SnagIt 10, מהווה צעד גדול קדימה עבור השירות גדול. בעוד שחלק מהפונקציונליות החדשה לא רשאי לערער, הכי שינויים משמעותיים הם שיפורים משמעותיים מה כבר חתיכת טובה מאוד של תוכנות. מומלץ בחום.
יש כמה כלי עזר בחוץ שיכול להפוך את החיים שלך הרבה יותר קל, אתה לא להרהר לחיות בלעדיהם. כמי שעובד באינטרנט, אני לוקח מסך כל הזמן SnagIt היא הכלי היחיד שאני משתמש עבור רכיב חיוני זה של העבודה שלי.
בגלגול האחרון שלה, SnagIt הוסיפה הרבה תכונות חדשות וממשק jazzed-up. בעוד כפתור אדום גדול בן "מוכר" נשאר, הרבה יותר של ממשק המשתמש (במיוחד בחלון עורך) כבר שיפץ לחלוטין. הלכה היא כחולה XP של הגרסאות הקודמות, החליף מבט פחם Vista ידידותית אשר עובד די טוב.
התכונות העיקריות של התוכנית (לוקח מסך העריכה) יישארו ללא שינוי כמעט. עדיין יש לך כמות עצומה של כוח בדיוק איזה סוג של מסך אתה יכול לקחת, עם טיימרים, הגדרות הסמן ופרופילים כל עדיין משחק תפקיד מרכזי. הייתי שמח לראות פרופילים שלי מהגרסה האחרונה של SnagIt נשמרו כפי שהוא היה מטרד של ממש צריך מחדש תוכנית אותם.
השיפורים הגדולים ביותר בגירסה החדשה מחוברים בהחלט חלון עורך. לדוגמה: בעוד בעבר, אתה צריך לקחת ללכוד, לעבוד על זה, לשמור אותו ולאחר מכן לוקחים הבא שלך: עכשיו אתה יכול לקחת גם צילומי מסך רבים ככל שתרצה, באמצעות פרופילים מביניהם, וכן לעבוד על כולם כרצונך. זוהי הפעם ענק, שומר ואת תוספת ברוכה מאוד לתוכנית.
תכונה נוספת אשר נמחקה היא השימוש הברור פחות. SnagIt תומך כעת meta תיוג וסימון של התמונות שנתפסו. הרעיון מאחורי התכונה הזו היא שאתה מתחיל להשתמש SnagIt לסווג את התמונות שלך כמו גם ללכוד אותם. אני יכול להבין את הרציונל שעומד בנוסף זה אבל אני לא בטוחה אם זה באמת הרבה יותר ממה שרץ-תכונה. אני לא רואה את עצמי לשנות את זרימת העבודה שלי כדי להתאים עם SnagIt, וגם אינני רוצה לאבד את היכולת להזיז את התמונה קבצים סביב יהיה (אם אתה משתמש ב-Windows Explorer כדי להעביר תמונות מתוייגות, תגים ותוויות יאבדו).
לכידת תכונות
* Sequential ללכוד
* עיצוב חזותי חדש
* לכידת דפי אינטרנט עם קישורים
* לכידת כל סוגי הקבצים מהאינטרנט
* שולחן עבודה משופר אינטגרציה
* באנר דומיין חסימת טכנולוגיה הוסיף אינטרנט לכידת
* אינטרנט משופר לכידת
* אוטומטי משופר גלול לכידת
* ייבוא ייצוא לכידת פרופילים
* פרופיל לכידת הממשק
* פרופיל לכידת האשף
* SnagIt ממשק OneClick
* Microsoft Outlook התוספת
* Microsoft Excel תוספות ב
* 16 תבניות קובץ חדש
* Adobe Framemaker Plug-in
* Microsoft Word תוספות ב
* Microsoft PowerPoint תוספות ב
* Internet Explorer Add-In
* שרת COM ממשק
* מדפסת לכידת
* מורחבת Windows לכידת
* אינטרנט לכידת
* DirectX לכידת
* Layered Windows לכידת
* אזור מרובות לכידת
* עיכוב ו מתוזמנת לכידת
* TWAIN תמיכה
* צורה סדורה לכידת
* חלונות גלילה אופקית
* אובייקט לכידת
* מצלמה דיגיטלית קבצים: JPEG ו TIFF
* הקלטת שמע
* שקוף GIF
* תפריט גלש לכידת
* BMP, GIF, JPEG, TIFF, PCX, PNG, GIF interlaced, מתקדמת JPEG
* AVI לכידת ניגון איטי
* אזור קבוע לכידת
* טקסט לכידת
* לכידת וידאו
תואם: Windows 2000, XP (32-bit או 64-bit), Vista (32-bit או 64-bit)
שפה: אנגלית
הורד את המהדורה ההתקנה:
הורדה Portable Edition:קוד:http://sharingmatrix.com/file/14251685/Techsmith.Snagit.Pro.10.0.0.Build.rar
סיסמא לקבצים:קוד:http://sharingmatrix.com/file/14251679/SnagIt.10.0.0.Build.788.Portable.rar
קוד:www.allinfreee.blogspot.com
תהנו ואל תשכחו להגיב !