קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] נתפסו על חם: המשטרה עצרה שני חשודים בהצתה
    על ידי YellowGirl בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-12-2010, 15:13
  2. אפלקשיין לידר מכבי אש
    על ידי amitz1233 בפורום RolePlay
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 13:35
  3. [כתבה] לידר שני
    על ידי avivday בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-06-2010, 18:24
  4. שני נפלי פצצות שהתגלו באשדוד יפוצצו ע"י המשטרה
    על ידי TaMiR בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 03:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אפלקשיין| לידר שני של המשטרה ( שאלתי את האדמין והוא אמר לי שאני יכול להכנס כלידר שני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל אפלקשיין| לידר שני של המשטרה ( שאלתי את האדמין והוא אמר לי שאני יכול להכנס כלידר שני

אפלקשיין זה להבחן כלידר שני במשטרה יחד עם עומר.
    OOC Part:
    Name: עמית
    Surname: זברו
    Vent : Have to יש לי וונט
    Mic: יש
    GTA Name: AMIT
    Leader That you want to lead: לידר משטרה!
    why you think that you are ready to lead this faction: אני חושב שאני מתאים ללידר משטרה בגלל שאני היתי הרבה פעמים במשטרה עד רנק 6 סגן לידר! ואני חושב שאני יתאים ללידר!
    IC Part:
    Name: AMIT
    SurName: Moriarty
    Life Story (about 15 lines min)
    שלום קוראים לי עמית ואני בן 23 למשפחת מוריטי.
    הכל התחיל בגיל 5 כשאבי נכנס למשטרה הוא התקבל לשמה בהצלחה, עבר את כל המבחנים הקשים, מכשולים, שאלונים, ומבחן מעשי בשטח,אבי הצטיין בהכל והתקבל למשטרה בתור שוטר רגיל, אבי יצא לסיורים היה על מצב סמוי והיה בכל מיני מקומות, עצר אנשים והכיר כמה חברים חדשים.
    אחרי כמה חודשים אבי קיבל צל"ש גדול מהבוס שלו ( מנהל המשטרה) מאז הבוס ואבי היו חברים טובים יצאו לסיורים ביחד אבי עזר לו והוא עזר לאבי בכל הדרוש ובכל מה שהיה צריך, הם תפסו ביחד כמה פושעים, וקיבלו הצטיינות על שיתוף פעולה הכי טובה שהיתה להם.
    כעבור כמה חודשים הבוס קידם את אבי לסגנו והיה הוא מאושר מאוד, ככה הם התקרבו יותר אחד לשני והיו חברים מאוד טובים.
    יום אחד הבוס טייל וחבורת אנשים ראתה אותו ובמקרה הוא היה אחראי למעצר של חברם, הם התעצבנו והכו אותו חזק, הם לקחו אותו בשבי שלהם וכולם חיפשו את הבוס, במיוחד אבי שלא ישן ימים ולילות רק לחפש את חברו,והבוס הטוב שלו!.
    יום אחד אבי חיפש את הבוס וראה במקרה בבית נטוש וישן מאוד את הבוס אבי בא להכנס בשקט ואז שם לב שגם החבורת אנשים שלקחו אותו בשבי היו שמה, אבי היה חכם הוא רץ למשטרה אירגן צוות של כ 10 אנשים והם הלכו למקום שהבוס נמצא כל אחד היה על גג אחר ואבי בא לכיוון הדלת וביקש שיחזירו לו את הבוס אבי הלך אחורה והם באו אליו שהם היו מספיק קרובים שאר השוטרים כיוונו עליהם את הרובים ואז ככה עצרו את האנשים שלקחו את הבוס, אבי רץ לקחת את הבוס שהיה גוסס, הם לקחו אוו לבית חולים, הפגיעות היו קשות מאוד.
    כעבור כמה שבועות הודיעו לאבי שהבוס נפטר עקב פצעיו ומחלה קשה שנגרמה עקב המקרה הזה.
    אבי היה עצוב ואמרו לו שהוא צריך לקחת את תפקיד מנהל המשטרה,כעבור כמה שנים אבי אמר לקחת אותי לעבוד ואמר לי שהוא רוצה שאני
    יהיה מהל המשטרה שאני יהיה גדול, ככה אבי לקח אותי כמה פעמים בשבוע ולימד אותי איך לנהל טוב אתה המשטרה, מתי לצ'פר
    וכל מיני כאלה.
    עכשיו שאני בן 23 אני רוצה ליהיות מנהל המשטרה!
    Experiance in that Job: יש ניסיון
    House: אן בית בינתיים
    Phone number: אין לי פאלפון
    Wep license:
    Car license: יש
    Flying license: אין

OOC Part Some Questions:

MG?: זה עירבוב בין IC לOOC למשל לחבר שלי קוראים במשחק ג'ון ובOOC קוראים לו עומר אז אני אומר לו עומרבוא נצא החוצה לשחק כדורגל בצ'אט של IC זה נחשב עירבוב
    IC? : בתוך הדמות
    OOC? מחוץ לדמות
    PG? זה דברים לא הגיוניים מוגזמים למשל: /DO י מיליון דולר על הרצפה /ME לוקח את המיליון דולר או /DO יש בתוך האוטו 100 מיליון דולר /ME נכנס לאוטו ולוקח את הכסף לא הגיני בכלל!
    DM?: זה שאני יוררה/ מרביץ למישו סתם ככה למשל אני בא למישו ויורה בו מרביץ לו והורג אותו סתם ככה כי באלי אסור בהחלט!
    Proviking: התגרות למשל מישו בא עם אוטו למשטרה ומקלל אותם בישביל שהם ירדפו אחריו או שהוא נכנס במכוניות משטרה בישביל שהם ירדפו אחריו או שאני יקלל מישו בישביל שהוא ירדוף אחריו כל מיני התגרויות
    RK: נקמה למשל מישו בא והורג אותי אז אני מחפש אותו בישביל לנקום אני מוצא אותו ואז הורג אותו וזה לא הגיוני כי IC אני לא זוכר אותו אחרי שהוא הרג אותי
    BH: זה שאני קופץ כמו ארנבת למשל אני רץ רץ רץ רץ עד שאני מתעייף ואז במקום לחכות עד שהוא יכול לרוץ אני קופץ וככה אני מגיע מהר יותר.
    BA: ניצול באגים למשל יש באג שיש בית ב10 אלף דולר אז במקום לדווח עליו אני קונה אותו או שאני רואה או שאני רואה שאם אני בכלא יש פרצה שאני יכול להכנס אליה ואז לצאת מהכלא אז אני משתמש בוא במקום לדווח עליו.

מקווה שאני יתקבל השקעתי מלאאאאא זמן על האפלקשיין הזה תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל אני הלידר.... ודבר שני אתה סוס ממליץ +1

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מי אמר שאתה לידר יאפס אחד ינון ארפי דרייב גם אמגי גם הכל קיצר לא ממליץ עליך עודד עמית בהצלחה אחי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה אחי! עומר מקווה להתקבל ניהיה ביחד הכי כיף!

אפלקיישן יפה מאוד.
    אבל יש כבר 2 לידרים.
    תגיש לפאקשן אחר (הפאקשנים הפנויים: מכבי אש, חברת אבטחה, חדשות, מוניות).
    תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,636 | הודעות: 8,173,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect