הייתי במועדון סאבליים בת"א, הופעת סטאנדאפ שנתרמה לצער בעלי חיים - רחובות.
בהתחלה עלה מישהו כל כך עלוב!!
ללא הגשה נכונה, הבדיחות בכלל לא מצחיקות, ממחוזרות וילדותיות כל כך עלוב הבן - אדם.
עד הגיע הרגע של השיא, הבן אדם ניסה להציל את עצמו (ראה שאף אחד לא צוחק מהבדיחות המעפנות שלו).
אז הוא אמר שהוא מגדל כבר 8 שנים בוקסר קטן וחמוד גזעי , פתאום איזו אחת מאחורה אמרה לו "בוקסרים הם כלבים גדולים"
הבן אדם היה מייובש, לא היה לו מה לעשות כבר, הוא קיבל כזאת קטילה, מסכן עוד שנייה בכה על הבמה..
כל הביטחון העצמי שלו קרס ב2 דקות, אנשים אחרי זה דיברו עליו הרבה "איזה מעפן", "מי זה בכלל"
הוא ניסה להציל את עצמו בזה שהוא יורד על אמא שלו, על אמא שלו, כל כך עלוב!!!!!!
בסופו של דבר עלו עוד כמה , 2 מהם היו מצחיקים מאוד.. ואז המלך, האחד והיחיד שחר חסון
עכשיו מי שלא מכיר את המועדון, זה מועדון רוק, מקומות ישיבה כמו במסעדה.
אז אנחנו ישבנו ממש ממש ליד הבמה יעני במרחק יריקה מהבן - אדם..
שחר חסון עלה, ראה את אחותי (שהיא דתייה) וכל מילה שנייה גסה שלו הוא אמר "בס"ד, בס"ד, בעזרת ה', בעזרת ה'..
ואז הוא אמר דתיים כל כך חרמנים שהם בחופה מקודשים כבר הם ישר מתחילים "ייאלה ייאלה דוגי סטייל חח
בקיצ', הוא פתאום דפק לי מבט כזה מוזר והוא אומר אתה חבר שלה?, אמרתי לו לא זאת אחותי
אז הוא אמר אהה, בן כמה אתה? אמרתי לו 17, הוא אומר וואלה אתה נראה לפחות בן 30 אני כמובן צחקתי אני זורם בדברים האלה
ואז הוא אמר את המילה הכי מציקה בארץ "בכיייףף".
עכשיו אני חצי רומני חצי תמני, אז שהוא שאל מי פה תמני אני ואחותי ישר "וואווו" הוא כזה דופק לנו מבט אתם תמנים?
אז אמרנו לו חצי אז הוא אומר מה החצי השני? אז אמרנו רומני ואז אחותי אמרה גם חוסכים וגם גונבים..
דפק צחקה כזו , עכשיו תקשיבו טוב ישמע מחורטט !
אבל היה משהו מצחיק, הוא לקח תיק מאיזו אחת ואמר לה אל תדאגי עכשיו היא צחקה וצחקה לפי הצחוק שלה הבנו
שיש משהו בתוך התיק שלא כדאי לראות, בקיצ' פתאום מאחורי התיק נפל קונדום יעני על הכסא התיק היה על הכסא
רק אני ישבתי בכזו זווית שיוכלתי לראות שהיד שלו מסתירה משהו, הוא הרים את היד מהר והכניס לתיק, בלי שאף אחד יראה..
עכשיו אני ראיתי, עכשיו הוא בא לשים ככה הוא חשב שזה ליפסטיק דפק לזה לק, הוא אומר לה "אהה טעים"
היא אומרת לו זה נגד חצקונים הוא כזה ייייייאאאאאאאאאא איכססס ..
בסוף הוא לקח קופסאת סיגריות מאותה אחת, הכניס סיגריה לאף, החזיר את הסיגרה לקופסא דפק ניעור אחושרמוטה...
אחרי זה הוא אוציא את הסיגריה ואמר לה זאת הסיגריה אל תדאגי
עכשיו דוגרי מתוך בערך 7 סיגריות שהיו בקופסא, איך הוא באמת יכול לדעת שזאת הסיגריה לאחר ניעור מטורף חחח.
ככה נגמר הערב, צחקנו, נהנו ואז נדפקנו עם נהג מונית מטומטם שמדבר על תאונות דרכים ולמה לא צריך לשים חגורת בטיחות.
כי זה גרם להרבה מוות של אנשים הם נתקעו ברכב ובלה בלה בלה בלה...
בקיצוררר בקרוב תמונות חברים וחברות!!
נ.ב, שחר חסון שיחזר כמה בדיחות מצחוק מעבודה ומההופעה שלו בקיסירה, אבל זה היה מגווון ונחמד..
גם היו בדיחות שאנשים לא הכי צחקו אז הוא אמר "בסדר, נוריד את זה" ניסה עלינו כמה דברים.

ציטוט ההודעה