יש לי כלב מאוד חמוד בבית ובטח ראיתם אותו כבר, ויש לי בעיה שהכלב שלי בודד רוב הזמן ואתם יודעים למה למי ששואל? אז ככה..אח שלי כל פעם שהוא בא ללטף את הכלב שלי אז הוא נוגע לו לא בראש אלא באיזור העיניים שלו שזה כבר התעללות, היום ניסיתי לנסות להגיד לו שלא יגע לו באיזור העיניים והוא שלח אותי לעזאזל ואני כבר מתחיל לפחד, אני פוחד שיקרה לו משהו כי אסור לגעת בכלב באיזור העיניים וזה מה שהוא עושה כל הזמן ואני ראיתי את זה! הוא ממש נוגע לו באיזור העין ומלטף אותו כמו אל בובה! פשוט מאוד, בובה! ואני לא יודע מה לעשות? לתת לו מכות חבל אני נגד אלימות אבל הכלב שלי מתי שאח שלי לא בבית שוכב במבט כזה מסכן ואפילו בוכה לפעמים, לא מרוב געגוע אלא מרוב כאב הלב שיש לו מאח שלי ואני כבר לא יודע מה לעשות, אני מנסה לשמח אותו וכלום לא עוזר, אח שלי פשוט מתייחס לכלב שלו כמו אל בובה!!! וגם לא נותן לי להתקרב עליו, מה עושים במצב הזה? אני מאוד אוהב את הכלב שלי ואני פוחד לאבד אותו בגלל אח שלי כי זה מה שיקרה בסופו של דבר אם אני לא אתחיל לעשות משהו, גם ההורים שלי שמים עליי ומעודדים את אח שלי, בקיצור מה עושים? להתחיל לפנות לעמותה "תנו לחיות לחיות" או משהו או שיש פיתרון אחר? גם ניסיתי להסביר לו "איך היית מרגיש אם היו נוגעים בעיניים שלך?!" והוא שלח אותי לעזאזל, מה עושים הקיצר?
בבקשה תעזרו לי! אני משתגע כבר.....![]()

ציטוט ההודעה