בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
חרדים לא מתגייסים לצבא, חרדים לא עובדים הם חיים מהמיסים שהחילוניים משלמים מהעבודה שלהם.
זה הפרצוף האמיתי של החרדים.
יחילוני מגעיל אתה צודק לגבי אוכלוסייה מסויימת בארץ אבל לא כולם כאלה
אתה רואה גם ושומע בחדשות על סיפורי הפליה אצלהם ומכות ומה לא, אז מה?
וחסר משתמטים שהם לא דתיים?
אז אל תכליל תמיד יש ויש
כמו שאתה רואה את אלה אתה רואה גם אנשים נדבנים ועוזרים כמו בסירטון שגם הם כמו המשתמטים החרדים רבים יותר מהנדבנים ועוזרים לזולת החילונים.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני לא דתי בגלל זה אני לא אטום ובגלל זה אני יכול להבין גם את הצד השני בניגוד אליך
וזה מה שהסברתי לך על כמות המשתמטים אז תקרא שוב
וסתם כדי שתבין איפה אתה נמצא ובאיזה מדינה אתה חי, קרוב משפחה עבר את כול הגיבושים והמבחנים של סיירת מטכל
הוא ועוד 39 איש נבחרו מתוך כמה אלפים אתה יודע כמה חובשי כיפות היו שם? למעלה מ25
ולמה ניראה לך הם נבחרו, בגלל פיזיות?
לא!
בגלל שהם הכי פטריוטים והם הכי אכפתיים
המבחנים שהם עוברים זה גם היחס לחברה
אותם האנשים מתנחלים או לא, הם הכי תורמים
אז נכון שיש אוכלוסייה גדולה שדי יושבת על גבם של אחרים ואפילו יותר מזה, לא מכירה בישראל
אבל יש גם אוכלוסייה גדולה של דתיים שתורמים את חלקם גם אם זה לא בצבא אלא בשירות לאומי, התנדבויות
ועוד הרבה אחרים שזה מתעלה בהרבה על צבא מסריח ופקידות שרק מכינות קפה ומזדיינות עם המפקד שלהם
10 דקות
צפייה מהנה !
אשמח לקבל את תגובתכם !
תודה רבה !
נערך לאחרונה על ידי סרטים; 28-09-2010 בשעה 12:07. סיבה: כדאי לראות !