קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[דיווח שטח] אז מה הולך איתי..

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיווח שטח] אז מה הולך איתי..

25.7 עד 29.7 הייתי עם חברים באילת...או לפחות נשארתי חבר של אחד מהם.
    אני כל כך מודה לאלוהים על זה.. אני מרגיש שהתבגרתי, והכי חשוב שהשינוי השפיע עלי כל כך הרבה..
    אני ואותו חבר, אחלה גבר.. פשוט לא הפסקנו להתחיל עם בנות, בכמויות.. אילת היה מטורף.
    שישי שאחרי אילת.. נפגשנו בים עם שתי בנות, שהביאו עוד 2 חברות.. פירגנתי לו, נישק 2 בנות הגענו למצב שהן אומרות לעצמן את מי כל אחת תיקח..
    הכי חשוב, עם החברים הישנים.. (אחד מהם החבר הכי טוב לשנתיים האחרונות.. גם כן חבר) בחיים לא הינו מגיעים לזה.. רק מנסים לבאס, יורדים אחד על השני כמו אפסים.. נשבר הזין בחייאת תעשו חוקן.

בקיצור היום יצאנו אני ועוד 2 חברים למסיבת דורקס.. נכנסתי אני וחבר.. קיבלנו קונדומים וחולצות.. בגלל שלא היה לו 18 יצאנו לצערנו כבר ב-11..
    זה אומר 7 שעות להעביר בתל אביב בטיילת.. מה עושים ?!
    או לה לה לה פרננסוואהה כמה צרפתיותתת זה פשוט מטורף! אשכרה כל בחורה שעוברת היא צרפתיה.. אבל לא היה משהו מעניין..
    התיישבנו מול שתי בנות.. דופקים מבטים וחושבים על איך להעביר את הזמן.. חבר אחד ניגש פתח סט.. השני אחריו ואני יושב לי עם הפלאפון.
    סיימתי מה שהיה והלכתי לשבת, לא אומר מילה, רק מבטים.. HB8 שואלת איך קוראים לי.. מתחילים כולנו לדבר..
    הבעיה היא שחבר אחד AFC בסגנון קצת ערס, אבל הוא חבר אמת, על הזין כל הבנות..חברים קודמים להן ובאנו להנות
    בקיצור, HB8 ובת דודה שלה.. אני יושב בצד יותר ושתי החברים קרובים אליהן..
    אני לא זוכר על מה דיברנו בדיוק אבל נתתי נאגים בהתחלה, קיבלתי טונות סימני משיכה וכל השטויות... הבחורה יצאה כל כך הרבה פעמים חרמנית והקטע שהיא אהבה את זה. הבנות הראו גם טיפה ביצ'יות מדי פעם, עוקצות..אבל לא אותי, כי ידעתי איך לדבר, עקצו רק את החברים שטיפה התעצבנו אבל עבר בסדר.
    אני יושב לי באדישות, מתכתב בפלאפון, מדבר מדי פעם שולח מבטים מראה מסתוריות.. מגלגל צחוקים, מחייל את HB 8.. עשיתי לה קטע שאני כל כך אוהב לעשות לבנות ואפשר לעשות אותו בכל מני צורות..
    היא עמדה, אמרתי לה..
    "תסתובבי.."
    HB8: להסתובב?
    אני: כן כן תסתובבבי..
    HB8 מסתובבת..
    אני: עכשיו תסתובבי לכיוון השני..
    HB8: למה ?
    אני: תסתובבי תראי משהו מגניב
    HB8 מסתובבת לכיוון השני..
    אני: ברגע זה חוילת לצבא ההגנה האישי שלי..
    חח זה פשוט כל כך אדיר התגובה, תנסו
    עוד קטע יפה, לשגע אותן על לכלוך במכנס או כל דבר אחר, הן פשוט אוכלות את עצמן עד שהן אומרת מה באמת ? לא. הלא הכי אדיש שיכול להיות.. התגובה היא תמיד איזה מכה ו..."זבל" "מניאק" או כל משהו אחר שמלווה בחיוך.
    כל מה שהיא עשתה שלא אהבתי, קיבלה על הראש.. אהבתי משהו ? קיבלה יחס.
    משחק לה עם הפלאפון, משגע אותה טיפה עם התמונות.. מזלזל כשצריך, יש קינו, מצידי, מצידה אפילו יותר.. רואים את המשיכה בעיניים שלה, העניינים זורמים.. והכל אחרי שנתתי לחברים את ההזדמנות.
    ממשיך, הגיע אחד חופר ניסה להתחיל איתה, אחרי הכל איזה תחת!.. בואו תשבו איתנו בלה בלה בלה.. סבבה זרמתי טיפה, היה שם אחד עם גיטרה עושים טיפה צחוקים.. חזרתי לשבת, החלטתי לבודד, אבל הייתה לה בת דודה קשוחה כמעט לא חייכה.. המון CB ממנה, חבר בודד אות., אני כבר מריח את החרמנות של HB8 במילים.. טוב הגענו לצד, שואל כמה היא טובה בבישול בין 1-10 .. היא שוב חשבה שזה קשור לסקס, קיבלה על הראש..
    אחרי זה היא הבינה שמדובר באוכל, ושוב שאלת דירוג.. הפעם כמה את ספונטנית ? (ראיתי באחד מהדיווחים בפורום, אימצתי ) היא אומרת 10.. אני לא מדבר מילה, מתקרב לשפתיים ובום סוגר נשיקה. החלטתי לעזוב, נמרחה כמו גדולה.
    הקטע שהיא פחדה שבת דודה שלה תראה אותה.. אז היה לה היסוס שנגמר על השפתיים שלי.
    חזרנו, ישבנו עוד טיפה, בין לבין היא מקבל ממני מבטים, קצת בלבולים.. נפרדים עם עוד כמה נשיקות והמספר פלאפון.
    עוד קטע שאני אוהב לשגע אותן, "חברה שלי לא תאהב את זה.." יש לך חברה ? לא. ושוב מגיע קטע.. נו אז יש לך חברה או שאין לך ? חח איך שהן אוכלות את עצמן
    אמרתי לה שם דברים כל כך חזקים, ושכחתי הכלללל חחחחח..
    בכל מקרה, להיום יש לי פגישה עם מישהי פה מהעיר, שעליה גם תקבלו דיווח והפעם הוא יהיה נרחב יותר..
    בזכות הפיקאפ למדתי כל כך הרבה דברים, זה פשוט מדהים מה שאפשר לעשות עם הידע הזה. איזה עולם פספסתי לי!.בין אם זה הפחד שפעם היה לי כשבחורה הולכת, ועכשיו היא רק מחפשת תירוץ להשאר, או הידיעה וההרגשה שאני באמת מרגיש שאני הולך לסגור נשיקה או כל דבר אחר..

לי יש כמה חוקים חשובים:
    שום דבר הוא לא ביג דיל, אני לא מתרגש משום דבר.
    בטחון עצמי
    טונאליות
    סטייס גבוה

זה לא מדע טילים, זה פשוט כמו שזה נשמע, לבוא בבבטחון ולזרום............

עד לפה הדיווח הנחמד הזה,
    לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 04-08-2010 בשעה 08:38.

2. קישורים ממומנים

כל הכבוד לאלה שזרמו איתך באילת בקטע של להתחיל עם בנות כי אני הייתי באותם ימים שאתה היית בדיוק, ואת כל ההתחלות והסיפורים אני ביצעתי לגמרי לבד, ולעצרי זה פחות ממה שציפיתי בעיקר מהסיבה הפשוטה שהמצב רוח שלהם לא היה זהה לשלי וכנ"ל גם הגישה, בדיוק כמו שבלוייה קשה לבנאדם בודד להיות שמח כי הוא מושפע מאווירה...

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יפה מאוד, מזכיר לי מאוד את עצמי חחחחחחח
    הקטע האחרון של לפני ואחרי הפיקאפ בכלל

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

טוב מאוד!!!
    תמשיך ככה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

פשוט מעולה!! תמשיך ככה!!
    דיווח בלי שגיאות ומלמד הרבה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

יפה מאד אחי!
    באילת בכלל התת מודע של הבנות משחק חלק חשוב, הוא אומר להן לבוא לא סתם אלא בשביל להשיג איזה משהו שמה חחחח...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

את האמת זה לא ממש ככה, דווקא באילת ציפיתי לזרימה די נחמדה מצד הבנות וכל מה שראיתי (ואמנם אני מודה שיחסית לא ניסיתי המון וחבל) אבל הבנות שם דוחות בנים בצורה אגרסיבית מאוד בצורה שלא יצא לי לראות בעבר, וזה למרות שגם אני יודע שבנות בחופשה כביכול יותר משוחררות יותר זורמות ומן הסתם קל יותר לזיין אותן אבל ממה שראיתי זה לא לגמרי ככה לפחות לא אצל כולן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,330 | הודעות: 8,198,923 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect