קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רק רציתי להגיד לכולם::::....
    על ידי super G בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 05:03
  2. אני רק רוצה להגיד תתביישו לכם.
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 20:44
  3. רציתי להגיד לכל מי שמשחק קואנטר... שזהההה
    על ידי Fantasy בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:00
  4. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

להגיד לה.. או לא...?

ברירת מחדל להגיד לה.. או לא...?

פשוט ככה.. להגיד לה שאני מרגיש אלייה משהו ואני רוצה לנסות..? או פשוט לא להגיד כלום ולראות מה קורה.. אני מפחד מהתגובה שלה.. שאולי היא לא מרגישה אותו דבר.. והכל ילך פייפן.. אני כבר מת להגיד לה שאני מרגיש משהו אבל אני מיתבייש רצח ואני מפחד מהתגובה שלה.. אני רוצה אותהה.. אני מרגיש שאני מיתאהב בה .... ובאמת אני רוצה אותה .. היא כל הזמן אומרת שהיא חולהה עליי ושאני מצחיק אותה מאודדד
    שאני מקסים וחמודד.. ואני באמת מחמיא לה כל הזמן צוחק איתה ועלייה חחח.. אותו דבר גם היא.. אני לא חושב שהיא מרגישה משהו אני ממש פסימי ( או איך שלא אומרים את זה).. אני גם מיתבייש.. אני לא יודע מה לעשות.. שלא תחשבו שאני איזה חנון הומו כזה שבא לפה לפורום ומבקש עזרה.. אבל באמת שאני צריך את העזרה הזאתת.. עם יש למישהו איזה דרך טובה לרמוז לה שאני מרגיש אלייה משהו.. איזה משפט טוב לא יודע כל דבר יהיה טוב
    היא אחלה ילדה באמת שאני רוצה אותה מכל הלב.. ואני לא רוצה לשכוח אותה כזה בלי לנסות.. לא רוצה לוותר בגלל שאני מיתבייש..
    מה אתם אומרים לנסות? אני מת להגיד לה שאני מרגיש עלייה משהו ושאני רוצה להיות איתה בקשר.. חברים.. זוג.. לא'דע..
    ממש באלי.. אני מת מפחד שלא ילך לי .. או שהתגובה שלה לא תיהיה כמו שאני מצפה.. אני מפחד....

2. קישורים ממומנים

ועוד דבר שכחתי לרשום.. ולא מצאתי איך עושים "ערוך" ...
    אם במידה והתגובה שלה לא חיובית.. היא לא תגיד לי שהיא גם מרגישה משהו.. אני יהיה מובך רצח..
    מה אני יעשה במצב כזה ?...

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

חיים רק פעם אחת ..
    [וגם אחרי המוות לא נראה לי שיש אפשרות לאהבה ]
    נצל כל הזדמנות שיש לך ..

חבל להרוס את הידידות הזו בניכם בזה שתגיד לה מה שאתה מרגיש.
    הטעות הכי נפוצה אצל הגברים, היא לומר למישהי מה שאתה מרגיש אליה.
    לאחר שתעשה את זה, היא תקבל שליטה על הקשר הזה בניכם, והיא זו שתחליט מה יהיה בהמשך.
    זה שתאמר לה שאתה אוהב אותה, לא יכניס אותך לקשר איתה, כי לך תדע מה היא מרגישה אליך בחזרה.
    תאמר לה שהיא מוצאת חן בעיניך ולא בקטע ידידותי, אלא מעבר לזה, ובנוסף לזה, תשאל אותה אם היא מרגישה כלפיך משהו.
    במידה ואתה מקבל תשובה חיובית (תהפכו לחברים), תתקדם קצת באיטיות, שב על זה כמה ימים, ותאמר לה שאתה מרגיש כלפיה משהו גם.
    מפה, תתקדם איתה הלאה איך שתרצה.
    במידה ותקבל תשובה שלילית, לא קרה שום דבר, זה שאמרת לה שהיא מוצאת חן בעיניך, לא בהכרח מראה על זה שאתה מרגיש כלפיה משהו, תמשיכו בידידות שלכם.
    מה שכן, אם אתה באמת רוצה אותה, תלמד פיקאפ, תלמד קצת עקרונות ומה לעשות עם נשים במצבים כאלה.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 21-07-2010 בשעה 01:06.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור, וגם שם הוא כלב

ציטוט נכתב במקור על ידי SlaydeR צפיה בהודעה
    חבל להרוס את הידידות הזו בניכם בזה שתגיד לה מה שאתה מרגיש.
    הטעות הכי נפוצה אצל הגברים, היא לומר למישהי מה שאתה מרגיש אליה.
    לאחר שתעשה את זה, היא תקבל שליטה על הקשר הזה בניכם, והיא זו שתחליט מה יהיה בהמשך.
    זה שתאמר לה שאתה אוהב אותה, לא יכניס אותך לקשר איתה, כי לך תדע מה היא מרגישה אליך בחזרה.
    תאמר לה שהיא מוצאת חן בעיניך ולא בקטע ידידותי, אלא מעבר לזה, ובנוסף לזה, תשאל אותה אם היא מרגישה כלפיך משהו.
    במידה ואתה מקבל תשובה חיובית (תהפכו לחברים), תתקדם קצת באיטיות, שב על זה כמה ימים, ותאמר לה שאתה מרגיש כלפיה משהו גם.
    מפה, תתקדם איתה הלאה איך שתרצה.
    במידה ותקבל תשובה שלילית, לא קרה שום דבר, זה שאמרת לה שהיא מוצאת חן בעיניך, לא בהכרח מראה על זה שאתה מרגיש כלפיה משהו, תמשיכו בידידות שלכם.
    מה שכן, אם אתה באמת רוצה אותה, תלמד פיקאפ, תלמד קצת עקרונות ומה לעשות עם נשים במצבים כאלה.
    כל מילה בסלע אתה כל כך צודק בתגובה הזאת כמה חיוויתי את זה על בשרי...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,673 | הודעות: 8,174,260 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect