כוכב נולד: לקחתם את נועה דויטש באופן מילולי, הא?
יום שישי 23 ביולי 2010 02:00 מאת: בן פרץ, עכבר העיר אונליין
רוני מפלרטטת, מרגול פולטת, עידן מתפרפר, נועה חוזה את העתיד ויובי עוד לא החליט איזה זמר הוא.
כן, גם השבוע יש לנו פרסים לחלק
![]()
דויטש. מגדת עתידות? (יח"צ)
הלב מסרב להאמין, אבל הערב התכווצה הנבחרת למימדים של עשרה מתמודדים. מספר עגול ונעים שאפשר לחיות איתו.
אבל לפני כן, חלוקת הפרסים השבועיים לי”א האמיצים:
פרס ניגונה של השכונה ע”ש אישוני הכבאי - מוגש לאבי בן אבו שזכה לתואר חדש מפיה של מרגול.
מסתבר שחוץ מלהיות זמר בן זמרים, אפשר גם להיות זמר משכונה של זמרים. בקרוב קבוצת הרכישה.
פרס 'ואם ביום שני לא בא' לי ע”ש מורן אייזנשטיין - אוחובסקי לא מבין איך בן אבו אתמול היה כזה לא מוצלח
והפעם הוא כזה מושלם. אולי פשוט לא בא לו.
פרס המתמודד שהכי צריך לשבור את רוחו ע”ש סו סילבסטר - מוענק לאוהד שרגאי שכמאמר צדי חייב בשלוש דקות
לעשות הכל ובסוף לא יוצא לו שום דבר. מרוב מניירות לא שומעים שיר, ויש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לשבת על פסנתר,
לשיר וגם לגרום לזה להיראות טוב. שרגאי הוא לא ריטה היוורת’, לא ג’סיקה ראביט ואפילו לא מיקה.
פרס תן לבן תן לבת ע”ש סמדר שיר - מוקדש לאור, שלשאלה למי הוא שר את “את יפה” של עידן יניב גיחגך במבוכה
וטען שיש אחת כזאת. הביצוע הזה הזכיר יותר מהכל את הפרק ב”ניצבים” שבו דניאל רדקליף מנסה להוכיח לכל הסובבים
אותו שלא רק שהוא כבר מזיין, אלא הוא גם מעשן. משכנע זה לא.
פרס הפליטה הפרוידיאנית ע”ש ראובן דגן - מוקדש למרגול, שאמרה בתגובה לביצוע של אור “כל מה שאני אגיד,
אני אצא מטומטמת”. לגזור, להדביק בתוך מסגרת ולשבור עם פטיש בשעת חירום. כלומר, אחרי כל שיר.
פרס שידור המסר התת סיפי לקהל בבית ע”ש אורי גלר - מוקדש בזאת לבת נטף, שהתעקשה לחזור פעם אחר פעם
על השורה ‘זמן ללכת’ כאילו היא מתחננת מהקהל בבית שידיח אותה. בת היא אחת התופעות היותר משונות של העונה הזאת.
בוגרת מרוב שאר המתמודדים, אפלה, נוגה, מדפרסת ולעתים אף מעצבנת. שום דבר מהערכים האלה לא מתאים ל”כוכב נולד”
ואיכשהו היא מצליחה להתקדם משבוע לשבוע. אולי בגלל שמעבר להכל, היא פשוט זמרת טובה.
פרס הכיתוב המשונה ע”ש גיא אסיף - מוענק להפקה על כך שבכל פעם שמעיין שרה, מודיעים לנו שהיא בת 17.5.
אותו סיפור חזר על עצמו עם נאור, שזכה לגיל 20.5 במשך שלושה חודשים ברציפות.
האם אין זה מקובל להפסיק לספור חצאי שנה אחרי הבת מצווה?
פרס כמו תפילה ע”ש מדונה - מוענק בזאת לצדי שמסביר לגל ש”רציתי שתדע” הוא לא שיר ילדים, הוא תפילה.
אכן, אמן למילים ולמנגינות.
פרס כמו בתולה ע”ש מדונה - מוענק בזאת לרוני גינוסר שזכתה לחיטוט עמוק באלמנטים הסקסואלים באישיותה.
פבלו חשב שהביצוע שלה ל”ערב כחול עמוק” היה נטול הסקס אפיל שריטה יודעת להפיק מתוך שינה.
גל דווקא כן גילה קצת סקסולוגיה בגוונים של השירה שלה. וכולנו יודעים עבור איזו קבוצה הוא משחק.
היטיבה לסכם דנה, שאמרה שלא היה עמוק במיוחד.
פרס 'ועכשיו כולם ביחד' ע”ש שרהל’ה שרון - מוענק ליובי. אין ספק, הפטריוטיות היא מפלטו של היובל. “ארץ ארץ”
היתה בחירה תמוהה למדי ובלתי רלוונטית לשום דבר, אך כנראה שבכמה מגזרים היא הצליחה לחמם לבבות
ולשלוח אצבעות אל המקשים הנכונים. התלתלים של יובל כמו נולדו לכך שיידבק בהם קש מהגורן,
אבל השטיק הלאומי מלמד על מצוקה קשה ועל חוסר היכולת שלו להסביר סוף סוף איזה סוג של זמר הוא.
פרס 'כשהאישה לא בבית אני עושה מה בראש שלי' ע”ש גיסנו - מוענק בזאת לעידן עמדי. שתי שניות אחרי שתהל הודחה,
פתאום מסתבר שעמדי גם יודע להיות שמח, לזוז ואפילו לחייך. זה עדיין לא אומר שהוא יודע לשיר.
פרס טלטלה בשב”כ ע”ש יובל דיסקין - מוענק בזאת להוגה הרעיון להעמיד את המתמודדים מתחת לנורה בודדת
רגע לפני שהם עולים לשיר. באולפן, ביניהם לבין צביקה הדר מפריד רק קיר דיקט דק, על המסך זה נראה כאילו
הם מבלים במרתפי החקירות של השב”כ, וגם השיחה שמחטטת להם בנשמה, בהתאם. פעם ההפקה היתה משקיעה
בקטעי וידאו על המתמודדים לפני כל ביצוע, אבל כנראה שנגמר הכסף. יחד איתו גם נגמרה היצירתיות?
פרס ה'באופן מילולי' ע”ש אבשלום קור - מוקדש לקהל שלקח את נועה ברצינות רבה מדי
כשהיא שרה “יאללה ביי”, ושלח אותה הביתה.
שני הגדולים:
1. אבי בן אבו שהצליח לקחת להפציץ בביצוע נוגע ללב.
2. דיאנה, המתמודדת האמיצה ביותר, שלא ברחה למקומות הנוחים והמוכרים לה, אלא קפצה למים העמוקים
עם ביצוע ג’אזי מקסים ל”תמיד אהבה” של עברי לידר.
להזמין מונית הביתה:
לעידן עמדי, המתמודד הכי לא מנומק בשטח. אור גלעדי לפחות יושב על משבצת הילד הקטן והחמוד. עמדי,
שנחשב לחתיך בקרב מגזרים מסוימים, הצליח בעיקר להיות אפור בלי החלק של השותק. הביצועים שלו בינוניים
במקרה הטוב וגם תהל מחכה לו בזרועות פתוחות בבית. הוא מהתחרות הזאת כבר הוציא את המקסימום.
עכבר העיר [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה