שלום לכם,
בזמן האחרון כפי שאתה יודעים או לא יודעים נפרצו הרבה אתרים ישראלים כמו כן אחסונים על ידי האקרים טורקים, בואו ואספר לכם משהו קטן על אותם האקרים ידועים לשמצה, הם לא יותר מסקריפט קידס שמקבלים מדריכי צעד אחר צעד באתר CyberWarrior ומחפשים איפה ליישם את ה"ידע" שלהם, רובם השתמשו ב SQLI אך לא כולם אבל המסר שאני רוצה להעביר כאן זה שהם לא באמת יודעים SQL\PHP\JAVASCRIPT וכו' הם מקבלים מדריכים מוכנים באתר הזה ופשוט צריכים למלא אחר הוראות כמו תוכי כמו שאומרים: קוף אחר בן אדם או במקרה שלהם קוף אחר קוף, אני מאמין שאפשר למנוע את הפריצות הללו בשני דרכים:
1:עזרה לאתרים ישראלים באבטחה ללא תמורה כספית ובכך למנוע מהטורקים לנצל פרצות אבטחה כדי להשחית.
2: לנסות להפיל את האתר CyberWarrior שממנו ניזונים אותם "האקרים".
אישית האפשרות הראשונה נראית לי יותר יעילה כרגע עד שתימצא דרך לטפל באתר ההוא שמדריך אותם.
לסיכום:
מה שרציתי להעביר כאן זה דבר פשוט: כל הפריצות שבוצעו על ידי הטורקים בוצעו על ידי סקריפט קידס עם מדריכים מוכנים שפשוט מלאו הוראות אז אל תתלהבו מהם יותר מדי ושאפשר למנוע זו על ידי עזרה באבטחה של אתרים ישראלים או לנסות למצוא פרצה באתר שמדריך אותם ולהפילו אחת ולתמיד.(אני מודע לזה שזה קשה)

ציטוט ההודעה