OOC :
שם :אביב
שם משפחה :אור-אל
וונטרילו(כן/לא): כן
מיקרופון(כן/לא):כן
רמת אנגלית :10
רמת RP : 9/10 תחליטו אתם
למה מגיע לך להיות לידר : אני חושב שמגיע לי להיות לידר מכיוון שאני חושב שיש לי דיי ניסיון בשרתים אחרים ובשרת זה בפרט.
אני יודע גם בנוסף ידע שיעזור לי במהלך שירותי בתפקיד זה.
בתפקיד זה בשרתים אחרים רכשתי ניסיון והמון פוטנציאל.
לסיכום, אני חושב שאני אוכל לעשות את העבודה הזאת על הצד הטוב ביותר.
מה תעשה אם תתקבל להיות לידר : כשאני אהיה לידר אני אגייס עובדים.
אני אגרום לסדר ומשמעת ובהחלט אנסה להפוך את השרת לשרת טוב יותר.
IC :
שם : aviv
שם משפחה :Monana
קורות חיים :
מוצא :USA
עבודה :EMS
סיפור חיי :
It all began in 1985 when I was born.
My father lost his job as a cop.
Then my father wanted to continue to contribute to the country and not working cheap labor. (As he calls free municipal jobs)
He decided to work as a Medic.
My father bought all sorts of courses and experience cases that happened, except for one case.
In this case my father was sent to the neighborhood of Jefferson where bakery members were waiting for him in a dark alley.
Posing as a wounded member, and made it my father would be crippled.
Growing up I went to class 60 which learn first aid. When I grew up to be 20;
At the end of the courses I went to the hospital to try my luck.
Then I was hired to work in a hospital specialized position.
Today I am 25 years old.
Currently I am working Doctor, though I'm young but I acquired much knowledge.
In conclusion, I am aware that I was young.
But still know I can do it for the best.
רישיונות :
רישיון רכב : יש
רישיון נשק : אעשה בקרוב
מושגי RP :
Role Play : RP
RP משחק תפקידים כאשר אתם נימצאים בעולם אחר ומשחקים אם הדמות כאילו אתם בחיים האמיתיים , ואתם לא יכולים לעשות דברים שלא עושים במציאות [I]
OOC : Out Of Charter
OOC זה אומר מחוץ לשחק כאשר אתם לא מדברים בעולם ה -Rp למדברים בשחקן שלכם , לדוגמא אפשר לומר : " אני הולך ליתקלח " זה רושמים רק ב - OOC ואם רושמים זאת ב - IC מקבלים על זה כלא להרבה הרבה זמן , פקודות OOC הם :
b text/
o text/
IC : In Charter
IC זה אומר כאשר אתם מדברים בדמות במשחק שלכם כאילו אתם מדברים בעולם ה - Rp אפשר לומר אתם לא יכולים לומר ב - IC אני הולך ליתקלח , כי זה יהיה עירבוב IC ב - OOC ואתם תקבלו על זה כלא , בצ'ט IC מדברים כרגיל כמו בכל שרת ללא סימן , אפשר לומר הכל אבל רק בדמות שלכם .
OOC In IC :
כאשר אתם מדברים ב - צ'ט IC ב - OOC שאסור ! , כלומר לדוגמא של OOC In IC
זה כאשר אתם עושים את זה : " אני הולך ליתקלח ביי .. " זה שאתם רושמים את זה בצ'ט של השחקן שלכם הדמות במשחק , בעולם ה - RP שלכם , ואסור לעושת זאת
MG : MetaGaming
זה אומר לדוגמא כאשר אתם מערבבים IC IN OOC , או עוד דוגמא כאשר אתם רואים מישהו ברחוב ואתם קוראים בשם שלו מעל השחקן , ואתם לא יודעים את שמו
ב - IC כמובן , אז אתם לא יכול ליקרוא לו אם אתם לא יודעים את שמו IC
PG : PowerGaming
זה כאשר אתם לא עושים משהו אגיוני לדוגמא " /me מרים את האוטו " זה לא אגוני או עוד דוגמא : "מוציא mp5 מהחגורה " זה עוד דוגמא , PG זה כאשר אתם עושים דבר לא אמיתי שאיאפשר לעשות אותו במציאות , ומסיבה זאת איאפשר לעשות דברים כאלה !
NonRp Drive :
NONRP Drive פשוט מאד כאשר אתם לא נוסעים Rp מה זה לא נוסעים RP ? כאשר אתם שוברים עמודים ממשיכים ליסוע , או דורסים אנשים , נוסעים על מידרכות , לא נוסעים לפי החוקים , וכו'..
DriveBy :
DriveBy כימעט אותו דבר כמו NonRP Drive , כאשר אתם ונסעים ויוצאים מהרכב (מהחלון ויורים סתם ) או כאשר אתם דורסים אנשים סתם .
ProvoKing :
זה כאשר אתם עוברים ליד שוטר ומקללים אותו סתם , שיעשה עליכם מרדף ואסור לעשות זאת בהחלט ! על זה נותנים עונש חמור !.
DeathMach : DM
DM זה אומר כאשר אתם הולכים ברחוב ומתיחילים לירות סתם ללא סיבה , כל דבר אחר צריך סיבה בישביל לירות לא יורים סתם , מי שיורה סתם מקבל כלא להרבה זמן
RevengKill : RK
Rk זה כאשר אתם נימצאים בקרב יריות אם חברים שלכם אתם נהרגים ולאחר המוות אתם הולכים לעזור להם שוב , אחרי המוות אתם שוחכים הכל ! , אז ביגלל זה אסור לעושת זה ולזה קוראים RK , או פשוט לאחר מוות אתם הולכים ונוקמים על המוות שלכם .
Charter Kill : CK
לדבר כזה אתם צריכים סיבה ממש ממש טובה לתת למישהו CK , Ck זה אומר כאשר אתם הורגים מישהו והוא כבר ליכול לחזור לחיים , הוא פשוט מקבל באן לאחר זאת אבל כמו שאמרתי לא נותנים סתם CK צריך ממש ממש סיבה טובה לעשות זאת ואישור של אדמין רמה גובה .
Preson Kill : PK
PK נותנים גם אם סיבה טובה , אבל כאן אתם ממש נולדים מחדש אתם שוכחים הכל , כמו שינוי זהות אפשר לומר אתם מקבלים PK אתם לא זוכרים שום דבר , ואז אתם עוזבים פאקשנים ומתחילים הכל מחדש .
Grand Theft Auto : GTA
GTA זה כאשר אתם באים ומוצאים מישהו מהרכב ללא פקודות (ללא סיבה ) פשוט סתם מוצאים זה ניקרא GTA ואסור לעשות זאת !
BunnyHop : BH
BH זה כאשר אתם קופצים סתם בישביל להגיע יותר מהר למקום אליו אתם רוצים להגיע .
Admin Power :
כמו בכל שרת Admin Power זה כאשר אדמין שם לדוגמא שם לעצמו כסף דרך אדמין זאת אומר שהוא מנצל את הכוח האדמין שלו לרע , לטובתו
BA=ניצול באגים למשל: אתה יכול למלאות חיים ברחוב

ציטוט ההודעה