שמעו היום הביאו לי הזמנה ל TL
הורדתי 700MB ואני מעלה כבר חצי שעה ועדיין לא עלה לי אפילו מגה אחד של העלאה ..
מה אני צריך לעשות ?
שמעו היום הביאו לי הזמנה ל TL
הורדתי 700MB ואני מעלה כבר חצי שעה ועדיין לא עלה לי אפילו מגה אחד של העלאה ..
מה אני צריך לעשות ?
|
|
להמשיך לחכות.
ההתחלה בTL היא קשה בגלל הwait time. הייתי ממליץ לך לעשות reseed עד שתוכל להוריד בלי מגבלת הזמן מTL.
נ.ב- איזה טורנט הורדת?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה זאת אומרת איזה טורנט ?<
ואיך עושים reseed ?
ואם מעלים לי דרך טרמינל זה יעלה ?
ואם אני ימשיך לחכות תוך כמה זמן זה יתחיל לעלות ?
נערך לאחרונה על ידי Funy; 24-07-2010 בשעה 15:07.
1) איזה טורנט הורדת. מה השם של הטורנט.
2) חיפוש קצר בפורום היה מוצא לך את זה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=530080.
3) כן.
4) אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
השם של הטורנט :
The.Anarchists.Cookbook.ENGLiSH.eBook.PDF-LSD
שוקל 700 מגה
ויש לי עוד בעיה...
יש לי 700 מגה הורדה
ורק 3 מגה העלאה...
ישמצב שאתה מבפר לי קצת ת'משתמש ואני אביא לך 1$ ב PP ? ואני יבי לך משתמש בהביטס כדי לעשות בו reseed
נ.ב- כניראה שהתבלבלת עם הטורנט. מה שהבאתה לי שוקל 1.5 מוגה.
אתה יכול לעשות לבד עם המשתמש בhebits reseed. אתה לא צריך אותי.
בכל מיקרה, אל תדאג בקשר לרטיו. תבדוק לאיזה טורנטים יש הכי הרבה מורידים ביחס למעלים ותעשה עלייהם reseed.
אלברט איינשטיין
לא הבנתי איך עושים ת'מדריך
ישמצב אתה מביא לי ת'מסן או האיסי שך ותכנס לי למחשב דרך תוכנה ותעשה לי?
ויש לי עוד שאלה.
למשל אם אני רוצה לעלות גיגה אז אני צריך להוריד משהוא ששוקל גיגה או שאפשר משהוא ששוקל 2-3 גיגה ?
אתה יכול להעלות ג'יגה גם עם משהו ששוקל 300 מגה. תזכור שאתה מעלה לכמה אנשים שונים.
אלברט איינשטיין
אם אני יוריד את ה 300 גיגה האלה בלי ריסיד זה יהיה בסדר?
ואני צריך שיהיו שם הרבה מורידים או הרבה מעלים?
וכמה זמן זה בערך יקח
וב TL חץ למעלה זה מעלים וחץ למטה זה מורידים נכון ?<
נערך לאחרונה על ידי Funy; 26-07-2010 בשעה 12:48.
אתה רוצה הרבה מורידים. ועדיף לך כרגע לעשות רק rseed.
כן, חץ למעלה זה מעלים וההפך.
אלברט איינשטיין