קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 00:13
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 13:40
  3. ה-S510 - הפתרון של לוג'יטק למחשב המדיה שלכם
    על ידי -עדי- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:27
  4. התחלתי ללמוד נהיגה :)
    על ידי israeli badboy בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 17:02
  5. עזרה בבניית תכנית אימונים
    על ידי Cold Fire בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 16:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[לוג] התחלתי תכנית Demonic Confidence

משתמש מתחיל האוואטר של -Flea-
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [לוג] התחלתי תכנית Demonic Confidence

החלטתי שאני עושה את התכנית Demonic Confidence והתחלתי אותה היום (18.7.10). אני ינסה להיות עקבי ולעשות אותה כל יום ואפילו יותר ממשימה אחד אם יהיה לי זמן.
    יום 1:
    המטרה
    :
    ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותן מה השעה

ביצוע:
    ספוילר:
    התחלתי בערך בשעה 11 כי זה היה הכי נוח מבחינת האוטובוסים. יצאתי לבד כי רוב החברים שלי עובדים בחופש בבוקר וגם זה סתם פאדיחות לבוא לאחד החברים שלי ולהגיד לו:"אחי בוא איתי לקניון אני עושה תוכנית לשיפור הביטחון העצמי ואני צריך לשאול היום 30 בנות מה השעה". לצערי לא היו הרבה בנות בגילאים שלי פחות או יותר. היו בעיקר נשים מבוגרות, ילדות קטנות ונשים בסביבות גיל ה30 ומעט מאוד בנות בגיל שלי ובנות בסביבות גיל ה20, 25 (בקושי מצאתי כוסיות בגילאים האלו). התבלבלתי קצת בספירה והפסקתי לספור אחרי 15 אבל אני מאמין שהגעתי ל30. לקח לי הרבה זמן בגלל שלא מצאתי בנות מתאימות (וגם פיספסתי את האוטובוס אז המשכתי את המשימה בקצב יותר רגוע).
    סה"כ הלך בסדר ולא היה משהו מיוחד. היתה איזו פעם ששאלתי מישהי מה השעה והיא ענתה לי, באתי לשאול עוד אחת שהיתה איזה 15 מטר ממני ואז בא איזה ילד קטן ששמע אותי שואל מה השעה והוא צעק לי שהשעה 11 וחצי. בכל זאת שאלתי את הילדה מה השעה והיא הסתכלה עלי מוזר כי לפני רגע הילד אמר לי.
    היו איזה שתי בנות ששאלתי אותן מה השעה אחת הוציאה את הפלאפון ואמרה לי את השעה באנגלית שגויה (אני חושב). צחקתי והמשכתי ללכת ואז נזכרתי שחברים אמרו לי שהגיעה איזה משלחת של נערים יהודים משוויץ ומארה"ב/אנגליה ואז הבנתי כבר למה היא מדברת איתי אנגלית.
    היו איזה שני בנות גדולות בשנה שנתיים ממני ששאלתי אותן פעמיים בטעות, הן נוסעות איתי באותה אוטובוס לביה"ס ואולי בגלל זה הן זכרו ששאלתי אותן כבר. בפעם הראשונה הן ענו לי והמשיכו ללכת. בפעם השניה הHB8 צחקה ואמרה לי משהו כמו: "שאלת אותנו לפני כמה דקות בקניון", אז אמרתי לה ששכחתי את הפלאפון בבית, הHB6 אמרה לי מה השעה והמשכתי ללכת.

דברים שצריך לשפר:
    ספוילר:
    שמתי לב שלא יצא לי לגשת לנשים שהולכות לפני באותו כיוון (כלומר שהן לא באות מולי אלא הולכות בכיוון שאני הולך עליו אבל נמצאות כמה מטרים ממני) ואני צריך לעבוד על זה. חוץ מזה הרגשתי במשימה ממש משעמם, לא חשבתי שיהיה כיף או משהו אבל זה הלך ממש לאט ולא היו כמעט בנות כוסיות בסביבות הגיל שלי וגם לא בסביבות 20 או 25. היו כמה פעמים שהרגשתי קצת שאני מבזבז את הזמן שלי ושחבל שיצאת, אבל זה היה בגלל שהיה לי משעמם כי הייתי לבד ולא היו בנות כוסיות בגילי ואולי גם בגלל שפספסתי את האוטובוס וזה לקח לי הרבה זמן. אם יש מישהו מאזור כפר סבא שיש לו זמן וכוח לעשות איתי את התוכנית או סתם לעזור לי אז שישלח לי הודעה פרטית. אני ממש רוצה שיהיה לי ביטחון עצמי גבוה ולהתחיל עם בנות בקלות אבל היה ממש מבאס היום שזה נתנן לי הרגשה שבא לי להפסיק עם זה.

כמה שאלות: באיזה שעה כדאי לי לעשות את התוכנית ואיפה? אני הייתי עכשיו בקניון וברחוב הראשי משעה 11 בבוקר עד 13:00 בצהריים בגלל שזה היה יותר נוח לי עם האוטובוסים וגם פחות חם בחוץ מבצהריים (וגם כי ככה הסיכוי שחברים שלי במקרה יראו אותי מסתובב לבד בקניון ושואל בנות מה השעה הוא קטן כי רובם עובדים או ישנים. זה סתם פאדיחות אם הם יראו אותי כי לא יהיה לי ממש מה להגיד להם שיסביר למה אני הולך בקניון לבד ושואל בנות מה השעה ), אבל הבעיה העיקרית זה שלא היו כמעט בנות מתאימות ובנות כוסיות בגיל שלי.
    על איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא שמסביר טוב על הפיקאפ ומלמד שיטות ואת כל המוסגים מא' עד ת'?
    נערך לאחרונה על ידי -Flea-; 18-07-2010 בשעה 15:51.
    FPUA

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל לגבי התכנית, אם יש מחסור של בחורות בגיל שלך, תשאל גם מבוגרות וגם קטנות ממך, זה לקח לך קצת יותר מדי זמן.
    כמו שאמרת, אתה צריך לעבוד על האלה שלא באות מולך.
    ועוד משהו, לא אמור להיות אכפת לך מה חברים שלך חושבים על זה, אם אתה כל כך מפחד מזה, תגיד שאתה מחפש ג'ינס או משהו... אם מישהו שואל אותי מה אני עושה בקניון אני אומר לו את התכנית DC... ככה זה היה כשהתחלתי אותה...
    זה לא שהם יצחקו עליך או משהו... מה רע בלשפר את הביטחון?
    תחשוב על זה יותר.. מה הבעיה שמישהו יצא החוצה ל21 יום, יסתובב ברחובות או בקניון וישאל בחורות כל מיני שאלות כדי לשפר את הביטחון העצמי שלו?
    לגבי ספר? לדעתי אתה צריך לקרוא הכל... שזה אומר מה שבמאגר חומרים...
    יש ספר בתוך המאגר חומרים שהייתי ממש ממליץ לך לקרוא אבל אני לא בטוח שמותר לי לפרסם אז אני אשלח לך בפרטי.
    ותראה גם את הוידאויים של מיסטרי.

לייקים
    0
    נקודות
    0

אני כן שאלתי מבוגרות וקטנות ממני הבעיה שהקניון היה דיי ריק והיו בו בעיקר נשים מעל גיל 30. כוסיות בסביבות הגיל שלי בקושי והיו שזה מה שחיפשתי. אם הייתי שואל מה השעה כל אשה שהייתי רואה בלי קשר לגיל שלה הייתי מסיים תוך רבע שעה, אבל אני מנסה לתרגל את זה על כוסיות בגיל שלי+- כדי שזה יהיה אמיתי. לגשת לנשים מבוגרות אין לי בעיה אבל אני רוצה להתחיל עם כוסיות ולא עם זקנות. בשעות האלו זה הכי נוח לי מבחינת האוטובוסים וגם כי תכלס אני לא עושה כלום בשעות האלו.
    שאלתי אותך שאלה בפרטי אבל אני ישאל אותה גם כאן כדי לשמוע דעות של עוד אנשים:
    איזה ספר עדיף לקרוא? של מיסטרי של NEIL STRAUSS של דון ז'ואן או בכלל ספר אחר? השיטות שלהם שונות מאוד וזה יבלבל אותי אם אני יקרא נניח את הספר של ניל ואת הספר של מיסטרי?
    נערך לאחרונה על ידי -Flea-; 18-07-2010 בשעה 17:04.
    FPUA

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אני חושב שמבחינת זמן עדיף ערב.
    שים לב שאם זה קניון הוא בד"כ סגור שישי בערב ובשבת בבוקר.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

לייקים
    0
    נקודות
    0

כן אבל בערב אני יוצא עם החבר'ה במושב שלי בד"כ. אני גר בחור שכולם מכירים את כולם, אנחנו בערך 110 ילדים באותה שכבת גיל. ואם יוצא לנו לסוע לרעננה/כפ"ס/הוד השרון אז עדיין זה לא זמן לעשות את המשימות כי אני בא להיות עם החבר'ה ולעשות צחוקים ולהנות ולא להתעסק בלשאול בנות מה השעה. לרובנו לא יוצא לצאת מהמושב בלילה בד"כ בגלל שזה מוניות ובלאגנים וזה עולה מלא. בקיצור בבוקר זה הכי נוח לי מבחינת אוטובוסים.
    FPUA

לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 2:
    המטרה
    :
    ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותן מה השעה כשיש לך שעון/ פלאפון ביד

ביצוע:
    ספוילר:
    לא היה לי הרבה זמן בגלל שזה לא הסתדר עם האוטובוסים אז הספקתי רק 5. הפעם יצאתי בסביבות 6 ועדיין היו רוב של ילדות קטנות מידי ונשים מבוגרות מידי. הבנות ששאלתי אותן היו בסביבות הגיל שלי. זהיתי כמה בנות מהפעם הראשונה וגם ניראה לי שהן זיהו אותי כי נוצר מין קשר עין כזה.

דברים שצריך לשפר:
    ספוילר:
    אני יעשה את המשימה שוב כי לא הספקתי בכלל. דיי בזבזתי את הזמן ואולי אם היה איתי עוד מישהו אז הוא היה לוחץ עלי להספיק או מישהו שהיה עושה איתי את התוכנית אז אולי הייתי מצליח להספיק. הייתי כבר בשני קניונים ובשעות שונות ועדיין אין מספיק בנות בגיל שלי, אני כבר לא יודע מה לעשות....

כמה שאלות: אני לא יודע למה כל פעם שאני יוצא למשימה אני יוצא בתחושה כזו של באסה כי רוב התוכנית דיי משעמם לי ויש לי קצת תחושה כזו שאני מבזבז זמן. אני רוצה למצוא מישהו לעשות איתו את התוכנית כי ככה אני לא יהיה לבד ויהיה פחות משעמם וגם יהיה מישהו שילחיץ אותי להספיק את המשימה בזמן. הבעייה שאני לא מוצא אף אחד שמתאים לזה. רוב החברים שלי לא זקוקים לתוכנית הזו ואלו שאולי צריכים את התוכנית כי הם ביישנים קצת יחשבו שאני מסטלבט עליהם או שהם יגידו שזה בזבוז זמן. אם יש מישהו מהפורום שרוצה לעשות איתי תוכנית DC והוא מאיזור כפר סבא שידבר איתי בפרטי.
    איזה עוד תוכניות יש שאמורות להעלות ביטחון עצמי? אני מחפש תוכנית קצת יותר פשוטה שאני יוכל אולי לעשות אותה במושב שלי כי כל פעם לצאת לתוכנית DC זה יוצא סה"כ כמעט שעתיים עם כל האוטובוסים. על איזה עוד תוכניות אתם ממליצים?
    ההורים שלי כל הזמן שואלים אותי לאן אני יוצא, ואני לא רוצה להגיד להם שאני נוסע לכפ"ס כדי לעשות תוכנית מהאינטרנט שתשפר לי את הביטחון העצמי זה נשמע ממש מטומטם. הם תמיד שואלים אותי עם מי אני יוצא ואני לא ממש רוצה לשקר להם ולהגיד שאני יוצא עם חברים לכפ"ס כי יכול להיות מצב שהם יראו אותי לבד... יש לכם איזה רעיון איך אני יכול "להיפטר" מהבעיה הזו?
    FPUA

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,325 | הודעות: 8,173,912 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect