איך אפשר לשנות IP דרך ראוטר D-Link DI-524?אני רוצה לשנות את הIP הראשי שלי, משום ב megaupload עולה לי בצורה ממש איטית ואני בדקתי אצל חברים ודודים והוא עולה בסדר גמור
איך אפשר לשנות IP דרך ראוטר D-Link DI-524?אני רוצה לשנות את הIP הראשי שלי, משום ב megaupload עולה לי בצורה ממש איטית ואני בדקתי אצל חברים ודודים והוא עולה בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 04-08-2010 בשעה 11:57. סיבה: נענה
|
|
מה התשתית שלך? הוט או בזק?
בבזק-בסך הכל מנתקים את הראוטר מהחשמל ומחזירים והאיפי משתנה.
בהוט-יותר מסובך: עם חייגן או בלי חייגן?
נערך לאחרונה על ידי barsingfer; 03-08-2010 בשעה 21:34.
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
נערך לאחרונה על ידי xPerfect; 03-08-2010 בשעה 22:26.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
תראה הבעיה עם החיבור של הוט זה שהוא לא נותן להחליף איפי בניתוק הראוטר.
יש כמה דרכים להליף:
הראשונה קשה יותר והיא דורשת ידע קודם בתחום ואני פחות ממליץ עליו(אם בכל זאת תרצה לעבור עליו אני אסביר לך אבל זה לא פשוט).
השני קל יותר-מתקשרים להוט ואומרים להם שאתה רוצה שהאיפי שלך ישתנה בכל ניתוק של הראוטר(יכול להיות שהם ירו כסף על כך).
תתחיל קודם עם הוט-אם זה בחינם אדרבא-אם זה בתשלום שאתה לא יכול לעמוד בו או לא רוצה לעמוד בו-אני אשמח לעבור איתך על שינוי האיפי בדרך הקשה יותר(צריך לעשות את זה כל פעם מחדש את הדרך הזו-מסורבלת).
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
אבל אם בכל זאת תרצה הסבר במידה והדרך עם יצירת קשר עם לא יעבוד, אני אשמח לעזור לך בכל רגע-הענייין הוא הזמן שלך-זאת דרך ארוכה ומסורבלת מאוד.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
ננעל
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות