השכן לא נורמלי בגילי אני חייב לתת לו מכות אבל בן דוד שלו חם עלי רוצה להזמין עלי מישטרה כי הוא יודע שאני רוצה להרביץ לו מה עושים אני חייב לתת לו מכות נקמה ולהרחיק אותו מהמשפחה שלי.. אני חזק בן 15 וקצת הוא בן 17 אני יותר חזק מימנו...
השכן לא נורמלי בגילי אני חייב לתת לו מכות אבל בן דוד שלו חם עלי רוצה להזמין עלי מישטרה כי הוא יודע שאני רוצה להרביץ לו מה עושים אני חייב לתת לו מכות נקמה ולהרחיק אותו מהמשפחה שלי.. אני חזק בן 15 וקצת הוא בן 17 אני יותר חזק מימנו...
|
|
דקר את אחיך קילל את אמא שלך ורוצים להזמין לך משטרה ?
מה לא בסדר פה? הכל.
להזמין לך משטרה? על מה?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
כי אני רוצה לזיין אותו מכות
בואנה תוריד לו מכות ואז תזמין משטרה ותגיד שהוא התחיל להרביץ לך והגנת לעצמך תמרר לו את החיים אחרי שאתה מזמין לו משטרה הוא לא יכול לעשות לך כלום וככה תפרק אותו כל הזמן אל תתן לו לנשום מה זה אני הייתי קופץ עליו מכות!!!
נראה לי שאני יודע מה הבעיה שלך...! אתה מפחד להזמין משטרה???
נערך לאחרונה על ידי the game4; 18-07-2010 בשעה 09:01.
Live,
Love,
Die
או שאתה טמבל או שאני לא מבין אותך ...
א. תזמין לו משטרה ותספר מה שקרה
ב. או שתפרק אותו מכות ואז תזמין משטרה או ההפך איך שנוח לך ..
אבל אם הוא יפרק אותו מכות אז המשטרה ידעו שזה לא הגנה עצמית. תאמין לי שהם ידעו, רואים לפי החבלות ואיך שהוא קיבל את המכות.
וחוץ מזה אם כבר תזמין משטרה בלי להרביץ לו. תאמין לי הוא יקבל מכות ויאנסו אותו בכלא (אם הוא בגיל שלוקחים לכלא).
הוא דקר את אחיך? ועדיין לא עירבתם משטרה?
אבל בגלל שתביא לו מכות כן יביאו?
איפה אתה גר?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תעשה לו כיפה אדומה.. חכי שהוא יצא תבוא ותפרק אותו ועם באמת אתה כל כך רוצה לנקום כח ודקור אותו ברגל
ושיוכיח שזה אתה
אחינו תחכה לו בחנייה או בפארק ולום ביד וזיין לו את הצלעות....עצה נבוונה
אנשים לפעמים עושים יותר מידי רעש......שיזמין משטרה , תהיה לך סיבה טובה
תזיין לו את הצורה , קיבל יותר מידי בטחון...