OOC Part:
Name: Alon Pashko
Vent + Mic: Have
GTA Name: Anton Medvedev
Faction That you want to lead: Leader Hitmans
Why you think that you are ready to lead this faction: I want Do Crime in the City And I love Kill
IC Part:
Full name: Jack Winston
Life Story (about 10 lines min): אנטון בן 10 אבא של אנטון לקח אותו לעבודה שלו ועבודה שלו הייתה רוצח אני נכנסתי לבית של הרוצחים והסתכלי אל כל הרוצחים ורציתי להיות בדיוק כמו אבא שלי.
כשהיה אנטון בן 18 סיים אנטון את הלימודים ב-אוסטרליה ועבר לגור בארצות הברית שם בארצות הברית הלך אנטון ללמוד לרצוח אנשים ורצה להתקבל לרוצח.
כשהיה אנטון בן 24 הוא כבר היה רוצח הוא אוהב את הקטע הזה להרוג ולשדוד,לבדוק עם יש כסף לאדון ונשקים,וכל מיני דברים מסוכנים.
כשהיה אנטון בן 38 נסה לבקר את ההורים שלו באוסטרליה והם בני 51-57.
כשהיה אנטון בן 51 יצא לפנסייה ולא חזר יותר לעבודה שלו אנטון היה עשיר מאוד היה לו בית ענקי,5 מכוניות,בריחה וכו
כשהיה אנטון בן 85 נפטר במיטתו בבוקר אנטון מדבדב ז''ל בשנה- 4/10/2010 זה היו החיים של אנטון מדבדב
אנטון הסתכל מה אביו עושה
Experiance in this Job:I have Experiance
OOC Part Some Questions:
IC : בתוך המשחק
OOC: מחוץ למשחק
MG: עירבוב בין אואסי לאייסי למשל אתה אומר בצא'ט אייסי : "אחי כמה קיבלתה היום במבחן באנגלית ?" זה אסור
PG: הגזמה במשחק כמו : אני יושב אל רכב מעלמלה ואז קופץ וממשיך ללכת וזה אסור צריך לעשות crack/
ND: נסיעה פרועה כמו : אני נכנס לרכב ותחיל להידפק בקירות ברכבים וכו'
DM: שאתה נותן מכות לאנשים כל שניה סתם כך בלי סיבה אפילו
Car DM: שאתה לוקח רכב ומתחיל לדרוס אנשים סתם כך בלי סיבה
Provoking: כשאני נוסע ברכב פותח חלון רואה שוטר ומתחיל לקלל אותו סתם כך בלי סיבה אייסי
RK: כשהורגים אותי אז אני חוזר לנקום וזה אסור צריך לשכוח הכל
GTA: מישהוא בא עם רכב מחכה למישהוא פתאום אני בא לגנוב לו את הרכב וזה אסור מה אתם גונבים מכוניות סתם כך במציאות ?
BH: כשהיה הולך ברחוב ומתחיל לקפץ סתם כך כל שנייה בלי סיבה אפילו
BA: פתאום אתה רואה באג שנותן לך 50 אלף דולר ואז אתה ממשיך לנצל את הבאג הזה וזה אסור
DB: כשאתה נוהג ויש לך מפ5 ואתה נהג פתאום את מתחיל לירות מהחלון סתם כך וצריך אישור לזה
PK: מושג זה אומר אתה מבקש אישור מאדמין מסוים הריגה כמו בחיים אמתיים ההריגה אומרת שאתה צריך לצעת מהפאקשנים שלך
CK: זה בדיוק כמו PK אבל פה אתה את מי שאתה הורג הוא צריך לקבל באן לשחקן או שהוא יוצא מהשחקן עם הוא נכנס חזרה זה עונש חמור

ציטוט ההודעה