אני איזה פעמים+ מקיים יחסי מין...
אבל.. אני גומר מהר איך אני יכול לשלוט על הגמירה ..
לא בדיוק לשלוט חח פשוט לא לגמור מהיר... זה מעצבן אותי אישית ועצוב
תודה לעוזרים
אני איזה פעמים+ מקיים יחסי מין...
אבל.. אני גומר מהר איך אני יכול לשלוט על הגמירה ..
לא בדיוק לשלוט חח פשוט לא לגמור מהיר... זה מעצבן אותי אישית ועצוב
תודה לעוזרים
|
|
תשמע אין כל כך מה לעזור לך בזה.
אתה קורא פה פוסטים של אנשים וכל אחד מזיין שעתים וחצי ולא עוצר אפילו לפחית רד בול באמצע= חארטה!
תשמע לא כתבת את הגיל שלך אבל בגיל צעיר יותר זה אופייני, זה התרגשות בעיקר ועודף הורמונים.
מכאן זה הכל תלוי בך אתה צריך ללמוד לשלוט בזה. אתה צריך להתחיל לחקור וללמוד לשלוט בעצמך אף אחד לא יכול להגיד לך איך לעשות את זה
אתה צריך ללמוד מה הנקודה שבה אתה צריך לעצור שנייה לקחת אוויר.. ולהמשיך..
כמה טיפים שאולי יעזרו.
להתחיל בכך שהיא עליך.. תשחרר את כל שרירי אזור האגן.. רגלים.. תחת.. שהכל יהיה חופשי.. תרגע.. בלי לחץ.. תתחיל לעבוד על זה. ואז תראה שהכל מתארך...
תדע מתי לעצור.. לא בושה להגיד לה רגע.. קח אוויר תמשיך...
זה לא יבוא לך ביום יומים... זה לוקח זמן.. בנתים תפצה על זה.. משחק מקדים ארוך יעשה את העבודה... אין לך מה להתבייש אם תעשה את זה כמו שצריך ותגרום לה להנות גם אם לא הכל מחדירה.
בהצלחה
בהמשך החשיבה שלי לטיפים אליך. זה אולי ישמע לך מצחיק אבל-
1. שאתה משתין.. תעצור כמה פעמים באמצע משמע. תעצור-תמשיך-תעצור-תמשיך... זה נותן שליטה על שרירים של האזור..
זה טיפול נפוץ לילדים עם הרטבות לילה אבל זה יכול לעזור גם פה כמה שידוע לי זה מחזק את השרירים באזור והשליטה.
2. שאתה הוא האקטיבי.. תעשה את זה כמשחק.. אבל בעצם זה השילטה שלך. תכניס קצת.. 7-10 פעמים.. ואז בבום את הכל.. ותצא ושוב.. 7-10 פעמים.. ובבום.. בקצב שלך.. זה ישגע לה את השכל.. היא תהנה.. ואתה תשלוט...
בהצלחה.
חח אני חושב שמי שנתן לך עצות נכונות אבל לא בדיוק קל לשלוט בגמירה .. חח פשוט תירגע.. תרגיע תחרמנות..זה יחסית פסיכולגי
המשך למה שקומפלקס אמר עם הפיפי,אתה יכול לעשות את זה גם בלי להשתין.השריר נקרא שריר רצפת האגן ובזמן הגמירה הוא מתהדק ומשתחרר[תאונן ובעת הגמירה תגע במקום שבין הביצים לתחת,או איפה שאמור להיות כביכול הכוס ותרגיש אותו].
אני מציע לך כשאתה סתם יושב פשוט תשחק עם זה,זה בריא וזה טוב לחיי המין![]()