סארג' ראשון שלי שאני הולך במיוחד. כל השאר היו סתם סטים שפתחתי בכל מני מקומות. אני בסה"כ חודש בתחום.
אז הלכתי היום עם יארדן מהפורום לים.
היה די POOR, פתחנו אולי 10 סטים כל אחד בכל ה4 שעות, אבל לא נורא
הלכתי סט ראשון עם פתיח דעה, TWO PART KISS OPENER- לא הגעתי להוק פוינט, הנג התקבל במבט של " עוף מפה". בהתחשב בשפת הגוף שלי זה היה די הגיוני משומה תמיד אני לחוץ סטים ראשונים.
סט שני היה צרפתיות שלא ידעו עברית- זה מדהים, חצי מהים צרפתיות. טוב נו.
היו עוד כמה סטים חסרי ערך, עד שנכנסתי למוד של TALKTATIVE.
אז המשכתי ללכת וראיתי 2 בנות יושבות על החול ליד המים. שתיהן HB7 ככה, אז בחרתי את זאת עם העיניים הירוקות כמטרה.
אני: TWO PART KISS OPENER.
הן: זרמו עם זה, התחלנו לקשקש קצת על הפתיח.
אני אל הTARGET : יש לך חיוך U, דרך אגב. רוטינת U VS C. *מדהים איך שבקטע שאתה מדבר על החברה הקודמת שלך, משתנה להן השפת גוף לגמרי.*
בקטע הזה עשיתי LOCK IN והתיישבתי ותוך כדי מעביר FALSE TIME CONSTRAINT.
TARGET: היי יש לך חיוך C! (היא כולה מחייכת, IOI)
לא זוכר מה היא אמרה לי אח"כ, אבל איפשהו כאן נתתי לה DISQUALIFIER: "אני כבר רואה... אני ואת לא נסתדר ביחד".
אני: שתיכן חברות טובות נכון..? BEST FRIENDS TEST. הלך מעולה הסתכלו אחת על השניה וצחקו.
HB7: מאיפה אתה יודע את כל זה?
אני: אני מומחה בשפת גוף, אני בדיוק עובר קורס על זה.
הן: * פה הן רצו שאני אסביר להן תנועה מסויימת שידיד שלהן עשה, אז אמרתי להן שהתנועה מעידה על לחץ וחוסר בטחון.*
HB7: אז אתה צריך להגיד לו!! (בהקשר לפתיח הדעה שלי).
מנסה לחזור אחורה? לא טוב. אני קוטע אותה, ואומר לTARGET: יש לי אינואיציה לגבייך... את מאמינה בטלפטיה? -רוטינת ESP- . קלעתי בול ב3, שתיהן הסתכלו עליי כאילו אני אלוהים (מדהים איך זה עובד לא?)
אני: KINO TEST עם הTARGET עם קצת תוספת שלי. ואחרי זה הסברתי לשתיהן מה זה אומר שהיא הורידה תידיים איתי וכו' ...
אני: אוקיי בואו נגדיל את ההימור... רוטינת ESP מ1 ל-10. גם פה קלעתי.
TARGET: ואוווווווווווווווווווווווווו
--------------פה נגמר לי הרוטינות XD, אז אמרתי טוב נו יאללה נדחוף עד כמה שאני יכול-------------
אני: אז איך קוראים לכן?
הן: ענו
אני : אתם מנתניה?
הן: ירושלים.
אני: אהה אחלה ים יש בירושלים
הן: צוחקות
פה התחלנו לדבר קצת על ירושלים בלבהלבה.
הרגשתי שיכולתי לסגור רק הייתי צריך לבודד את המטרה, אבל לא היה לי מושג איפה יארדן ( מתברר אח"כ שהוא היה כל הזמן מאחורי. לא נורא. פעם הבאה נעבוד יותר על התיאום שלנו XD)
אני: אם היה לי פלאפון פה, הייתי לוקח את המספר שלך, אבל חבל... כי אין לי. אבל תגידי לי נראה אם אני אצליח לזכור(יצאתי קצת NEEDY פה, לא נורא לומדים.)
TARGET: האמתתתתתתתתתתת.. אני לא נותת את המספר שלי לאנשים שאני לא מכירה.
אני חושב *כן בטח, כאילו שאת לא מתה למצוץ לי. (אחרי זה ירדן אמר לי שזה היה שיטטסט)*
אני: תבחרי אצבע, בהתחלה היא חשבה שזה עוד רוטינת טלפטיה, ירדתי עליה קצת COCKY FUNNY כזה. היא בחרה.והראתי לה כזה תאדום של העין.
הן: צוחקות.
המשכנו פה קצת לדבר, ואז אמרתי להן ביי היה נעים להכיר.
כמה לקחים/ שיפורים: צריך להוסיף כמה סיפורי DHV לסטאק, אני אעבוד על זה פעם הבאה. עקרון חשוב שגם סטייל מדגיש זה ללמוד במנות קטנות.
לפחות השגתי את המטרה שלי ושל יום 16 בסטיילייף צ'אלנג'- לפתוח ולהוסיף קולד ריד ולהפגין קצת ערך(ואפילו המשכתי יותר)
עד לפני חודש לא יכולתי אפילו לפתוח את הפה ליד קבוצה של בנות, שלא נדבר על לנהל שיחה...
נ.ב
נתתי היום כיף לכושי, תקנאו.

ציטוט ההודעה