כל מקום שאני רוצה להעלות אליו תמונה (כמו imageshack/tinypic) לא מוצא את הקובץ ששמרתי דרך "print screen" ואז שמרתי אותו דרך צייר. זה מוצא לי כל תמונה אחרת חוץ ממה ששמרתי עם הצייר.
כל מקום שאני רוצה להעלות אליו תמונה (כמו imageshack/tinypic) לא מוצא את הקובץ ששמרתי דרך "print screen" ואז שמרתי אותו דרך צייר. זה מוצא לי כל תמונה אחרת חוץ ממה ששמרתי עם הצייר.
|
|
לא הבנתי ממש.
איזה פורמט אתה שומר?
תן קצת יותר פרטים על הבעיה
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לא זוכר איפה שמרת אותו כאילו, או שאתה זוכר אבל הוא אל מופיע שם?
איזו מערכת הפעלה יש לך?
ניסית לשמור בעוד פורמטים את הקובץ?
זה קורה בכל האתרים או רק בחלקם?
אשמח אם תפרט על מה שכתבת על הPNG-לא הבנתי מה כתבת שם.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
שאתה עושה שמור לצייר הוא מופיע כ-PNG כברירת מחדל.
עזוב אחי הסתדרתי, הבעיה הייתה ששמרתי אחרי שנכנסתי לאתר אז הייתי צריך לעשות רענן...
טוב... אני שמח שהסתדרת בסופו של דבר. אם תיהנה לך עוד שאלות אתה מוזמן לשוב ולשאול ואנחנו נשמח לעזור לך כמיטב יכולתינו.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ננעל