קרב 1 - קודי רודס נגד קופי קינגסטון
מנצח:ספוילר:
ראיון עם ריי מיסטיריו מאחורי הקלעים. הוא אומר שהוא פצוע מדי כדי להתאבק והוא יוותר על אליפות העולם שלו הערב. ואז הוא אומר שזה לא היה ברצינות והקארמה של ג'ק סואגר לא תעזור לו כי הוא תקף את אנדרטייקר.
ג'ק סוואגר מדבר עם מישהו בטלפון מאחורי הקלעים. המישהו אומר שהוא תקוע בפקקים ושהוא יגיע כמה שיותר מהר.
קרב 2: כריסטיאן נגד דרו מקנטייר
יש פרומו על הדביוט של אלברטו דל ריו (דוס קאראס).
סגמנט של הSES בזירה. פאנק מדבר על זה שהוא זכה פעמיים בMITB וביג שואו קוטע אותו. שואו הביא איתו סולם. שואו אומר שהוא בא לכאן הערב בגלל MITB ובגלל שהוא רוצה לבדר. פאנק אמר שהוא רוצה לראות 450 והוא בעצם התכוון לראות 450 ק"ג נופלים מהסולם. שואו ניסה לטפס על הסולם אבל הוא נשבר ואז על עוד סולם וגם הוא נשבר. ואז ההפקה הביאה סולם ענקי. פאנק הסיח את דעתו של שואו ושאר הSES קפצו עליו. פאנק טיפס על הסולם הענק וביג שואו העיף את הSES מעליו וטיפס גם.(מבולבלים ?גם אני
) שואו תפס את פאנק והוריד לו את המסכה וכולם ראו שהוא קירח! ביג שואו שם את המסכה עליו והלך.
ג'ק סוואגר שוב מדבר בטלפון והבנאדם אומר שהוא הלך לאיבוד אבל הוא יגיע.
קרב 3: קלי קלי וכריס מאסטרס נגד ליילה וטארנט בארטה
מנצחים:ספוילר:
קרב 4: מאט הארדי נגד דולף זיגלר
מאחורי הקלעים לימוזינה מגיעה ומישהו מתוכה מביא לג'ק סוואגר מעטפה. הוא יוצא ורואים שזה אבא של ג'ק סוואגר ושניהם מגיעים לזירה.
הם מראים תמונות שלהם מתאמנים יחד,תופסים דג גדול ומנצחים בתחרות אכילת כנפיים. קיין מגיע וקוטע אותם. הוא משוכנע שג'ק סוואגר עשה את זה לאנדרטייקר ואז סוואגר תוקף אותו עם המיק' ועושה לו אנקל לוק. ריי מיסטיריו יוצא ועושה 619 לסוואגר ואז הולך. קיין תופס את סוואגר ואבא שלו לדאבל צ'וקסלאם. ג'ק סוואגר הצליח לברוח וראה איך אבא שלו חוטף צ'וקסלאם ואז טומבסטון.
קרב חושך אחרי התכנית:ריי מיסטיריו נגד ג'ק סוואגר בקרב כלוב על אליפות העולם
המנצח ואלוף העולם החדש :ספוילר:
מיס
אני מבקש לא רק להגיד תודה רבה אלא גם להגיב על התוצאות .טירדגיו

ספוילר:
גם אני
) שואו תפס את פאנק והוריד לו את המסכה וכולם ראו שהוא קירח! ביג שואו שם את המסכה עליו והלך.

ציטוט ההודעה