קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
מעצב ומקודד אתרים
Nurarihyon no Mago
Nurarihyon no Mago
שם: Nurarihyon no Mago
דמוגרפיה: שונן
ז'אנר: על טבעי, פנטזיה, אקשן
סטודיו: DEEN
תאריך שידור: יולי 26, 2010 עד -
מספר פרקים: 24
הגבלת גיל: 13+
עלילה:
נורא ריקואו (Nura Rikuo) בן השניים עשר, על אף שנראה כמו כל ילד בגילו, הוא למעשה רבע יוקאי (Yōkai). אך הוא אינו סתם עוד רבע יוקאי, אלא נכדו של נוראריהיון (Nurarihyon), המפקד העליון של היוקאי. גורלו הוא לקחת את מקומו של סבו בתור היורש השלישי ולפקד על צבאות היוקאי, אך ריקואו שגדל בקרבת בני האדם מסרב להכיר בכך ולא נענה לרצונו של סבו.
ריקואו מחליט להצטרף לחבריו בחיפושיהם אחר יוקאי במבנה הישן שמאחורי בית ספרם, ועל מנת שלא להפחיד את חבריו הוא דאג, שהיוקאי המתגוררים בביתו לא יתקרבו אל המקום אותו לילה. אך האם הכל יתרחש כצפוי?
דמויות:
נורא ריקואו - Nura Rikuo (פוקויאמה ג'ון - Fukuyama Jun)
איאנאגה קאנה - Ienaga Kana (היראנו איאה - Hirano Aya)
דעה אישית:
התחלה נחמדה לאנימה, אולם הייתי מעדיף לראות את הצ'אפטר הראשון של המאנגה בתור פתיחה לאנימה, הייתה יכולה להיות פתיחה טובה יותר. הם דילגו על מספר פרקים, אבל אני מניח שהם אולי מתכננים להראות פלאשבאקים לאותו לילה לפני 4 שנים. בכל אופן, הפרק היה טוב למדי. אהבתי את עיצוב הדמויות (את נייט ריקואו, גיוקי, יוקי אונה...) והציור עצמו היה טוב מאוד.
שיר הפתיחה לא מצא חן בעיניי, לא נראה לי מתאים. על שיר הסיום אני לא אדבר, כי הם גם ככה לרוב לא מוצאים חן בעיניי. אגב, המנגינה באמצע הפרק נורא הזכירה לי את המנגינה בחלק מהקטעים בסרטים של הארי פוטר :ארג
אניוויי, מי שאוהב יוקאי וייצורים על טבעיים נוספים מהמיתולוגיה היפנית - זה בשבילכם.
קרדיט לפורום אחר
אם לא מתאים לעביר !
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום