אפליקישן
OOC:
Full Name:yohanan maman
רמת ארפי:9.5
רמת אנגלית:7.5
וונט:יש
מיקרופון:יש
IC:
Full Name:Kyoshy Takashi
סיפור:ההיתי במישפחה טובה ב אמריקה ויום אחד הייתה שרפה גדולה בבניין וזה הגיעה לדירה שלי והורי נשרפו למוות החותי הקטנה כימעט גם מתה אבל הצלתי אותה ברגע האחרון אבל היא איבדה רגל וכולה מלאה כוויות אני מקווה שזה לא יקרה שוב אז החלטתי שאני יעבוד בזה ולא יתן לדבר כזה לקרות שוב אז ראיתי שמחפשים לידר והחלטתי שאני הולך לעבוד בזה
מושגי ה RP:
BA:ניצול באגים נגיד יש באג בבנק שאתה מקבל כפול כסף אז אתה הולך ועושה את זה בכוונה הרבה פעמים
CK:זה בעצם בינקום באן אבל אתה צריך לבקש אישור מאדמין מעל רמה 4 CK זה אומר שאתה הולך הורג את הבן אדם ואז הוא יוצא מהעבודה שלו בקיצור מיתאפס לו המשתמש
MG:עירבוב OOC בIC הוא ההפך כמו בצאט IC אני כותב למשהו אחי תן תסקייפ שלך
PG:לקחת את המשחק באופן מוגזם כמו /me נותן ביטה למכונית עף באוויר עושה 8 סלטות ומיתפרקת
ND:נסיע לא הגיונית כמו שאני נוסע וניכנס במיליון עמודים ופעם ראיתם בן אדם שניכנס בעמוד ולא היתעלף?!
BH:קופץ כמו ארנב כדי להגיע למקום יותר מהר כמו אם נגיד אני רוצה להגיע לתכנת משטרה ולוקח לי 10 דקות בהליכה
בקפיצה זה יקח לי 4 דקות כי זה יותר מהר
AP:ניצול כוח אדמין לרעה נגיד אני אדמין ראשי יעני מנהל ואני לא עושה אפלקיישין אבל עדיין לשם לעצמי תלידר זה AP
כי ניצלתי את הכוח ושאני נותן לאצמי כסף או מעלה תצמי רמות
DM:זה שאני הולך ברחוב ובאלי לירות על מישהו אני בא עליו ויורה סתם כי באלי כדי שאני יהיה שמח
NON-RP:כול המושגים

ציטוט ההודעה