה/עבודה) אז כשהייתי חוזר הוא לא היה "מתעורר" (יש מצב שזה היה שוב המסך המוזר הזה שבתמונה, פשוט הוא לא היה מתעורר כדי להראות אותו, אנערף)
זה יכול לקרות פעם ביום-יומיים, וגם 3 פעמים בשעה (כמו שקורה לי עכשיו, אני פשוט לא מצליח לסיים תפוסט. אני מקווה שזה לא ממש מחמיר) גם שמתי לב שזה לא ממש קשור למה אני מפעיל/לא מפעיל - עומס על המחשב.
כל מני ארורים נוספו עכשיו, אתמול איזה ארור של המסן, כל מני ארורים בנסיונות התקנה של DIRECTX וכ"ו.
גם האנטיוירוס (קספרסקי חדש ומקורי) עושה בעיות כל הזמן קספרסקי כן פועל, קספרסקי לא פועל. וכ"ו.
קיצר, הכל מחורפן. מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול להתחיל לנסות לפתור את הבעיה, והמון תודה מראש
חשוב לציין!
לפני כמה ימים המחשב "קרס לגמריי", כשניסיתי להעלות אותו הוא ניסה לטעון את ווינדוס (דסקטופ) במשך איזה 10 דק ואז בסוף נתן לי שגיאה שהוא "לא מוצא את דסקטופ" ושלח אותי למסך שחור שיש בו רק סל מחזור ושום דבר שאפשר לעשות, ריסטתי ונכנסתי לסייף מוד, שם הצלחתי לעשות ריסטור שלא עשה שום דבר (אבל אפשר לעשות ריסטור רק ללפני שבוע בערך, לא לפני.) ואז שמתי תדיסק של הווינדוס, ריסטרתי עשיתי REPAIR זה אמר לי שזה תיקן כמה דבירם וחזרתי ל"נורמל" שבו יש כל מני בעיות (אי טעינת מסן, בעיות בהתקנות של משחקים/דירקטX/הכל/קראשים וכ"ו)
תודה!

ציטוט ההודעה